Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
U nechem jesam, al chemu, jbm li ga, ne znam.
Korisnikov avatar
By leobg
Da. Necete verovati, jedan pogled je bio dovoljan. Decko je skroz ok, rodjeni Beogradjanin. Priblizno moje godiste,zajednicka interesovanja,bavi se Jogom, istocnjackom kulturom, Budizmom. Voli provod, izlaske, razume zauzetost i posao. Nije emotivni retard, ne gleda me kroz novcanik, nije sponzorusa,mislim da se zaljubljujem u njega. Pored njega sam doziveo da materijalne stvari uopste nisu bitne, sto sam i znao, da nam je dovoljno da se setamo Kalemegdanom nocu, da nam je dovoljno da legnemo u krevet i cvrsto se zagrlimo i ostanemo u tom polozaju do jutra. Da, Leo je u vezi sa deckom koji je u meni probudio ono sto je ex decko ugasio, a to je ona moja dobrota i iskrena ne iskvarana dusa koju posedijem. Hvala mu na tome.
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by Zonche
PRAISE THE LORD!!!
Lord? Ma ovaj je King, lordovi su sitne ribe za mene.
Korisnikov avatar
By Dina
Juuupiiii... :yay: Srecno Leo :fige:
Korisnikov avatar
By leobg
Hvala, nadam se da ce potrajati.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
trenutno preko jednog forumasa muvam jednog drugog forumasa...

ja zovem forumasa br. 1 da ga pitam za tog tipa i on se javio na njegov telefon. .... a ja u soku....

:zev2:
Korisnikov avatar
By malac
e jbg,sledeci put cu biti pazljiviji :tumble:
By Ulix
Originally posted by Zonche
PRAISE THE LORD!!!
AMEN TO THAT, SISTER!

Mozda ce konacno prestati da kuka.
:roflmao:
Korisnikov avatar
By A N A
jok sta ce mi to ! obaveza ? nisam tenutno za tako nesto.
Korisnikov avatar
By blenta
sretan sam kao kreten jer je leo nashao dechka
majke mi
ne shalim se

:panker:
Korisnikov avatar
By mmiki
nisam... poneki kandidat, poneko u zizi interesovanja, ali generalno vrlo slabo...
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by leobg
Da. Necete verovati, jedan pogled je bio dovoljan. Decko je skroz ok, rodjeni Beogradjanin. Priblizno moje godiste,zajednicka interesovanja,bavi se Jogom, istocnjackom kulturom, Budizmom. Voli provod, izlaske, razume zauzetost i posao. Nije emotivni retard, ne gleda me kroz novcanik, nije sponzorusa,mislim da se zaljubljujem u njega. Pored njega sam doziveo da materijalne stvari uopste nisu bitne, sto sam i znao, da nam je dovoljno da se setamo Kalemegdanom nocu, da nam je dovoljno da legnemo u krevet i cvrsto se zagrlimo i ostanemo u tom polozaju do jutra. Da, Leo je u vezi sa deckom koji je u meni probudio ono sto je ex decko ugasio, a to je ona moja dobrota i iskrena ne iskvarana dusa koju posedijem. Hvala mu na tome.
eto, vidis da ima pravih ljudi za tebe :) srecno i ne zaleci se :)
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by ns.happy
Originally posted by leobg
eto, vidis da ima pravih ljudi za tebe :) srecno i ne zaleci se :)
Evo, deset dana sam u vezi. Prebacio je neke stvari kod mene, cisto da kad dodje ima sta da obuce. Takodje je doneo neke zezalice (svecice, mirisljave stapice,....) Vidjamo se svaki dan, mislim da ovo obecava :) :dancing:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 36
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!