Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Dušan Maljkovićapsolutno se slazem...
Sad ozbiljno: uzasno me nervira taj puritanizam i mislim da je svaka zabrana deci da gledaju program koji žele desetostruko štetnija od bilo kakavog sadržaja koji mogu da vide (isključujući ekstreme, naravno!)...
Originally posted by 2kuneMisliš u smislu "ne smeju da gledaju na TV Fox a smeju da gledaju u školi? Kakvo licemerje" ?Originally posted by Baka iz filma 'Vrhunac apsurda'Mislim da je to ključna informacija koju djeca nisu smjela čuti.
Baka: mislim da taj film koji su gledali u školi nije za decu nego za odrasle. Treba nešto reći njihovim nastavnicama.
Originally posted by andjelatBio je u petak tekst o tome u TV vodiču u Politici, gde su urednici raznih televizija kukali kako ne znaju šta da rade...
Po novom zakonu o informisanju, pre pocetka filma i tokom filma treba ispisati jasne oznake za koji uzrast, to jest do kog uzrasta film nije za gledanje..
E sad.. Ostavljeno je televizijama, njihovim filmskim redakcijama da to sami rade, i da sami odlucuju koji je film za koji uzrast..
Zato se i desavaju takve stvari, a oni cesto ni ne pogledjau film, vec samo procitaju o cemu se radi...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!