Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by colorado
Zato sto se uvek prvo pokakis pa buljis u govance... i tako UVEK. Nekad, kad ima zanimljiv oblik ili tesksturu, cak pozoves i drugaricu da vidi pre nego sto pustis vodu.
Originally posted by Beogradjanin18Dakle, kada smo bili mali (rane '80-te) u Beogradskoj hronici se pojavio neki roker koji je na nekoj pozornici sa zavesama pevao svoju pesmu koja se završavala sa "i onda su mu ošišali bulju" pri čemu se on okreće nama leđima i zavlači u zavesu na sceni tako da mu samo tur viri. To je imalo dve posledice: da se šokiramo kako su to pustili na prime time TV, i da tu reč sutradan svi spontano uzvikuju u školi.
Jako me zanima na koji način se, i pre svega zašto, u naš jezik uneo izraz "bulja"? Kakve veze bulja ima sa dupetom, zadnjicom, kako god je zvali? Da li se možda odnosilo na to što je zadnjica nešto u šta se bulji? Ne razumem.
Originally posted by BellyButton1. Zar rečnik jezičkih nedoumica ima veze sa žargonom?
Konsultovati Ivana Klajna "Rechnik jezichkih nedoumica" (nemam ga pri ruci), ili bilo koju njegovu knjigu o zargonu i slengu...
(Ne smem nishta da tvrdim pre nego proverim, ali mislim da rech "bulja" nema semantichke veze sa "buljiti", jer se prva izgovara sa kratkim uzlaznim akcentom a druga sa dugim, a to indicira da poreklo rechi "bulja" treba traziti negde drugde).
Originally posted by FreyPoprilichno sam siguran da se "bulja", u smislu guzice, izgovara sa kratkim akcentom, slichno kao shto rech "pica" (kao polni organ) ima dugouzlazni akcenat, a "pica" kao jelo kratkosilazni...
...Oba su dugouzlazna...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!