Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Machkodlak
Danas je petak... Nadam se da smem da se vratim u svoju ulogu:D( :eya: U KOLIKO SATI? A? A? A?)
Korisnikov avatar
By shishmish
@machko :kiss: :blush:

(ne smem dalje da ne popijem ban :giggle: )
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ova tema će postaviti rekord po spamu. Mada lepo je kad se ljudi druže :chestram:
By Dragonite
Večeras.

Molimo sve zainteresovane da nam na U2U šibnu svoje mejl adrese kako bi mogli da im distribuiramo izbrisano poglavlje i nastavak istog.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma sta ce mi ta poglavlja o sporednim likovima! :durenje:

Zelim ono glavno! Mene! :lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poslacu ti ja shish

Nego cekam da se glupa Dragonitusha pojavi da bi mogli da postavimo ovo...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Bice na temi
Postavljamo oko 3 poglavlja od kojih jedno ide na u2u i email
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
jbt, ovo me podseca na prohibiciju u Cikagu :lol:

prijavljujem se za ta poglavlja
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poglavlje sedamdeset - POMOC PRIJATELJA

VelikiZliMedved je usao u kafic Dina&Seaman u svom ljudskom obliku.

Ljudi su ga pozdravili klimanjem glave, a on je seo za sto pored kamina.
Bila je ovo duga nedelja.

Zivotinje su svuda po Forumlandu prozivljavale nervne slomove zbog neizvesnosti i lose energije koja je bla u vazduhu. Zivotinje to najbolje osete.

VelikiZliMedved, kao glavni alfa muzjak u krdu svih zivotinja morao je da izmedju ostalog bude i psiholog svima. Slusao je kako morske zirafinke kukaju zbog "grlobolje koje su zadobile od naglih promena temperature vode" , slusao je cudoviste iz Mloh Nesa kako se zali na "tezinsku diskriminaciju medju vrstama" ali ga je najvise nervirao Gorilica koji se jadao na intelektualnu inferiornost ostalih gorila i kako je "prosto nemoguce naci partnera na ovoj sumskoj pijaci mesa" - Svi samo obracaju paznju na duzinu banane koju imas! - kukao je.

Bilo mu je muka od svih i samo je zeleo da se malo druzi sa ljudskom vrstom i napije se kao nikad.

A onda, mala neugledna macka, veciti gost kafane, skocila je Medvedu u krilo.

- ISUSE! Sta sad ti hoces od mene? BEZI BRE! - viknuo je VelikiZLiMedved.

- Pi bre sto si nevaspitan... Hteo sam samo da popricamo! - rece macka i pretvori se u coveka (isto tako neuglednog i, koliko se cinilo, poprilicno pripitog).

- Oh, jos jedan od promenljivih, mogao sam da predpostavim. Zasto me jednostavno ne ostavite na miru? Nisam raspolozen danas! Ajde SHIC! - iznervirano ce on.

- Da ti se predstavim, ja sam Dungoll... - rece mladic.

- Super, ajde sad idi, pijem! - Medved mahnu rukom konobarici Statuselli koja je drzala predavanje nekom mladom paru o vaznosti zastite koju je prethodnih mesec dana sa delimicnim uspehom uspela da nauci napamet.

- Medvede, znam da ti je tesko trenutno, znam da imas porodicnih problema sa sinom i deckom, ali ovo sto imam da ti kazem je jako bitno... - Mladic je bio zaista uporan.

- KAKO TI ZNAS SVE TO??? KO SI TI??? - zabezeknuto ce Medved.

- Znas, kada provodis vecinu svojih devet zivota u ovom mestu, cujes i ono sto zelis i ono sto ne zelis. Tracevi, price, sve prodje ovde, a niko ne sumnja da ih neuglednu mackak koji prede kraj kamina zapravo slusa sve vreme. -

- Ovaj... Pa... Cekaj... Ummm... Ti si ustvari cuo kada sam ovde sedeo sa...
- ...Sutekhom... -
- ...i kada smo pricali o onoj veceri kada smo... -
- ...ste isprobavali sve one nove poze... -

Medved pocrvene sagnu glavu.

- Ovaj...uh...- rece postidjeno.

- Ne brini, umem ja da cuvam tajne...Nisam ja Bananica znas! -

- Pa sta zelis od mene? Jel ovo neka ucena? Ja novca nemam... -

- Ma covece rekao sam ti, imam bitnu informaciju za tebe... Priprema se rat izmedju Hlaefdija i Shishmisha, sve ovo oko nas, sve je to zatisje pred jednu veliku buru koja ce unistiti mnogo toga pred sobom! -

- Pa kakve to veze ima sa mnom? Neka ljudi ratuju, ja i zivotinje ne uzimamo strane, to je drevno pravilo - ne mesati se u ljudske poslove - rece Medved.

- Mozda bi trebalo da jos jedanput razmislis o tome gospodaru zveri. U ovom ratu, niko nece biti postedjen... Pa ni zivotinje.-

- Pa sta ti predlazes? -

- Biraj stranu, pre nego sto bude kasno... -

Nad Forumlandom se nadvio krvavo crven, pun mesec.

Dungoll je bio u pravu, a svi znaci su ukazivali na to da stvari nisu dobre.
By Dragonite
Poglavlje sedamdeset jedan - IZNENADNI GOSTI

- Angelina, da li je armija spremna? - upitao je kralj banovanih.

- Jeste dragi, pevaju svoju molitvu "Feedback" i spremaju se za pohod. -

- Dobro, nabavio sam nam naoruzanje i malo dodatne snage i magije. Nece znati sta ih je snaslo kada izadjemo! RAT! RAT! RAT! Jedva cekam da prolijem malo krvi! - rece ja uzbudjeno.

- Smiri se, jos nije vreme, moramo se prvo pripremiti za nase goste. Princ Dirrty je na putu ka banlandu, znas i sam da nam je neophodan taj mali balavac.-

- Kako si uspela da ga nagovoris tako brzo? - upita Ra.

- Oh prosto duso, samo sam mu rekla da ima predivnu guzu i da imam pravog momka za njega koji ga moze... ispuniti ...- Rece Angelina i nasmeja se.

- Ni sam ne bih bolje smislio plan draga. A sto se tice naseg SPECIJALNOG gosta?-

- Ah da, za sada sve ide po planu, kraljevstvo nije ni svesno sta ce ih zadesiti kada se pojavi i pomogne nam... -

- Slika? -

- Tu je...- Angelina izvadi sliku Eifranloo Gray-a i pokaza je muzu jos jednom.

- Andjelino pojavljivanje u Banlandu. Savrseno! -

Smeh se razlio po kamenom zamku, i jos jedna krtica je izgubila svoj zivot.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poglavlje sedamdeset i dva - GAYMING

THIS CHAPTER IS U2U RATED
Korisnikov avatar
By Machkodlak
-Ne brini, umem ja da cuvam tajne... Nisam ja Bananica znas! :bananica:
:lol:
Svidja mi se! Radnja se tek zaplice sto znaci da ce biti jos puno poglavlja :eya:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by goran
Hvala :)
Omg ur so sweet! :mazi:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Dragonite
Poglavlje sedamdeset jedan - IZNENADNI GOSTI

- Oh prosto duso, samo sam mu rekla da ima predivnu guzu i da imam pravog momka za njega koji ga moze... ispuniti ...- Rece Angelina i nasmeja se.

Smeh se razlio po kamenom zamku, i jos jedna krtica je izgubila svoj zivot.
:lol: :smeh:
fantasticno :klap:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
meni se kompletni gayming svidja :eya:
hvala na poslatom mailu :)
Korisnikov avatar
By Insorcer
ovo 72-o je super. Deksi odlichno uradjen kao i uvek "...prepusti se, manje ce boleti i brze ce biti gotovo"...

:cita:
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 65
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!