Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Zvezda filma "Sati", Dzulijen Mur potvrdila je shokantnu istinu Holivuda: Sve glumice non-stop su na dijeti i non-stop sugladne!
-Ja zivim na zitaricama. Vodim bitku sa dosadnim dijetama i konstantno sam gladna. - rekla je ova glumica.
- Za doruchak jedem jogurt i zitarice, za ruchak povrce, i sve je to bezukusno i bezveze. Pijem chajeve i shetam.... Non-stop osecam glad i mrzim shto moram da imam kilazu koju mi odredjuju holivudski standardi. Ali shta cu, sve glumice u Holivudu na nekoj su dijeti i sve su kao i ja, non-stop gladne!- rekla je Dzulijen Mur.

Blic puls 06.02.2008.

I gde je tu sreca?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
to je sooooo not true..

cica hoce da kaze da nijedna nema metabolizam kao, npr ja, koji jedem koliko hocu i sta hocu, setam koliko hocu... i prilicno sam mrsav..

(za dusebriznike - ne uzimam nikakve droge mjesecima:D)
Korisnikov avatar
By gorilica
Jes cvrc, niko ih ne tera. A saldo na bankovnom rachunu? :P
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Sreca nema veze s hranom, zadovoljstvo ima.
Ko je kriv ljudima kada se krecu tokom dana malo vishe od drveca.
Korisnikov avatar
By KiWi
Nije tačno. Pamelica je pre koju godinu za svoj rođendan pojela celu tortu i tom prilikom je rekla da ne pazi šta i kako jede ... mislim da su i slike bile u nekim novinama tipa Bravo ... Nisu sve na dijeti...

P.S. Zdravije je jesti žitarice i povrće od smeća koje jedu ostali Ameri ... neka bude srećna što je primorana da živi zdravo.

Off: Malo je falilo da napišem "Oko 20 hiljada, ako se uračuna i hrana i piće i sve sitnice koje slavljenje slave čini posebnim."
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pamelica je to vjerovatno ispovracala kad su se kamere ugasile:giggle:
salim se
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Kiwi
Nije tačno. Pamelica je pre koju godinu za svoj rođendan pojela celu tortu i tom prilikom je rekla da ne pazi šta i kako jede ...
Da, ali Pamela ima sise zbog kojih niko ne bi ni primetio eventualni visak kilograma. :roll:
Korisnikov avatar
By Dina
Hm, meni je nekako i jasno za glumice... ipak im je izgled znacajan za posao.

Manje mi je jasno za neke zene oko mene koje niti su slavne, niti im je izgled bas toliko presudan u poslu... Priblizavaju se lepi dani pa se izgladnjavaju... Pri tome do podne mrze same sebe, a od podne citav svet. Kako li ne pomisle da bi sa malo osmeha i pozitivne energije izgledale privlacnije i sebi i drugima, bez obzira na koji kilogram dole, gore...

:ogledalce:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by gorilica
Zvezda filma "Sati", Dzulijen Mur potvrdila je shokantnu istinu Holivuda: Sve glumice non-stop su na dijeti i non-stop sugladne!
ne znam samo otkad je to šokantno, očito je da su sve osuđene na 1200 kalorija dnevno 4 life. pa još kad se uzme u obzir ono "dodavanje kilograma" od strane kamere, bože sačuvaj. i fakat, u najvećem broju slučajeva se prepadnem kad uživo vidim neku tv person, jer su stvarno čačkalice.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!