Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nakon malo tezeg perioda kroz koji sam prolazila preporucen mi je rad sa psihologom. Rekla sam da nemam nista protiv, ako to moze da pomogne da se bolje fokusiram i smanjim promene raspolozenja.
Tako sam upoznala nekoga koga su pustili da radi kao psiholog a da jos uvek ljude procenjuje na osnovu njihovog izgleda!
Ja sam pomenula svoje nerazresene situacije, pa i sexualnost koja je ni ovde ni tamo, da bi mi ona lepo rekla kako ja ne izgledam kao homoseksualka...

Znaci, ja ne izgledam kao lezbejka. A kako to lezbejke jebeno treba da izgledaju?

I sta uopste to treba da znaci? Ako ne izgledam kao lezbejka, ja sam str8? Ili treba a izgledam kao lezbejka da bih bila lezbejka? U modernoj psihologiji ljudi nisu homosexualni jer imaju partnere istog pola, nego izgledaju kao homosexualci?

Grrr... :rafal:
Korisnikov avatar
By anche
okaci se pa da forumski zivalj dade svoju strucu ocenu o tvom izgledu :lol:

da, sad, ozbiljno: menjaj psiholoskinju :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Delete
Pisi ti lepo njeno ime ovde da se vise niko ne zezne da ode tamo.
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by anche
okaci se pa da forumski zivalj dade svoju strucu ocenu o tvom izgledu :lol:

da, sad, ozbiljno: menjaj psiholoskinju :ozbiljan:
ili menjaj izgled :lol:
Korisnikov avatar
By Paki
Pa dobro, jesi li joj odgovorila nesto na to?
Mislim da si dovoljno potkovana za jedno joj predavanje... :)
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Idi kod frizerke .... reći će ti sve samo ne kako izgledaš :ninja:
Korisnikov avatar
By селпередејз
Samo radi mog pod/tsetnika (o for gad...): da li je ova osoba kukala da niko ne zeli da joj pridje jer je fem?
Samo to, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz?

U svakom slucaju - :odrasti:
Odnosno, grou FAKING ap

:pijan::bichast::dameizvinisirotinjaraja:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by селпередејз
Samo radi mog pod/tsetnika (o for gad...): da li je ova osoba kukala da niko ne zeli da joj pridje jer je fem?
Samo to, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz?

U svakom slucaju - :odrasti:
Odnosno, grou FAKING ap

:pijan::bichast::dameizvinisirotinjaraja:
PA???

:ziveli:

:pivce:
Korisnikov avatar
By Draco
A i ti si nasla sa kim ces da pricas.. Kod nas je vreme stalo, i dalje su idoli ljudi cije su ideje prevazidjene sezdesetih godina.. P.R.O.S.L.O.G. veka.
Korisnikov avatar
By селпередејз
aLI AKO TA RIBA SA NE ZNAM KOLIKO GODINA ISKUSTVA PITA FORUMSKO PUCANSTVO ZASTO NIKO NECE DA JOJ PRIDJE, ONDA STVARNO.....:tornado:
By Dragonite
Originally posted by MinaHarker
Znaci, ja ne izgledam kao lezbejka. A kako to lezbejke jebeno treba da izgledaju?

I sta uopste to treba da znaci? Ako ne izgledam kao lezbejka, ja sam str8? Ili treba a izgledam kao lezbejka da bih bila lezbejka? U modernoj psihologiji ljudi nisu homosexualni jer imaju partnere istog pola, nego izgledaju kao homosexualci?

Grrr... :rafal:
What anche said +

ne znam da li se sećaš, ali bili smo par puta u istom društvu i odlično znam kako izgledaš. E sad, uzmi i obuci kombinezon (ponajbolje plavi radnički), zadeni šrafciger za rever, motorcangle u džep, stavi jastuče kao stomak i podveži grudi. Namaži lice motornim uljem i poprskaj se benzinom. Obuća - cokule, po mogućstvu stare, ili neke HTZ cipele. Onda odeš kod te glupače, pljuneš na pod, uzmeš cigaretu koju nosiš zadenutu za uvo (kosa kratka, masna), zapališ i staviš macolu ispred nje na sto i kažeš 'leči me sad, pička ti materina'.

menjaj tu glupaču. moj drug je jednom naleteo na kretena koji je hteo da ga leči 'jer je izgledao kao peder' (nizak, mršav). debilizam. na kub.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja se secam da nam je profesor psihologije na casu o predrasudama pricao koliko one mogu biti duboke, da nazalost ponekad ostanu i kod ljudi koji su psiholozi. Bas je spomenuo predrasude prema homoseksualcima i rekao da postoje kod izvesnog broja psihologa kod nas. I rekao nam je da ukoliko smo homoseksualci a obratimo se nekim povodom psihologu budemo spremni na to i da ne odustanemo od odlaska kod psihologa samo sto smo na takvog naisli, nego da promenimo psihologa.

Takodje mislim da je problem sto se na psihologiji uci iz starih knjiga, cini mi se da sam cula da je neka knjiga iz 1953 god. A ja sam ucila da je sve sto je starije od deset godina u psihologiji zastarelo i prevazidjeno. Medjutim ljudi koji to nauce drze se toga i to je onda problem... Tako se Loniju i meni desilo da pricamo sa njegovom prijateljicom uskoro psiholoskinjom koja je inace gay friendly, otvorena, interesantna osoba ali u pogledu nastanka homoseksualnosti nikako nije htela da odstupi od onog sto je naucila. Ona je procitala da je kod gayeva dominantna majka i to je jedan od uzroka i ma sta smo Loni i ja rekli ona se toga drzala, pa tako je naucila.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Mina, darling...

Ne mozes ici kod bilo kod psihologa...
jer ako nije senzibilisan za nas, onda
ne ume ni da radi svoj posao...

Dakle...

ako ti i dalje treba pomoc psihologa, javi se...
imamo mi edukovane, senzibilisane psihologe
i psihijatre koji razumeju nase probleme...

I nemoj se nervirati, grad je pun slicnih
primera... a nju ostavi da se bavi svojim
problemima...

Ako zelis da je edukujes, mozes, ali nemoj
trositi svoje vreme.. osim ako ti nije bas
stalo...

A mozda je ona htela na taj nacin da vidi
koliko si ti sigurna u sebe ... hi hi hi...

:mazi:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by селпередејз
aLI AKO TA RIBA SA NE ZNAM KOLIKO GODINA ISKUSTVA PITA FORUMSKO PUCANSTVO ZASTO NIKO NECE DA JOJ PRIDJE, ONDA STVARNO..... :tornado:
Ovako, nigde na forumu ne mozes da nadjes moje postove o tome kako mi niko ne prilazi jer sam fem - iz jednostavnog razloga zato sto ih nisam napisala (tema o tome postoji, ali je napisala Zoe).
Nemam problema za prilazenjem drugih osoba, a i ja prilazim sama... I to nema nikakve veze sa mojim izgledom!
Pre nego sto krenes da kenjas po ljudima, prvo se protrudi da bar iznosis njihove stavove...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by andjelat
Mina, darling...

Dakle...

ako ti i dalje treba pomoc psihologa, javi se...
imamo mi edukovane, senzibilisane psihologe
i psihijatre koji razumeju nase probleme...

I nemoj se nervirati, grad je pun slicnih
primera... a nju ostavi da se bavi svojim
problemima...

Ako zelis da je edukujes, mozes, ali nemoj
trositi svoje vreme.. osim ako ti nije bas
stalo...

A mozda je ona htela na taj nacin da vidi
koliko si ti sigurna u sebe ... hi hi hi...

:mazi:
Thx darling... ma bice sve ok...
Od utorka cu prijaviti lekarki da ne bih da nastavljam 'rad' sa tom psiholoskinjom i da odoh dodjavola...
Da stvar bude gora, ja jesam stigla do nje zbog toga sto NISAM sigurna u sebe oko ozbiljnijih stvari u zivotu, od svakodnevnih sitnica (cesto preispitivanje recenog i uradjenog) do krupnijih stvari kao sto je sexualnost (dopadaju m se oba pola, ali nikada nisam sigurna da li je to ziasta ono sto zelim i trazim, te da li ja odgovaram toj osobi), izbor profesije i jos masa odluka o kojima stalno ponovo i ponovo okupiram misli... Da stvar bude gora, sexualnost nije primarni problem. Problem je manjak samopouzdanja i osecaj otudjenosti i nepripadanja...

Ma... nakon dve prospavana noci vec sam bolje. Odoh da se ljudima izvinjavam sto sam ih dva dana ubijala u pojam sa ovim...

And thx svima za podrsku :obraz:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Hej nisi nikoga ubijala u pojam,
i sasvim je jasno da seksualnost
nije problem...

(nije nikomd od nas ... :D )

Nego ti ostali problemo...

Ozbiljno.. Ako ti treba pomoc...
ima u gradu "pravih" psihologa i psihijatara
koji se ozbiljno bave ljudima, a ne igraju
se cirkuskih gatara i astroloskih predvidjanja...

:potapsava:
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Dina
Takodje mislim da je problem sto se na psihologiji uci iz starih knjiga, cini mi se da sam cula da je neka knjiga iz 1953 god. A ja sam ucila da je sve sto je starije od deset godina u psihologiji zastarelo i prevazidjeno.
U pravu si, postoji knjiga koja je obavezna ispitna literatura a iz 53e je.
Nazalost.
A za ovih 10 godina i zastarelo.. nije 10, nego 5.. sve iznad toga ne da nije validno, nego se smatra ne ni prevazidjenim, vec podatkom koji treba uzimati i usvajati sa visokom dozom rezerve. Kada u psihologiji radis istrazivanje, uporedna istrazivanja ti ne smeju biti starija od 5 godina, u suprotnom ni tvoje nije validno niti se uzima na razmatranje.

Elem, on topic.. definitivno i bez razmisljanja menjaj psihologa.
Psiholog koji ima predrasude nije psiholog, prosto i jednostavno. Nazalost ima ih mnogo i nikada nemoj ici kod psihologa koji ti je "najblizi" ili "najjeftiniji" ili blabla... obavezno se raspitaj, potrazi dve-tri preporuke, misljenja itd itd.
..kad jos malo "porastem", mozes kod mene :) mozes i sada, ali jbg, nemam jos papir.. jos malo :giggle: :)

menjaj! to ce te samo jos vise skenjati i nemoj slucajno da si otisla vise tamo!
Korisnikov avatar
By anche

a u kom to gradu? imas nekog u nisu? :serlok:
By Paranoid Androgynoid

a u kom to gradu? imas nekog u nisu? :serlok:
imas jako dobrog psihijatra (psihoanaliticara) u nisu.. samo treba da budes sigurna da si spremna da platis i koliko da platis. ali boljeg odavde do beograda neces naci sigurno. nije da znam iz iskustva, vec iz prakse :D
ako ti stvarno treba, izvoli na pm.. uputicu te.
Korisnikov avatar
By anche
ok. fala. ako prigusti ce pitam :D

nego pitala sam andjelut :)
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Nemam u Nisu, ali cu se raspitati, pa ti javljam...

nema da brines...
Korisnikov avatar
By m..
jbt, zatucanog sveta imas na sve strane, nadji nekog drugog, jbg ne mogu svi da budu retardi...

ja sam isla na porodicnu terapiju, nebitan razlog, anyway, dodjem ja na tapet i zena mi prica kako bih vise trebalo da slusam matorce i sve to, aman, covece, ja se godinama batrgam sa se osamostalim kako god umem i znam, a ova mi prica da se uhvatim kevi za rucicu (pritom keva posesivni pasivni agresor sklon emocionalnim ucenama i manipulaciji, control freak i sve mora da bude po njenom, cim se ne ponasas ili ne mislis kako njoj odgovara krene da ti zabija klipove u tockove i da te suptilno terorise na razne nacine). koji freakovi... ma ...
zajebi to...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa

mislim da je ovo nešto što svaka lgbt osoba treba da ima na umu pre no što sebi odabere psihologa il' psihološkinju. nažalost.
koliko sam primetila, ljudi koji su sa psihološkim savetovanjem imali pozitivna iskustva, uglavnom su se oslanjali na preporuke. u suprotnom se vrlo često desi da naletiš na potpunog idiota koji ne bi trebalo da se bavi ni opštom praksom, kamoli psihologijom. jedan jedini put kad sam ja otišla na takav event, žena mi je 20 minuta objašnjavala da "ona ne leči bolesti zavisnosti i da za to postoje posebne terapije", i to zato što sam joj rekla da sam probala vutru.
mislim, šta reći. :psiholog: :ubise:
Korisnikov avatar
By LittleRed
na srecu, moje prvo i jedino iskustvo te vrste bilo je pozitivno, jer je zena potpuno gay fiendly
ne znam sta bi bilo da je odreagovala drugacije, verovatno bi to bila poslednja "seansa" sa njom
mene sablaznjavaju i oni za katedrama, koji od svega onog sto bi se o homoseksualnosti, kazu tu i tamo jedva nesto, a to nesto krajnje irelevantno, zastarelo ili sto moze imati nekakvu negativnu konotaciju. a ima ih i gde im se najmanje nadas...
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Lepa Krepa
žena mi je 20 minuta objašnjavala da "ona ne leči bolesti zavisnosti i da za to postoje posebne terapije", i to zato što sam joj rekla da sam probala vutru.
:lol:

e bas me lepo nasmeja.
Korisnikov avatar
By vremecuda
Ta psihowomen je "L.A.T.E.N.T.N.A."..srce moje... :evilgiggle:
By Bombina
Originally posted by Lepa Krepa
žena mi je 20 minuta objašnjavala da "ona ne leči bolesti zavisnosti i da za to postoje posebne terapije", i to zato što sam joj rekla da sam probala vutru.
:lol:

e bas me lepo nasmeja.
ha ha ha zene zene
lepa krepa i ti si mene stvarno izlecila i ne budem besna neki drugi su bili najgoriji
druga mi je pomogla

Kreep sto si tako smrznuto takvo raspolozenje
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by untouchable
Originally posted by Dina
Takodje mislim da je problem sto se na psihologiji uci iz starih knjiga, cini mi se da sam cula da je neka knjiga iz 1953 god. A ja sam ucila da je sve sto je starije od deset godina u psihologiji zastarelo i prevazidjeno.
U pravu si, postoji knjiga koja je obavezna ispitna literatura a iz 53e je.
Nazalost.
A za ovih 10 godina i zastarelo.. nije 10, nego 5.. sve iznad toga ne da nije validno, nego se smatra ne ni prevazidjenim, vec podatkom koji treba uzimati i usvajati sa visokom dozom rezerve. Kada u psihologiji radis istrazivanje, uporedna istrazivanja ti ne smeju biti starija od 5 godina, u suprotnom ni tvoje nije validno niti se uzima na razmatranje.
Evo mene sa offtopicom :pickme:

Dakle, saznam ja negde 1994-95-96 da ljudi koji su dve generacije pre mene i dalje uče i polažu sistematiku životinja po Radovanovićevoj zoologiji: Radovanović M. Zoologija (drugi deo – sistematika životinja). Naučna knjiga – Beograd, 1965. (možete da zamislite koliko je sistematika u međuvremenu zastarela) i da zbog toga i zoogeografiju moraju da polažu po nekom starom planu i programu pošto za njih jednostavno ne postoje mnoge grupe životinja, a za koje sam ja čuo još u osnovnoj školi pošto su mi kupili modernije enciklopedije. Tu se prvi put zabezeknem, a drugi put kad shvatim da sa mnom u istom roku ispit polaže žena koja se upisala na fakultet kada sam imao tri (3) godine kao i mnogobrojne njene koleginice koje su recimo 1-3 godine mlađe od nje... dakle, ta knjiga manje-više i jeste bila validna literatura kada su se one upisivale na fakultet...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Bombina
ha ha ha zene zene
lepa krepa i ti si mene stvarno izlecila i ne budem besna neki drugi su bili najgoriji
druga mi je pomogla

Kreep sto si tako smrznuto takvo raspolozenje
pa bilo mi mnogo 'ladno kad sam ga ukuckavala. :)
:kiss:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by jukie
Dakle, saznam ja negde 1994-95-96 da ljudi koji su dve generacije pre mene i dalje uče i polažu sistematiku životinja po Radovanovićevoj zoologiji: Radovanović M. Zoologija (drugi deo – sistematika životinja). Naučna knjiga – Beograd, 1965. (možete da zamislite koliko je sistematika u međuvremenu zastarela) i da zbog toga i zoogeografiju moraju da polažu po nekom starom planu i programu pošto za njih jednostavno ne postoje mnoge grupe životinja, a za koje sam ja čuo još u osnovnoj školi pošto su mi kupili modernije enciklopedije.
na informatičkom smeru beogradske više poslovne škole, mreže se uče iz udžbenika napisanog še'set i neke.
u kojemu, između ostalog, piše i to da će verovatno u bliskoj budućnosti biti moguće povezati više kompjutera koji se (mind you!) uopšte ne nalaze na istom mestu!
čisto da se studenti i studentkinje ne zbune kad odu na net.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!