Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by MajstoriVoland
Nas je bilo cetvoro i ovo su negde sabrani nasi utisci:
1. Zurka jeste udarila po dzepu (prvoz + ulaz + obavezna garderoba + pice)
2. Sta se desilo s atmosferoma tako prepoznatljivom na L&Q zurkama? Ko su oni ljudi? Staticno, namrsteno, bahato, nategnuto...
3. (Ovo bi u stvari trebao da stoji pod jedan) Sta se desilo s muzikom tako prepoznatljivom na L&Q zurkama? WTF ja bilo ono? I Alijansa je imala ispade, ali ovo je L&Q na koji ljudi dolaze zato sto je muzila "ok" (bila).
Da nismo sreli Borisa na ulazu, zaista bismo posumnjali da je u pitanju L&Q. Nema Alijanse, Flojd radi li? Cudno, mnogo cudno je bilo sinoc. Svakako da je svako odgovoran za svoj provod i da mu niko nije kriv ako se nije proveo, ali ovo, ni najmanje, nije licilo na ono sto mi zovemo L&Q. Bili smo na gotovo svim L&Q, od samog pocetka. Bilo je guzvi, "neuobicajenih" atmosfera, mrstavaca, lose usluge, konobara derikoza... ali makar si slusao dobru muziku... Sta se desilo? U cemu je fazon?
Ovo nikako nije neka pljuvacina tipa "serem vam se u ton film", vec samo iznenadjenost i zapitanost nad onim u sta ne bismo zeleli da se pretvori L&Q.
Opet smo u situaciji da ne postoji klub koji radi "normalno", opet nemamo gde da odemo petkom ili subotom na pice i djusku, Alijansa je zatvorena. Opet "zivimo" od jedne do druge L&Q zurke. I to je ok.
GayZavod 14. februara... Vidimo se tamo?...
Originally posted by ZoncheNije "Gimme more" nego "Daj mi josh"...i nisi otisao oko 3:30 nego oko 4h
Meni bilo super
Ali sto kaze Avalon "Gimme more" je bio vrhunac veceri
Negde oko 3:30 sam ja vec otisao...
Originally posted by Vlada TKretala se negde izmedju, bilo od Rihane (kada sam pripretio DJevima da ce ostati bez dnevnice) do Sven Vatha. Muzicki vrhunac bio, naravno, Depeche Mode - Enjoy The Silence u 4.30 kada je nekih 150 ljudi horski pevalo refren.
A jel muzika bila na granici dobrog ukusa? Da li je bila suvise na komercijalnoj strani ulice? Hoce li neko da malo preciznije odredi stilski sta je pustano sinoc? Ja nisam bio, pa me bas zanima.
Originally posted by EgmontA ja se nadam da cemo neke veceri skakutati uz minimalisticko pijukanje i zvrckanje. Da li da se samo nadam?Originally posted by Vlada TKretala se negde izmedju, bilo od Rihane (kada sam pripretio DJevima da ce ostati bez dnevnice) do Sven Vatha. Muzicki vrhunac bio, naravno, Depeche Mode - Enjoy The Silence u 4.30 kada je nekih 150 ljudi horski pevalo refren.
A jel muzika bila na granici dobrog ukusa? Da li je bila suvise na komercijalnoj strani ulice? Hoce li neko da malo preciznije odredi stilski sta je pustano sinoc? Ja nisam bio, pa me bas zanima.
Atmosfera bila vrlo cudna. Ustreptala, recimo.
Originally posted by dungollnooooooooooooooooooooooooooooooooooooOriginally posted by blentau re always be a cub darlingOriginally posted by dungollisti sluchaj
bilo dobro, iako meni nije bilo dobro, iz nekog razloga headache
shteta shto BBB nije doshao
da vidi napredak u mojoj
twinkcub to bear tranziciji
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!