Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Dakle, kao što piše u naslovu teme.
Koje kriterijume treba da zadovolji osoba sa kojom spavate da bi za vas bila dovoljno dobra u seksu? Nežna? Izdržljiva? Ofanzivno zavodljiva? Defanzivno zavodljiva? Da li je orgazam neophodan uslov?

Raspišite se, nije na odmet. :D
Korisnikov avatar
By Loren
ja volim dinamiku. konstantan odnos sa osobom može da smara posle određenog vremena. posebno kada prođe period zaljubljenosti gde se i najviše "grešaka" toleriše. e onda dobar sex može da pomogne. zato osoba koja je "dobar ljubavnik" mora da se uklopi u strast/nežnost odnos kada ja to želim (da bi za mene bila "dobar ljubavnik").
Korisnikov avatar
By Hys.
Da me j*** ko zmaj :smeh:
Joj, salu na stranu, al' svodi se na to :blush:
(da ne krenem o prozimanju energija i bla bla bla :giggle: )
Korisnikov avatar
By Zoe
Nisam nikad razmisljala o tome, niti nazivala tako nekoga........

Prosto, osecas osobu, ona oseca tebe....imate sex.....cim ga imam znaci da mi odgovara, da mi je lepo....i to je to.

Podrazumeva se da treba da se poklapamo, preklapamo, osecamo, predosecamo, volimo i obozavamo.......
Korisnikov avatar
By m..
Ne mogu to sve da formulishem ni da brainstormujem sa sobom samom 4 dana. Neophodno je da me radi, privlaci, da se osecam opusteno sa njom (sto je de fakto sve nemoguce sa nekim ko ima neke inhibicije), moram biti u stanju da je gledam u oci, ne sve vreme, nego tu i tamo, s kim to ne mogu, dzaba mu sve magije sveta i da ima odgovarajuci senzibilitet da provali kako se osecam i sta treba da radi (mada voljno saradjujem, nije da nije). Tako nesto, mada i nemora da znaci. Prosto se ili stvari sklope ili ne.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ujutro kad se probudi, budi se sa osmehom,
divno se mazi, toplo se ljubi..

Da kad je pogledam.. da osetim zivot,
radost.. da se uvek nasmejem kad je vidim,
pa makar mi bio i najgori dan.

da me njen miris uzbudjuje,
a njen dodir uspavljuje..

joj
nisam preterala?
Korisnikov avatar
By Manon
volela bih da vidim blentin komentar na ovu temu. On je pun socnih i poucnih detalja :)
Korisnikov avatar
By blenta
da dobro kuva
sochno

blenta je jedan od onih kod kojih hrana na usta ulazi
i mislim na hranu!!!!

te nisam mnogo zahtevan ko shto vidite
i uglavnom se sa sekama u svemu mnogo bolje slazhem neg sa momcima
Korisnikov avatar
By Manon
:lol: Kod mene ne jedu! interesantno je to sa kuvanjem! Valjda ih neko i nahrani?:njami:
Korisnikov avatar
By blenta
za pochetak insistiram na 'rani
malo trazhim al malo i dajem

:giggle:
By Snow_Crystal
Originally posted by Zoe
Nisam nikad razmisljala o tome, niti nazivala tako nekoga........

Prosto, osecas osobu, ona oseca tebe....imate sex.....cim ga imam znaci da mi odgovara, da mi je lepo....i to je to.

Podrazumeva se da treba da se poklapamo, preklapamo, osecamo, predosecamo, volimo i obozavamo.......
Sa ovim je sve receno...
Korisnikov avatar
By Galateja
Biće da nisam najbolje definisala pitanje. Većina vas je tautološki odgovorila tipa 'dobra je ak' je meni dobra'. Međutim, moje pitanje se odnosi na to ŠTA je vama dobro (ako zumirate dosadašnje iskustvo). Dakle, znam ja da većina nas želi da poludimo od zmajskog snošaja, ali šta isti podrazumeva za vas? Konstantnu nežnost? Nežnost pomešanu sa grubošću? Hard kor? Miks?

P.S. - Zbuniše me pojedine teme po forumu pa me živo interesuju odgovori.
P.P.S - Blento i Manon :oklagija: Stop, bre, sa ofovima.
Korisnikov avatar
By Sunce
Dobra ljubavnica? Ona koja vam da da je omirisete a onda vas ostavi. Kasnije je idealizujete, spremni ste sve da uradite za nju, ne spavate zbog nje nocima. Dobra ljubavnica je nemoguca ljubavnica, dobra ljubavnica je vasa idealizacija. Dobra ljubavnica ste vi sami. :puzzle:
By Swanheart
dobra ljubavnica = dobar sex = swan zadovoljna i zadovoljena :lol:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Sunce
Dobra ljubavnica? Ona koja vam da da je omirisete a onda vas ostavi.
kako je ovo suuuper recheno...
Korisnikov avatar
By svejedno
@ galateja

Pa neces naci odgovor.
..

Mene, npr, kod jedne devojke moze da lozi nesto sto bi me kod druge skroz sloshilo.

Jednostavno, jednoj ribi stoji TO (nesto) drugoj ne.

Toj drugoj lezi nesto drugo, i ako ona zna TO (drugo) da nosi, to je jednako sexy.
..

I kada nekoj nesto extra lezi, to je dobra ljubavnica.

Sta god to bilo.

Fetis je osoba, ne (samo) cin.

Meni, jbg.
Korisnikov avatar
By Dina
... Dobra ljubavnica je nemoguca ljubavnica, dobra ljubavnica je vasa idealizacija. ...
Jako lepo receno, ustvari lep je ceo post ali posebno ovaj deo.
Korisnikov avatar
By Hys.
Jeste lepo receno, al' meni je to strano.
Jebo' mirisanje...ukoliko nema dalje, nema idealizacije-samo frustracije.

I kao sto kaze svejedno, zaista ne prilici svakoj osobi ista stvar...
Korisnikov avatar
By Zoe
Ehh, sad, Galateja........tesko je izraziti recima sta je to, bar meni, ali ne zato sto sam nevesta sa njima vec zato sto mi je i za seks potrebno "ono nesto" sto je toliko tanano i krhko da se ne moze staviti u reci.......

Ponekad mi prija neznost vise, ponekad veca inicijativa sa njene strane, ponekad kada nesto govori, najcesce kada cuti :lol: Orgazam ne mora obavezno da se desi da bih ja mislila da je seks bio dobar, vise mi citava ta atmosfera i citava prica znace od njega...
Korisnikov avatar
By Galateja
Tačno je to da ne priliči ista 'igra' svakoj osobi, ali meni bi bilo nezamislivo da vodim ljubav sa osobom koja će da forsira nežnost, nežnost i samo nežnost i koja će kad je pogledam imati facu srne. Sve je to lepo, ali ne i erotično, po mojim kriterijumima. Isto tako u svakodnevnici me može iznervirati dominantna i agresivna (agresija uslovno rečeno) osoba, ali u krevetu mi je to prioritet. Nije to jednostavno objašnjivo, ali trudim se da pojasnim.
Npr. Ana Ivanović jeste objektivno lepa, ali njena ličnost kao celina mentalno transponovana na seks mi je out, dok Šarapova sa svim tim vrištanjem, znojavim leđima, pogledom, stasom gaji moju predrasudu o dobroj ljubavnici (pod uslovom da je u krevetu kao na terenu). Dobro, nije zanemarljivo da mi je Šarapova kao pojava seksi. :D
Ono što sam htela kazati je da pojedine osobine u seksualnom ponašanju su mi tako neprihvatljive da isključuju samu osobu iz seksualne sfere koliko god da je objektivno to ok ili nije ok. Tako je i sa prihvatljivim 'obrascem'. Pa sam pretpostavila da svaka od nas ima bar 0,001% onog istog što traži u svakoj ljubavnici.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Galateja
Biće da nisam najbolje definisala pitanje. Većina vas je tautološki odgovorila tipa 'dobra je ak' je meni dobra'. Međutim, moje pitanje se odnosi na to ŠTA je vama dobro (ako zumirate dosadašnje iskustvo). Dakle, znam ja da većina nas želi da poludimo od zmajskog snošaja, ali šta isti podrazumeva za vas? Konstantnu nežnost? Nežnost pomešanu sa grubošću? Hard kor? Miks?

P.S. - Zbuniše me pojedine teme po forumu pa me živo interesuju odgovori.
P.P.S - Blento i Manon :oklagija: Stop, bre, sa ofovima.
Pa ja sam pokusala da objasnim, ali nisam uspela, jer to kod mene nije konstantno, nema savrsenog recepta za savrsenu ljubavnicu. Svaka zena me radi na razlicit nacin, cak me i ista zena radi razlicito u zavisnosti od okolnosti. Sa razlicitim zenama i razlicitim raspolozenjima mi prijaju razlicite stvari, i to je sve veoma fluidno. Ono sto me zapali danas moze da me ostavi potpuno hladnokrvnom sutra. Ali zena ako me radi - radi me. I onda se prosto zadesi neko ko nikad ne omane, s kim se savrseno sporazumem na tom neverbalnom planu, i ko nekako prosto zna sta treba da radi, jednostavno ume da procita sve te sitne signale koje nesvesno emitujemo, sve te nesvesne trzaje i ne znam, prosto skonta. A sto se tice grubisti/neznosti, tu nema pravila, zavisi od naboja ili cega god, moze da se okrene u svakom sekundu, potpuno nasumicno, mada meni licno ne prijaju extremi. U principu konstante ne postoje. Ne postoji univerzalno pravilo za to sto mi prija. Postoje univerzalna pravila za ono sto mi ne prija, a to podrazumeva zene koje se pre oslanjaju na prethodna iskustva nego sto se prepuste, bilo kakve vrste bezlicnog i mehanickog sexa i kad je neko trapav s mojim klitorisom, ovaj pocne da odbija saradnju. Otprilike. Sve ostalo je manje vise random.
By Paranoid Androgynoid
Dobra ljubavnica? Ona koja vam da da je omirisete a onda vas ostavi. Kasnije je idealizujete, spremni ste sve da uradite za nju, ne spavate zbog nje nocima. Dobra ljubavnica je nemoguca ljubavnica, dobra ljubavnica je vasa idealizacija. Dobra ljubavnica ste vi sami. :puzzle:
:hail: :hail: :hail:
ti si moj idol! definitivno! ako bih nesto napisala na ovoj temi, prepisala bih te od reci do reci. :up: you got me! :hail:

sunce za zeta hocu! :smeh:
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
Sunce je pogodilo sushtinu.
Dobra ljubavnica je ljubavnica koju ne mozemo imati.
Nikada neshto nije dovoljno dobro, ako ga imamo kao svoje.
Svi smo pomalo mazohisti.
Osoba koja ce te naterati na najgoru psihichku torturu, osoba koja ce nestajati i nece se davati - to je u neku ruku bizarno savrshenstvo.
Korisnikov avatar
By Sunce
Krivo mi je sto je ova tema o ljubavnicama, a ne i o ljubavnicima. Ima li razlike? Ne mogu da dajem primere :kasalj: !

Originally posted by Nanny Ogg
Jeste lepo receno, al' meni je to strano.
Jebo' mirisanje...ukoliko nema dalje, nema idealizacije-samo frustracije.
Pa dobro Nanny Ogg, ja sam rekao sta je dobra, a ne sta je odlicna ljubavnica : :lol: U svakom slucaju to je valjda osoba koja ume toliko da vas zanese da se kasnije, u "in vivo", "in situ" trenucima pri samom pogledu i dodiru uzbudite ili mozda cak zaplacete. Sve kasnije aplikativno je posledica onog fundamentalnog zanesenog, ha!

Originally posted by untouchable
:hail: :hail: :hail:
ti si moj idol! definitivno! ako bih nesto napisala na ovoj temi, prepisala bih te od reci do reci. :up: you got me! :hail:

sunce za zeta hocu! :smeh:
Spremi orahovacu! :blush:

Ne znam da li ste nesto citali od Margerit Diras koja je pisala o ljubavnicima a objavila je i roman "Ljubavnik". Ona je na kraju svog zivota nekome rekla otprilike ovako: "Svi moji ljubavnici su moja majka. Ja sam je obozavala a ona me nikad nije volela."
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hmmm...haj da probam....

namerno necu da ulazim i razglabanja o tome kako treba da me privlaci do besvesti...gore su svi to, manje-vise rekli... slazem se sa m.. da je tesko napraviti konstantu u ovakvom odgovoru...ali hajde da pokusam jednu brutalnu generalizaciju...

ja volim kad je zena temperamentna u krevetu.. za mene je dobra ljubavnica ona koja moze i uziva da menja uloge..u smislu da me zadovolji, ali da mi dopusti da i ja to uradim za nju..

takoreci, potpuni mi je off kad neko samo lezi tu, kao i kada me neko tako baci na krevet i odluci da mi priusti sedam vezanih orgazama...smori me to...

volim da odmeravam snage u tom smislu, tako da..to je to...

volim kad je odlucna. u smislu, kad vidim da ima neki film, i da sam je inspirisala na neki konkretan nacin (tipa, ne mazi joj se sad, nego bi bas prosto da se razvali!). isto tako, da moze/zeli da isprati moj.

eto.
Korisnikov avatar
By lez from bg
Dobra ljubavnica je ona koja uspe u meni da probudi moje skrivene fantazije.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by hlaefdige
ja volim kad je zena temperamentna u krevetu.. za mene je dobra ljubavnica ona koja moze i uziva da menja uloge..u smislu da me zadovolji, ali da mi dopusti da i ja to uradim za nju..

takoreci, potpuni mi je off kad neko samo lezi tu, kao i kada me neko tako baci na krevet i odluci da mi priusti sedam vezanih orgazama...smori me to...

volim da odmeravam snage u tom smislu, tako da..to je to...

volim kad je odlucna. u smislu, kad vidim da ima neki film, i da sam je inspirisala na neki konkretan nacin (tipa, ne mazi joj se sad, nego bi bas prosto da se razvali!). isto tako, da moze/zeli da isprati moj.

eto.
Dobra stvar hod Hlaef je ta da cesto lepo ume da kaze ono oko cega se ja mucim.

Tako nesto. I mora biti sigurna u sebe.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!