c c c
enivej...napunim ti ja kadu,pustim muziku,napravim ugodjaj-pitje,cigare...i cekam visokog da me zove,da provalim je li me provalio ili ne
zove on,sav nesto nadrkan,joj...rekoh-gotovo je,ko zna sta sam ostavila na desktopu
ofkors,ne dam se zbuniti,i nastavim da cvrkucem iz kade,tu me on iskulirao-kao,nece da mi kvari dobro raspolozenje i laku noc.
i tako sam se tripovala iducih 24h
Nasli se u gradu,sta da radim,kontam-najbolje da ga napijem i pruzim mu oralno ili neko drugo zadovoljstvo pre nego sto pocne da mi pravi dramu...i bi tako
otisli do njega,dok je ishao da nam sipa pitjence,upalim komp,ispregledam nabrzaka sva ochita mjesta gdje sam mogla da ubrljam i sve super.
Elem,ili nije nista provalio,ili se pravi lud jednako dobro kao ja
No,shock u medjuvremenu-svratim do devojchice,koja mi je u medjuvremenu poslala neki video-klip koji nisam odgledala...mislila sam da je opet neki dokumentarac...
odgledamo to kod nje-Boze me oprosti,neko nas snimio kako se cmachemo u nekom klubu
znachi,doshla sam kuci i stavila lozinku na sve na sta sam mogla...i odgledala klip jos nekih tridesetak puta,i sad cu opet
joj...
sinoc pisala domaci iz Svetog Pisma...smorila se kod Filipljana...rekoh,daj da pregledam one cedejove,netju sve,samo jpegove...i odgledah sve
Nije strashno,njegova bivsha u akciji s nekim dlakavim mutantom,sad mi ga zao,sta je jadan morao da odgleda,milica moja
stvarno sam grozna
dodushe,gledala sam na mjut,ali verujem da ce mi gledanje sa zvukom dati bolji uvid u problematiku,vec koliko veceras
Najgora sam devojka na svetu,ikada,ikome
i tako...
eto,ja ovdje brigam ozbiljne brige,a vi se zahebavate,moracu i ja da lomim noge