- 06 Feb 2008, 12:59
Originally posted by leobgAww srecica. Znachi moracu da sachekam josh desetak godina da naletim na tak' neshto.Originally posted by ns.happyEvo, deset dana sam u vezi. Prebacio je neke stvari kod mene, cisto da kad dodje ima sta da obuce. Takodje je doneo neke zezalice (svecice, mirisljave stapice,....) Vidjamo se svaki dan, mislim da ovo obecavaOriginally posted by leobgeto, vidis da ima pravih ljudi za tebe srecno i ne zaleci se
Da. Necete verovati, jedan pogled je bio dovoljan. Decko je skroz ok, rodjeni Beogradjanin. Priblizno moje godiste,zajednicka interesovanja,bavi se Jogom, istocnjackom kulturom, Budizmom. Voli provod, izlaske, razume zauzetost i posao. Nije emotivni retard, ne gleda me kroz novcanik, nije sponzorusa,mislim da se zaljubljujem u njega. Pored njega sam doziveo da materijalne stvari uopste nisu bitne, sto sam i znao, da nam je dovoljno da se setamo Kalemegdanom nocu, da nam je dovoljno da legnemo u krevet i cvrsto se zagrlimo i ostanemo u tom polozaju do jutra. Da, Leo je u vezi sa deckom koji je u meni probudio ono sto je ex decko ugasio, a to je ona moja dobrota i iskrena ne iskvarana dusa koju posedijem. Hvala mu na tome.