Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
sve ste pokrili
no spavanje je isto vrlo bitno
i pravilan ritam istog

i jedan mali spoil
u teretani nema buttmachine
chak ni u onim bolje opremljenim

:potapsava:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by blenta

i jedan mali spoil
u teretani nema butmachine
chak ni u onim bolje opremljenim
Ima, ima :D
Samo su od krvi i mesa.
:bale:
/koristim danas ovaj smajli po drugi put/
Korisnikov avatar
By blenta
pa u tom sluchaju nije mashina , ne?
i podlozhna je umoru
:nokti:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Dobro de sinak, nemoj da si toliki bukvalista :) to mu dođe na onaj fazon "mašina od krvi i mesa"

A sad, ako su malo radili i vežbe za kondiciju i izdržljivost, moguće je da se teško umaraju :) U svakom slučaju, bitno je da se ja umorim pre njih :lol:

Odoh da vozim bajs :) da se malo topi salce od Nove Godine :(
Korisnikov avatar
By Dirrty
Meni ne treba nista za dupe... nadam se da ce ostati isto! :durenje:

Inace, ako se promeni, na gore... spalicu teretanu! :egzorcist:

P.S. Upravo se vratih sa plesa... najgori trening u zivotu!
Zbog BEEP drzavnog takmicenja, pocetkom Juna, mi smo ga najebali naredna 4 meseca!

Samo BEEP razgibavanje i chepljenje je trajalo sat, sat ipo... i nisam znao za sebe... mokar do gole koze!

Ova nedelja ce mi biti presudna, definitivno... jer cu videti da li mogu da postignem.
Mada... teretana mi posle ovoga dodje kao odmor za dushu!
Korisnikov avatar
By stefan19
E ljudi, mrzi me da otvaram novu temu. Jel neko zna super vezbe za ledja, ali GORNJI DEO - tj, mislim da bi to bio vrat... Ne znam da li na Srpskom postoji ta rec ( a ni na Engleskom )... Znaci deo od vrata do ramena?
Korisnikov avatar
By Dirrty
A sta ce ti to?
Da ti se vrat na kraju ne vidi od tih misica?

To mi je oduvek bilo smesno i suvisno.
Korisnikov avatar
By blenta
nisam siguran no moozhda
noge rashirene dve shirine ramena
stopala paralelna
nagnesh se unapred da trup i noge chine 90 stepeni ugao
pogled pravo, uzmesh buchice
i letish
Korisnikov avatar
By blenta
ozbiljan sam shta je smeshno
mislio sam na pokrete tipa letenja
stane u taj polozhaj
drzhi u rukama tegitje
i podizhe ruke gore dole
trebalo bi da rade bash ti mishitji koje on zheli da pogodi
:grebanje:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ali je samo pitanje... zar neko zaista zeli da bude bez vrata?!
Mislim... ogrlica na dugom vratu izgleda jako... primamljivo! :bale:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Dirrty19g
Ali je samo pitanje... zar neko zaista zeli da bude bez vrata?!
Mislim... ogrlica na dugom vratu izgleda jako... primamljivo! :bale:
Ako zelis da budes diva, moras da radis sve misice a ne samo one koji ti se dopadaju. Ja mislim da sam trenutno u super formi, i takav planiram i da ostanem. Sto bih napravio vrat od bika, nije mi jasno...
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Originally posted by stefan19
E ljudi, mrzi me da otvaram novu temu. Jel neko zna super vezbe za ledja, ali GORNJI DEO - tj, mislim da bi to bio vrat... Ne znam da li na Srpskom postoji ta rec ( a ni na Engleskom )... Znaci deo od vrata do ramena?
Nisam 100 posto siguran,ali probaj ovo,i mislim da ces osetiti da ti radi upravo to sto zelis:

Znaci samo uzmi buchice,ruke su pored tela,ispravljene i samo podizi ramena,znaci kao da slezes ramenima i pokazujes "ne znam"

joj,ako si ovo skapirao zasluzujes :cvece:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
A sto se tice Drtija,iskreno,plasim se da se ne pretrenira,jer ide i na taj ples,ipak 6 puta nedeljno fizicka aktivnost...

Btw ,sam trening u teretani nemog da ti je duzi od 60-75 minuta.Ako si duze u njoj,to znaci ili da ne radis kako valja ili da si suvise druzeljubiv:D
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
Originally posted by stefan19
Nisam 100 posto siguran,ali probaj ovo,i mislim da ces osetiti da ti radi upravo to sto zelis:

Znaci samo uzmi buchice,ruke su pored tela,ispravljene i samo podizi ramena,znaci kao da slezes ramenima i pokazujes "ne znam"

joj,ako si ovo skapirao zasluzujes :cvece:
Skapirao srecko :kiss:
Hvala. To sam od nedavno poceo da radim, cini mi se da deluje ;)
Korisnikov avatar
By blenta
pa nece biti
ili sam ja pogreshno razumeo koji mishitj stefan hotje da pogodi

stefane sa onim shto sam ja gore rekao
pogadja se musculus trapezius

a sa ovim shto je savrsheni rekao pogadjash deltoid i to gornju glavu deltoida dakle gornje rame

evo slicica bolju nisam nashao
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... pezius.png

ovo obojeno rozim je trpezius i koliko sam ja razumeo ti hotjesh da gornji deo njega naraste

ako budesh radio ovo shto ti kazhe savrsheni
narashtje ti ovaj koji kao list prekriva rame, vidish ga?
i donji deo trapeziusa shto se nece videti toliko jer tje najvetji deo opteretjenja da iznese musculus rhomboideus koji je u dubokom sloju ispod donjeg dela trapeziusa
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
A sto se tice Drtija,iskreno,plasim se da se ne pretrenira,jer ide i na taj ples,ipak 6 puta nedeljno fizicka aktivnost...

Btw ,sam trening u teretani nemog da ti je duzi od 60-75 minuta.Ako si duze u njoj,to znaci ili da ne radis kako valja ili da si suvise druzeljubiv:D
:yay:
Tacno si pogodio... uvek se zadrzim upravo toliko :)

Rado bih ja bio i druzeljubiviji, ali nije mesto za to, nazalost!

Ne verujem... ples mi je za izdrzljivost, dok je teretana za pumpanje :D
Teretana mi stvarno dodje kao odmor posle takvih treninga... ali kao sto rekoh, za sada postizem... videcu.
Korisnikov avatar
By blenta
pa triput nedeljno ide u teretanu
a triput nedeljno na ples
koji je usput dobar aerobni trening
te je sasvim u redu
ako u teretani ne ostaje preko sat vremena

to on josh 15tak minuta ostane da overi meso u okolini :maca:
Korisnikov avatar
By Dirrty
A kad se jos odomatjim... bitje to bolje upoznavanje u svlacionici... pod tushevima... :fuck:

Ima dosta prosecnih, i onako... bezveznih... ali ima i par WOW...
Tako namazani i preplanuli... bila bi steta da nisu makar BI! :molise:
By Dragonite
nisam siguran no moozhda
noge rashirene dve shirine ramena
stopala paralelna
nagnesh se unapred da trup i noge chine 90 stepeni ugao
pogled pravo, uzmesh buchice
i letish
pa nece biti
ili sam ja pogreshno razumeo koji mishitj stefan hotje da pogodi

stefane sa onim shto sam ja gore rekao
pogadja se musculus trapezius

a sa ovim shto je savrsheni rekao pogadjash deltoid i to gornju glavu deltoida dakle gornje rame
Ne, :neto:

sa tvojom vežbom, Blento, pogađa se zadnji deo deltoideusa (uzgred, esktremno dobra vežba, čudo je kako pumpa taj zadnji deo i nekako širi leđa). Ne moraju da rade ovako jer se bezveze opterećuju, već

Slika

stanete kod sajli i uhvatite ih ukršteno (desna ruka - leva sajla, leva ruka - desna sajla). radite kao na sličici. Dirrty i ekipa, uvrstite ovu prijatnu vežbu u vaš trening za ramena :shmi:

ako budesh radio ovo shto ti kazhe savrsheni
narashtje ti ovaj koji kao list prekriva rame, vidish ga?
i donji deo trapeziusa shto se nece videti toliko jer tje najvetji deo opteretjenja da iznese musculus rhomboideus koji je u dubokom sloju ispod donjeg dela trapeziusa
Ako bude radio ovo što preporučuje savršeno, pogađa tačno trapezius

Primer - prva vežba, 'shrugs' odnosno sleganje ramenima.

Dakle, obe vežbe su dobre.
By Pending-For-A-Bending
Dragonite,
a da se ti preselis u BG i odvoris gay teretanu (nezvanicno, a opet s druge strane koja teretana nije gay). Siguran sam da bi bilo klijentele, a i deluje mi kao i da ti znas svoj stuff. Mislim, ozbiljan sam
Korisnikov avatar
By svrcho
:cupakosu:

uuuuu nemate pojma!!!
To sto vi smatrate vezbanjem nema veze sa mozgom!!
prvo, grupe misica pojedinacno krecu da se rade tek posto se organizam pripremi KRUZNIM TRENINZIMA, u zavisnosti od prethodnog stanja organizma.

1. naucite da disete/izdah pri kontrakciji;
2. zagrejte zglobove/neforsirani pokreti, optimalne amplitude, 8-10 ponavljanja od vrata na dole;
3. >za ove sto napokon resili da vezbaju< bar 2 serije po 12-15 ponavljanja - kompleksna vezba sa sipkom od 10kg, koja obuhvata misice celog tela - konsultovati trenera za varijantu;
4. ne odmarati sedenjem na spravama, izmedju vezbi raditi trbusnjake i istezanje - NE IZDRZAJE vec "zib";
5. VAZNO!!!!! Ne obracajte paznju na broj ponavljanja i samo da "otaljate" vezbu, svaki pokret zavrsite, neka bude potpuna kontrakcija, NE SKRACUJTE POKRETE ZATO STO VAM JE TESKO, OCIGLEDNO JE PRVELIKO OPTERECENJE!!!!
6. obavezno istezanje;

Ako vam nesto nije jasno, pitajte experta!!:alexis:
Korisnikov avatar
By blenta
ovde je jedini ekspert dragan
jerbo je potkovan i teorijom i praksom

ja poznajem samo teoriju

no i dalje odgovorno tvrdm da ne pochetnik neg budala radi trbushnjake izmedju vezhbi dizanja tereta
Korisnikov avatar
By svrcho
ne, treba da radi 15 minuta trbusnjake i sutra da ne moze da ustane iz kreveta..eto ti ta tvoja teroija, pa se konsultuj sa strucnjacima...
:die:
By Dragonite
ovde je jedini ekspert dragan
jerbo je potkovan i teorijom i praksom

ja poznajem samo teoriju

no i dalje odgovorno tvrdm da ne pochetnik neg budala radi trbushnjake izmedju vezhbi dizanja tereta
:mazi:

blento, imaš moju PUNO PODRŠKU za sve postove na ovoj temi :lol:
Originally posted by svrcho
:cupakosu:

uuuuu nemate pojma!!!
To sto vi smatrate vezbanjem nema veze sa mozgom!!
prvo, grupe misica pojedinacno krecu da se rade tek posto se organizam pripremi KRUZNIM TRENINZIMA, u zavisnosti od prethodnog stanja organizma.
Ako vam nesto nije jasno, pitajte experta!! :alexis:
nije lepo da se tako govori drugim ljudima! :ostrisekiru:

sve što si ti napisala je već rečeno po celoj temi - zagrevanje, ispravni pokreti...

nikako se ne slažem sa time da se u pauzi rade trbušnjaci. pauza postoji da bi se u mišić doturila nova količina kiseonika blablabla mlečna kiselina blablabla (mrzi me da se prisećam biohemije). trbušnjaci u pauzama kod početnika ima da izazovu

1. da ne mogu da dođu do vazduha
2. vrtoglavicu

a i mnogo lošije će uraditi regularnu vežbu
3.
By Paris
Originally posted by Kiborg
Odoh da vozim bajs :) da se malo topi salce od Nove Godine :(
Meni je jos uvek prerano za bajs :sigh: Taman su mi se malo sredili sinusi (nakon dobrih 5 god. oporavka) :bicikl: , ovo jos uvek hladnjikavo vreme bi me unistilo.
Korisnikov avatar
By ::fy::
E ljudi, danas mi je bio 6. dan u teretani. Već osećam da mi je telo jače (naročito tokom sex-a, hahaha)....

Vežbe radim onako kako mi je trener rekao, za sada ništa neću menjati...bar prvih 12 termina....
Korisnikov avatar
By svrcho
e ovako:

verovali ili ne, ovo je bila cista provokacija da vidim ko ce da se lozi, svako ima svoj sistem vezbanja i ja to postujem.
ne volim ljude koji izmisljaju "toplu vodu" te ni ja to ne radim. naravno sve napisano je primenjivo u praksi i ako nekome pomogne bice mi drago.
najvazije je da se vezba...

:bye:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!