Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
Ovo je inspirisano temom " ovo samo meni moze da se desi " od korisnika fazza , bez obzira na bizarnu i potencijalno opasnu situaciju fazza je pokusao da pomogne na svaki moguci nacin , ostao , sacekao policiju itd itd itd
maksimalno pohvalno

a evo sta se meni desavalo i zbog cega sam odlucio da ubuduce gledam svoja posla i da retko kad neko eto tako bas slucajno zapadne u nepriliku

1 ) na travnatom ostrvu uzmedju dve saobracajne trake nepomicno lezi devojka , ja se sokiram sto ona eto tako nepomicno lezi a svi se prave da je ne primecuju ,
pridjem da vidim sta joj je i da li nekako mogu da joj pomognem a devojka ti lepo digne glavu i otera me u pizdu materinu .

2) uredno obucena zena totalno izgubljena ocigledno psihoticna luta gradom i prica sama sa sobom , ja pridjem sa idejom da pokusam da uspostavim komunikaciju , izvucem broj telefona , javim nekome gde je i sta je a ona pocne da se dere da je napastvujem da je hvatam za sise da vice upomoc , kako te nije sramota i sl ...

3) po nekoj silnoj kisetini na putu iz Obrenovca za BG primetim dve devojke kako stopiraju i stanem da ih povezem za Bg nekoliko minuta od kako su usle vade po cigaru i pitaju me jer nemam nista protiv da zapale po jednu , ljubazno im odgovorim da se u mojim kolima ne pusi na sta one kretose sa neprijatnim kumentarima i uvredama , ... na kraju sam ih izbacio iz kola na sledecoj stanici :oskar:
Korisnikov avatar
By Zibro
dakle ko je jos pokusao da bude dobri samaricanin pa na kraju ispusio K*rac
Korisnikov avatar
By decko
Desavalo mi se X puta. Najvise me je iznerviralo kada je jednoj babi ispred mene ispao novcanik i ja ga uzmem, zaustavim je i kazem joj da joj je ispao novcanik a ona me otera u tri lepe i poce da se dere po ulici kako hocu da je opljackam i kako sam joj ukrao novcanik iz torbe! Dzabe sto ja pokusavam da joj objasnim, nacrtale se tu jos tri babe i svaka cokce u fazonu: danasnja omladina su sve lopovi, ja bih to pobila i sl.
Tu mi pukne film, ja se okrenem, vratim novcanik na mesto gde sam ga video i okrenem se i odem. Mislim da je ista baba stajala jos pola sata i prepricavala prolaznicima kako je neko hteo da je opljacka.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Htedoh jednom da ustanem gospodji u prevozu. Ponudih se i skoro krenuh da zaustim "Nema na chemu" kada me zapljusnu vonj nezadovoljstva iz sredovechnih usta. "Sraaaam te biiiilo, pa nisam ja matora... bla bla... al' je danashnja omladina nekulturna... bla bla bla... sve se to drogira... blaaaah."
Od tada ustajem samo invalidima i trudnicama!
Korisnikov avatar
By Egon
deshava se.

ali nisam iz fazona, " evo vidite, ja sam pokushao biti dobar i evo kako mi se vratilo"

neko se zahvali, neko me poshalje tamo gde ne sija sunce, neko je mrtav ladan, neko je samo mrtav ... i zato je divan ovaj svet.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Zibro
2) uredno obucena zena totalno izgubljena ocigledno psihoticna luta gradom i prica sama sa sobom , ja pridjem sa idejom da pokusam da uspostavim komunikaciju , izvucem broj telefona , javim nekome gde je i sta je a ona pocne da se dere da je napastvujem da je hvatam za sise da vice upomoc , kako te nije sramota i sl ...
:lol: :smeh:
Trebalo je onda da je stvarno uhvatis za sisu, pa da ima zasto da se dere !
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne. uglavnom izbegavam ulične interakcije baš iz tih i takvih razloga.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Ne i zabole me bash. Nek im pomazhu osobe koje su placjene za to.
Korisnikov avatar
By jukie
Ima jedna koja se u poslednje vreme viđa po autobuskim stanicama. Lepo doterana gospođa ide i blebeće, naravno nisam slušao šta, ali ide i gunđa i oko nje se stvara prazan prostor kako se ljudi sklanjaju

naravno niko nikada u originalnosti neće nadmašiti Veru Đorđević Zoranovu Majku; to je legenda beogradskih autobusa ("da li je ovo morska so?" (pokazuje kutijicu na kojoj piše morska so) "Meni se gospod bog u telu javio" "Zoran je pocepao svoj nalog za rad u Nemačkoj" ??? "(taj i taj, neki sportski funkcioner?) je đavo! on je Zorana u smrt oterao")

Ali najbolja epizoda je bila kada joj je navodno neko ukrao lančić koji je od Zorana dobila...
Dakle ulazi ona na zadnja vrata i kreće sa pričom i hvata se za lančić da ga pokaže... u tom trenutku shvata da lančića nema i počinje da viče da ga je neko ukrao, i kreće da trči gore dole i kune one koji imaju nečistu dušu, koji lažu i kradu itd. Kada je došla stanica, svi iz autobusa su jurnuli napolje sem nekog dede od npr. 90 godina koji ili ne čuje šta ona govori ili ne može da ustane i pobegne tako brzo, i sem mene koji sam zaključio da nemam nečistu dušu pa se to na mene ne odnosi i svejedno mi je. Najzabavnije je što je i ona izašla zajedno sa njima pa smo se dalje vozili u prijatno praznom autobusu.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
:lol:
ta devojka sa ostrvceta je moj heroj!!!
kakav kuler :lol:

nije mi se desavalo nista tog tipa
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by jukie
Ima jedna koja se u poslednje vreme viđa po autobuskim stanicama. Lepo doterana gospođa ide i blebeće, naravno nisam slušao šta, ali ide i gunđa i oko nje se stvara prazan prostor kako se ljudi sklanjaju

naravno niko nikada u originalnosti neće nadmašiti Veru Đorđević Zoranovu Majku; to je legenda beogradskih autobusa ("da li je ovo morska so?" (pokazuje kutijicu na kojoj piše morska so) "Meni se gospod bog u telu javio" "Zoran je pocepao svoj nalog za rad u Nemačkoj" ??? "(taj i taj, neki sportski funkcioner?) je đavo! on je Zorana u smrt oterao")

Ali najbolja epizoda je bila kada joj je navodno neko ukrao lančić koji je od Zorana dobila...
Dakle ulazi ona na zadnja vrata i kreće sa pričom i hvata se za lančić da ga pokaže... u tom trenutku shvata da lančića nema i počinje da viče da ga je neko ukrao, i kreće da trči gore dole i kune one koji imaju nečistu dušu, koji lažu i kradu itd. Kada je došla stanica, svi iz autobusa su jurnuli napolje sem nekog dede od npr. 90 godina koji ili ne čuje šta ona govori ili ne može da ustane i pobegne tako brzo, Text Najzabavnije je što je i ona izašla zajedno sa njima pa smo se dalje vozili u prijatno praznom autobusu.
Hahaha, koji si ti car! :right:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!