Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Deity Marduksrce moje malo, da ti prvo vratim
kiss addict
Kakve veze imam ja sa svadjom bananice i mmikija ?
Dakle zasto je izbrisan moj komentar?
Ako sam spomenuo mmikija u svojem postu ,to ne znaci da sad sve mora da leti u bin!
Uostalom ova tema i nije toliko ozbiljna da bi se tako striktno moderirala...
Originally posted by SwanheartNikad.
recite mi nazdravlje
misiiiim...
pored tema o statusovom kresanju cimera njegove drugarice, tema o teta Daliborki, tema o napustanju foruma...ah da, najtrash tema svih vremena koju nikako da zaboravim "zalio sam cvece kiselom vodom, da li ce mu nesto biti?"...prosto imam "zelju" da obavestim forum da sam upravo kinula...
aman...
kada ce se ovaj forum vratiti na staro, kada cemo opet imati "normalne" diskusije kao pre godinu-dve, kada ce renoar prestati da kuka kako hoce crawena, status da otvara teme kakve otvara, stefan da kuka o tome kako tip ima debelu kitu...da ne nabrajam dalje, ovo mi je prvo palo na pamet...
blah...
aj, sad laku noc...
Originally posted by SwanheartNazdravlje ti bilo...inace to sto si kinula ili si alergicna na statusovo kresanje ili je ziva istina:D
recite mi nazdravlje
misiiiim...
pored tema o statusovom kresanju cimera njegove drugarice, tema o teta Daliborki, tema o napustanju foruma...ah da, najtrash tema svih vremena koju nikako da zaboravim "zalio sam cvece kiselom vodom, da li ce mu nesto biti?"...prosto imam "zelju" da obavestim forum da sam upravo kinula...
aman...
kada ce se ovaj forum vratiti na staro, kada cemo opet imati "normalne" diskusije kao pre godinu-dve, kada ce renoar prestati da kuka kako hoce crawena, status da otvara teme kakve otvara, stefan da kuka o tome kako tip ima debelu kitu...da ne nabrajam dalje, ovo mi je prvo palo na pamet...
blah...
aj, sad laku noc...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!