Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by MomoA da vanijkica ponese one Fince koje joj dadoh, a?
ps. moram pod pretnjom da napomenem da Vanilica nema nista protiv Placebo, Scissor sisters, Franc Ferdinand itd. isl. i kaze da ako vec pustas Placebo onda pusti i Muse
Originally posted by polarlicht4.1Reci cu joj sutra Poli, sad je previse da bi me slusala... sta da ti kazem, mogo joj se svidja orahovaca, pije je ko voduOriginally posted by MomoA da vanijkica ponese one Fince koje joj dadoh, a?
ps. moram pod pretnjom da napomenem da Vanilica nema nista protiv Placebo, Scissor sisters, Franc Ferdinand itd. isl. i kaze da ako vec pustas Placebo onda pusti i Muse
Originally posted by polarlicht4.1Jel da??!! pa si ih meni u kucu doneo
Nije valjda opet?! Nemoj slučajno da je sve popila dok ne dođem opet!
Samo sam se šalio za Fince, poludeli bi ljudi od njih. Ono je isključivo za kućno slušanje.
Originally posted by Nanny OggMa jes, neko ce tvoju zenu da molestuje...Originally posted by MomoOriginally posted by polarlicht4.1Poli ?
Samo ti pikiriki kako reče Nanny ali pazi da ne prođeš kao ona prošli put.
jel sam ja to nesto propustila
Zena mi je ostala u kafani dok sam bila u wcu, da je nije neko molestovao ?
Originally posted by Nanny OggMa ne brini ti nista evo ja cu da se vratim na temu
paz kako menja temu
Originally posted by Nanny Ogg
Zena mi je ostala u kafani dok sam bila u wcu, da je nije neko molestovao ?
Originally posted by vanillapuffKakva si ti napast od deteta! Ali divna napast.
Polikaaaaaaaaaaaa!!!!
Tu siiiii!!!
Dolazis na rock vece?????
Originally posted by polarlicht4.1
Kakva si ti napast od deteta! Ali divna napast.
Originally posted by polarlicht4.1...A to ti je, inace, strano...
Ju kakvu pometnju napravih!
Originally posted by polarlicht4.1
Mislio sam na ono kad sam vanijkicu vodio do toaleta, da se je l' te damski izrazim, kad neočekivano naletesmo na Nanny u istom u poluobučenom stanju.
Originally posted by Nanny OggUpravo to! Potrebna je dodatna motivacija a ne samo muzika, to mogu i sami sebi da puste. Ovako mogu svakog trena da očekuju strip-performans ili nešto slične razodevajuće koncepcije.
eto sada posetioci rock veceri mogu da misle da ce eventualno imati prilike da me uhvate u nezgodnom momentu-to moze da motivise da dodju ili da nikako ne dodju
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!