Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By MajstoriVoland
Nas je bilo cetvoro i ovo su negde sabrani nasi utisci:

1. Zurka jeste udarila po dzepu (prvoz + ulaz + obavezna garderoba + pice)

2. Sta se desilo s atmosferoma tako prepoznatljivom na L&Q zurkama? Ko su oni ljudi? Staticno, namrsteno, bahato, nategnuto...

3. (Ovo bi u stvari trebao da stoji pod jedan) Sta se desilo s muzikom tako prepoznatljivom na L&Q zurkama? WTF ja bilo ono? I Alijansa je imala ispade, ali ovo je L&Q na koji ljudi dolaze zato sto je muzila "ok" (bila).

Da nismo sreli Borisa na ulazu, zaista bismo posumnjali da je u pitanju L&Q. Nema Alijanse, Flojd radi li? Cudno, mnogo cudno je bilo sinoc. Svakako da je svako odgovoran za svoj provod i da mu niko nije kriv ako se nije proveo, ali ovo, ni najmanje, nije licilo na ono sto mi zovemo L&Q. Bili smo na gotovo svim L&Q, od samog pocetka. Bilo je guzvi, "neuobicajenih" atmosfera, mrstavaca, lose usluge, konobara derikoza... ali makar si slusao dobru muziku... Sta se desilo? U cemu je fazon?
Ovo nikako nije neka pljuvacina tipa "serem vam se u ton film", vec samo iznenadjenost i zapitanost nad onim u sta ne bismo zeleli da se pretvori L&Q.
Opet smo u situaciji da ne postoji klub koji radi "normalno", opet nemamo gde da odemo petkom ili subotom na pice i djusku, Alijansa je zatvorena. Opet "zivimo" od jedne do druge L&Q zurke. I to je ok.

GayZavod 14. februara... Vidimo se tamo?...
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by MajstoriVoland

Cudno, mnogo cudno je bilo sinoc. Svakako da je svako odgovoran za svoj provod i da mu niko nije kriv ako se nije proveo, ali ovo, ni najmanje, nije licilo na ono sto mi zovemo L&Q.

:up:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
A sta su pustali? :)
muziku i blentu s lanca :panker:
By Swanheart
Originally posted by blenta
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
A sta su pustali? :)
muziku i blentu s lanca :panker:

:lol:
By Pending-For-A-Bending
A sto se tice bunjenja... pa postoji uvek izbor: Doci i ne doci na sledecu zurku.
A sto se tice cena i "alavljenja"- zbog cega bi neko pravio zurku za dzabe?!

A mozete da napravite i ovako neku paralelu. Mozete da odete na buvljak i kupite donji deo neke tresh treshe (trenerke) za oko 1000-2000 dinara ili da odete lepo u Nike i da se za dobar deonji deo trenerice iskeshirate 4000 dinara. Pitanje je samo gde (sto povlaci i koliko) cete novca potrositi.

Jeftino: Vip, narodnjaci
Skupo: Apartman, "urbana" muzika

Ja da organizujem neku takvu zurku, naravno da bih se potrudio da zaradim sto vise mogu.
Korisnikov avatar
By Deepblue
Originally posted by MajstoriVoland
Nas je bilo cetvoro i ovo su negde sabrani nasi utisci:

1. Zurka jeste udarila po dzepu (prvoz + ulaz + obavezna garderoba + pice)

2. Sta se desilo s atmosferoma tako prepoznatljivom na L&Q zurkama? Ko su oni ljudi? Staticno, namrsteno, bahato, nategnuto...

3. (Ovo bi u stvari trebao da stoji pod jedan) Sta se desilo s muzikom tako prepoznatljivom na L&Q zurkama? WTF ja bilo ono? I Alijansa je imala ispade, ali ovo je L&Q na koji ljudi dolaze zato sto je muzila "ok" (bila).

Da nismo sreli Borisa na ulazu, zaista bismo posumnjali da je u pitanju L&Q. Nema Alijanse, Flojd radi li? Cudno, mnogo cudno je bilo sinoc. Svakako da je svako odgovoran za svoj provod i da mu niko nije kriv ako se nije proveo, ali ovo, ni najmanje, nije licilo na ono sto mi zovemo L&Q. Bili smo na gotovo svim L&Q, od samog pocetka. Bilo je guzvi, "neuobicajenih" atmosfera, mrstavaca, lose usluge, konobara derikoza... ali makar si slusao dobru muziku... Sta se desilo? U cemu je fazon?
Ovo nikako nije neka pljuvacina tipa "serem vam se u ton film", vec samo iznenadjenost i zapitanost nad onim u sta ne bismo zeleli da se pretvori L&Q.
Opet smo u situaciji da ne postoji klub koji radi "normalno", opet nemamo gde da odemo petkom ili subotom na pice i djusku, Alijansa je zatvorena. Opet "zivimo" od jedne do druge L&Q zurke. I to je ok.

GayZavod 14. februara... Vidimo se tamo?...

Ja sam bas hteo da prokomentarisem kako je muzika bila nikad bolja i taj utisak sam stekao dok sam bio 100% trezan i onda nabasam na ovaj komentar. Meni se cini da je na par prethodnih zurki u Apartmanu muzika bila vise za cooliranje i smekanje prolaznika (klimanje glavom i zveranje naokolo...) dok je juce Filip pustao izuzetno pitku muziku, kao stvorenu za djuskanje!!!

A i atmosfera je bila OK, vidjao sam likove koji su oko 3-4 pevali na sav glas i skakali na sve strane... Btw prisutna ekipa je bila poprilicno standardna so ne znam koji su ti silni mrgudi koji su pokvarili atmosferu?!?
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Zurkica nije bila losa... Mada, da nije bilo nekih ljudi mozda bih se smorio :D
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Zonche
Meni bilo super :hyper:

Ali sto kaze Avalon "Gimme more" je bio vrhunac veceri :lol:
Negde oko 3:30 sam ja vec otisao...
Nije "Gimme more" nego "Daj mi josh"...i nisi otisao oko 3:30 nego oko 4h :jezik:

I bilo je souper...osim sto je onaj Blenta posrtao i stalno me gurao :lizalica:

PS. B.M. je bio dobra domacica :D
Korisnikov avatar
By Egmont
Blenta još malo da stegne petlju pa da nađe pasivnog bear-a :D
Korisnikov avatar
By frivolus
meni je bilo odlicno i odusevila sam se kad se muzika popravila oko 3 [otprilike..]
ostala sam do 4.30... mnooogooo mi je dobro bilo!! :D :D
a malo sam i popila.. :drama: :eya: :eya: :eya:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Zurkica je bila fascinirajuca ... ne znam cemu ovakvi komentari odozgo?

:dance:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by avalon

PS. B.M. je bio dobra domacica :D
Slika

:lol: :lol:

meni je muzika bila sasvim super, mesano je dosta stvari te bilo je ritma i nije bilo monotono....
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Egmont
Pa kad ti nisi hteo da se zrtvujes :lizalica:
Korisnikov avatar
By Vlada T
A jel muzika bila na granici dobrog ukusa? Da li je bila suvise na komercijalnoj strani ulice? Hoce li neko da malo preciznije odredi stilski sta je pustano sinoc? Ja nisam bio, pa me bas zanima.
Korisnikov avatar
By dungoll
bilo dobro, iako meni nije bilo dobro, iz nekog razloga headache
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by avalon
Pa kad ti nisi hteo da se zrtvujes :lizalica:
Who says? :)
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by dungoll
isti sluchaj
shteta shto BBB nije doshao
da vidi napredak u mojoj
twinkcub to bear tranziciji
:panker:
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Vlada T
A jel muzika bila na granici dobrog ukusa? Da li je bila suvise na komercijalnoj strani ulice? Hoce li neko da malo preciznije odredi stilski sta je pustano sinoc? Ja nisam bio, pa me bas zanima.
Kretala se negde izmedju, bilo od Rihane (kada sam pripretio DJevima da ce ostati bez dnevnice) do Sven Vatha. Muzicki vrhunac bio, naravno, Depeche Mode - Enjoy The Silence u 4.30 kada je nekih 150 ljudi horski pevalo refren.

Atmosfera bila vrlo cudna. Ustreptala, recimo. :)
Korisnikov avatar
By Paki
... Prilazi mi jutros Director (04.45 je bilo) i kaže: "Kako je dooobraa žurka!... Samo da nam svima ne bude i poslednja..."
Korisnikov avatar
By dungoll
isti sluchaj
da vidi napredak u mojoj
u re always be a cub darling ;)
Korisnikov avatar
By Vlada T
Originally posted by Vlada T
Kretala se negde izmedju, bilo od Rihane (kada sam pripretio DJevima da ce ostati bez dnevnice) do Sven Vatha. Muzicki vrhunac bio, naravno, Depeche Mode - Enjoy The Silence u 4.30 kada je nekih 150 ljudi horski pevalo refren.

Atmosfera bila vrlo cudna. Ustreptala, recimo. :)
A ja se nadam da cemo neke veceri skakutati uz minimalisticko pijukanje i zvrckanje. Da li da se samo nadam?
Korisnikov avatar
By blenta
isti sluchaj
da vidi napredak u mojoj
u re always be a cub darling ;)
noooooooooooooooooooooooooooooooooooo :sniff:
Korisnikov avatar
By dungoll
prove me wrong, prove me wrong cubbie ;) :crveni:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by olgic
Originally posted by greek_lover
Zurkica je bila mnooogooo dobra, muzika je bila vise nego cool

:dance:
ili je bilo previse lavica? :P
Olgic :)

pa des ti mala, u zemlju propala :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
bilo od Rihane (kada sam pripretio DJevima da ce ostati bez dnevnice)
Hoces reci da im das plus neki baksis :lukavi: :lol:
Korisnikov avatar
By colorado
Meni je bilo lepo.

Na prethodnoj zurci sam shvatio, i na ovoj zurci se to potvrdilo, da se na gej zurkama lepo provedem jedino ako dodjem s nekoliko strejt ljudi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!