Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Aussie Open 2008

Da, u muškoj konkurenciji
6
16%
Da, ženskoj konkurencija
4
11%
I u muškoj i u ženskoj
14
37%
Ne, još je rano
14
37%
Korisnikov avatar
By Morpheus
Svaka cast Zimonjicu...osvojio je turnir :klap:

Nole uskoro pocinje :fige:
Korisnikov avatar
By shishmish
stvarno...
kako uopste nije ispracen zimonjicev uspeh..
jeste da mix dubl i nije toliko atraktivan ali...

svaka cast zimonjicu!!!!
:klap:
Korisnikov avatar
By Morpheus
DA,uvek je mix dubl i uopste dubl u senci singlova,neki ga smatraju manje atraktivnim....sto je svakako pogresno....u svakom slucaju Zimonjic zasluzuje sve pohvale :)
Korisnikov avatar
By anche
ziki, ziki! :D

eto da se osvrnem i na anketu ovde postavljenu - nema opcije za miks dubl. mada posto je ziki srpsko musko opcija 'osvojce srbi u muskoj konkurenciji i to duplo' bi predstavljala tacan odgovor, po svoj prilici :serlok:
Korisnikov avatar
By Doxar
Bogami, usitnilo do pocetka.

Ako su vec ocekivanja od Ane bila malko precenjena i nerealna, danasnje Noletove sanse su vise nego realne i ostvarive.

Ja se iskreno nadam slicnom scenariju kao u Majamiju prosle godine, kada je Kanjas sve zivo pomeo, ukljucujuci Federera, i onda u finalu popio rutinskih 3:0 od Noleta.
Dobro, ne mora biti bas glatkih 3:0 kao u tom mecu, ne bih imao nista protiv ni 5 setova i 6 sati tenisa, samo da konacni ishod bude identican:D

U iscekivanju lepog i uzbudljivog tenisa i Noletovog GS prvenca.
:fige:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Bravo NOLE!!!!!!!!!

Rasplakao sam se kao malo dete.......od srece naravno

NOLE :kralj:
By Ulix
Bravo!!!

Sreca po Noleta, ovo nije bilo takmicenje u seksipilu nego u tenisu. :D
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Morpheus
Rasplakao sam se kao malo dete.......od srece naravno
to je zato sto si placipicka. :njanjanja:

Jeeeeeeeeeeej!
Zasluzeno pobedi Nole! :klap:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Tsonga je sladji, shteta shto nije pobedio. S druge strane face koje je ovaj Nole pravio su neprocenjive...
Kakve li tek facijalne ekspresije pravi u krevetu?:wow:
Korisnikov avatar
By Lunja
Drago mi je sto sam ipak bio optimista - glasao sam za prvu opciju. Prvenstveno sam tipovao na Zimonjica, al' 'ajde sad. Verovao sam i u Noleta. :trep:
Korisnikov avatar
By Marvin
:yay:

I ponovo je pobedio u tie breaku.

:oskar:

Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Lunja
Drago mi je sto sam ipak bio optimista - glasao sam za prvu opciju. Prvenstveno sam tipovao na Zimonjica, al' 'ajde sad. Verovao sam i u Noleta. :trep:
ja sam tipovala na Anu i Noleta pre svega, i zamalo da mi se ostvare prognoze, ali dobro, Anči je ušla u finale, i to je nešto :cheer:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Bravo, Nole!!! :cheer:

Au, kako sam se smrzla kad je Tsonga poveo na pocetku... Ipak su Noletu ojacali nervi. :carica:

A je slatkis ovaj Francuz... :)
By Paranoid Androgynoid
bravo novaaaaaaaaak! :klap: :foto:
jeste da sam se probudila tek na 4:3 poslednjeg seta :giggle: a jbg, spavalo mi se a i znala sam da ce trajati bar ovoliko koliko je trajalo.. a i nista spektakulaarno nisam propustila, da sam musko pa ajd' i da se budim, ovako videla samo najlepse :yay:

svaka cast decace.. zasluzio si!!! :oskar: :cheer:

:klap: :klap: :klap:
Korisnikov avatar
By Dina
Juuupiiii :yay:

Meni je drago da sam pogresila u prognozi... Bila sam ubedjena da ce Justine i Federer da pobede kad ono Marija i Nole...
Korisnikov avatar
By ::fy::
Sve čestite Noletu! Pokazao je važnu lekciju o tome kako se može biti učtiv i kulturan i prema onima koji ne navijaju za tebe!

Zaista sjajan mladić...
Korisnikov avatar
By Doxar
Kako je pocelo, svasta je moglo biti.

Najbolji je bio jedan moj rodjak, koji je dosao kod nas da gleda mec, kad je na kraju prvog seta samo ustao i mrtav ozbiljan prokomentarisao u stilu: budala jedna, on ce mene da nervira, samo treba infarkt da me strefi i potom furiozno napustio stan:smeh:
Nema, ili glatko i bez trzavica ili nikako.

A, posle je sve bilo poezija. Stvarno sjajan, sjajan rezultat!!!
Ali i dokaz kako ogroman talenat uz odlicno i precizno vodjen rad na sebi i sopstvenoj nadgradnji daju velike rezultate. I jos tako brzo. Mada, ruku na srce, treba imati i onakvu psihu, to se, ipak, ne da nauciti.

Mislim da su na ovom turniru svi postigli svoj maksimum. Tipsarevic i Troicki posteno namucili vodeci duo, povredjena Jelena stigla do polufinala, a Ana, iako vidno napredovala, jos uvek malo kaska za tim nivoom igre koji ima Justine i koji povremeno dostize ili prestize Sarapova.

U svakom slucaju, ako je proslogodisnji RG sa dva polufinala i jednim finalom bio prvi deo price, ovo sada logicki nastavak, sta li se tek moze ocekivati na nekom od narednih Grand Slamova.
Ne smem ni da pomislim, zvuci apsolutno nestvarno:)
Korisnikov avatar
By Doxar
Originally posted by Lunja
Me too.
S tim da sam zaista verovao u Noletov uspeh. Jedino sto sam, videvsi zreb, mislio da ce ostaviti mnogo vise setova i minuta na terenu iza sebe.
Ali, ovako je jos sladje, a i bolnije za konkurenciju:alexis:
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by ForeverYoung
Sve čestite Noletu! Pokazao je važnu lekciju o tome kako se može biti učtiv i kulturan i prema onima koji ne navijaju za tebe!

Zaista sjajan mladić...
mhm.. osim sto ih ponekad napushi k***** i otera u sto p**** m******* :yay:
bas je bio tolerantan stvarno, ja bih to mnogo gore :giggle:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss

Ne znam na osnovu chega su budjavi fr komentatori zakljuchili da je Nole drhtao za vreme mecha,plashio se Tsonge:kakodane:

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By anche
picka.

samo proveravam da li se vidi ako ukucam celu rec :D
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!