Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
hehe kakav genijalac
pederska mishja rupa :smirk:
Korisnikov avatar
By malac
Sramota!Dno!Prostakluk!Za ovo ce neko krivicno da odgovara!!Navoditi maloletno dete,koje cak licno poznajem,da izigrava dvorsku ludu dok se grupica pedera smeje do iznemoglosti!!!!!!????Publikovati to na internet???
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
bitno da su oni na kraju sami otpevali Molitvu kao pravi PEDERI.i to ne gejevi,nego pederi. Na pocetku je bilo zanimljivo,a kasnije je mali lupao ne bili privukao paznju...Ochito je da mali ne zna ni o cemu pricha.:neznam:
Korisnikov avatar
By KiWi
slatko sam se nasmejao ... gde ima da se kupe sve ove pederske stvar? Ima neki Gay Mall za koji ja ne znam???

Savrsheno_nesavrshen: Baš zato je i smešno. nema pojma šta je peder :D
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Originally posted by malac
Sramota!Dno!Prostakluk!Za ovo ce neko krivicno da odgovara!!Navoditi maloletno dete,koje cak licno poznajem,da izigrava dvorsku ludu dok se grupica pedera smeje do iznemoglosti!!!!!!????Publikovati to na internet???
Poštedi me gluposti i licemerja! Da je grupa strejtera onda bi sve bilo lepo i cakano. Mrš!
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
bitno da su oni na kraju sami otpevali Molitvu kao pravi PEDERI.i to ne gejevi,nego pederi.
A ti pušiš kurac kao gay a ne kao peder, jel da? Samo glavić, ništa deep troath? Mrš i ti! :burner:
Korisnikov avatar
By KiWi
Alo momci .. spustite gard. Ne verujem da ovo može da se podvede pod zloupotrebu maloletnika ... Uostalom, video nema ni 200 pogleda (od kojih su bar 3 moja), što je za YouTube klip zanemarljivo malo.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Kiwi
Alo momci .. spustite gard. Ne verujem da ovo može da se podvede pod zloupotrebu maloletnika ... Uostalom, video nema ni 200 pogleda (od kojih su bar 3 moja), što je za YouTube klip zanemarljivo malo.
Ma kakva zloupotreba maloletnika, kakvi bakraci ?!?!?!
Ne budite smesni !
Vidi se da se dete sjajno zabavlja i da uziva u paznji.
Vidi se da se radi o letnjem odmoru, najverovatnije u porodicnom okruzenju.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By malac
Operativni kadar.Sa tobom ne zelim CAK ni da ulazim u dijalog jer si nevaspitan,kao prvo.Kao drugo cu zadrzati za sebe.Link sa youtube cu popodne da prosledim majci deteta jer mora biti obavestena da je sedmogodisnji decak na Internetu zrtva sprdacine,nekulture i zloupotrebe i to naravno bez njene dozvole!Ja sam i dalje sokiran onim sto sam video jutros slucajno dok sam se spremao za posao.Bolje i da nisam palio komp!Da se razumemo narode.Nije me povredila tema koja je vodjena sa maloletnim detetom.Ono mucheno sa 7 godina i ne zna o cemu je pricalo!Kao grom me je pogodio zivotinjski smeh grupice homoseksualaca nad infantilnim izjavama neduznog decaka!Alkohol,droga!O tome necu ovom prilikom.Pa zasto NIJEDNOM nisu okrenuli kameru prema njima?Zar sem monstruoznog smeha nemaju sta da kazu,pokazu?Ne!Najlakse je napraviti dobru zabavu kamerom okrenutom prema nevinom detetu koje sa 7 godina nema moc rasudjivanja sta je dobro za njega! Ako pogledate sve postavljene klipove autora na Youtube,videcete da ninajednom nema face autora ali zato na nekoliko ima lice decaka koga autor navodi na izjave tipa "N.... je dobar" "N... je najbolji" itd.Bolesno!Kako god.Svako maloletno detete mora biti zasticeno od zloupotrebe.Bice zasticeno i ovo!
Korisnikov avatar
By colorado
"Da se razumemo narode.Nije me povredila tema koja je vodjena sa maloletnim detetom.Ono mucheno sa 7 godina i ne zna o cemu je pricalo!Kao grom me je pogodio zivotinjski smeh grupice homoseksualaca nad infantilnim izjavama neduznog decaka!"

Slazem se s ovim. Sta bih dao da mi je urnebesno smesno da slusam pridev "pederski" ispred nasumice izabranih imenica do iznemoglosti.
Korisnikov avatar
By Horrribl Marquis
Pederski bog!!!!!HAHAHAHAHAHAHAHAHHAH!!!!!!!!!!! :roflmao:
Mali je takav l-i-k!!!!!!!
Onaj Hor pederskih decaka na kraju je tako odvratan.
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Poenta je da su oni terali dete da peva PEDERSKU(sto je receno u klipu,ja volim ovu pesmu) pesmu i na kraju su samo oni SAMI otpevali pedersku pesmu,a dete ih iskuliralo. A samo pederi mushtraju dete da ponavlja pridev pederski uz svaku imenicu koju zna,a ne i gej osobe.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
O da jadno dete, teraju ga da govori rec na P! Isperimo mu usta sapunom a pedere povesajmo na Slaviji! Gayevi mogu da gledaju! :fancyklap:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!