Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by untouchableA pa to se slazem... super je igrao. Ja sam iz nekog razloga pomislila da bi mu odgovarao nadimak Tsunami, kad sledeceg trenutka vidim navijace kako drze napisano "Tsonga Tsunami"... Bas mu odgovaraOriginally posted by Dinama ulepsao je i meni dan, to stoji i igra s.a.v.r.s.e.n.o!
Untouchable,
Kako to nije najnormalniji? Ja sam ga gledala protiv Nadala i nisam stekla takav utisak. Naprotiv navijala sam za njega i bas mi je ulepsao dan sto je pobedilo![]()
Naravno, protiv Noleta ulepsace mi ako izgubi![]()
![]()
i bolje izgleda od nadala![]()
a pod tim "nije najnormalniji" mislila sam da nije normalno koliko taj covek dobro igra!neverovatno mi je bilo da gledam sa kakvom lakocom ga unistava i koliko perfektno i prezicno i snazno igra.. nisu ga dzaba nazvali Tsonga Tsunami... ludjak!
![]()
e zato sam rekla.. sto mislim da ce Novaku biti tezi protivnik n'o sto mu je to danas bio Fedex.
jedino je dobro sto je Novak navikao na pritisak "finala" a Tsonga koliko znam nije.. pa kao mislim, ako je dosao do finala, dovoljno je to veliko iznenadjenje.. ne mora bas toliko da nas iznenadi![]()
Originally posted by DoxarTo samo pokazuje koliko ljude uopste ne interesuje tenis i koliko ga gledaju vise u nekom nacionalnom zanosu jer smo "mi" sada "velesila", nema smisla da ne podrzavamo "nase", a ne zbog same igre. To gledam non-stop jer sve utakmice moram da gledam u mom bloku u Studenjaku zajedno sa pandurima koji obozavaju da komentarisu protivnice - ova Venus je kao gorila, Federer je peder (ih kamo srece), itd. Njihovi besomucno glupi komentari tipa "ajde Ana, Srpkinjo!" me dovode do ludila. :bensedin:
...
Originally posted by UlixStanje u Srbiji krajem devedesetih dok su odbojkasi bili mnogo bolji nego danas, svi su kao pratili odbojku, znali dva-tri imena i tada se kao nesto i pricalo o odbojci, izgradili su pokoju salu, u skolska dvorista stavljene mreze, a nedugo nakon pocetka losijih partija nasih odbojkasa, sve je to zaboravljeno, danas polovina tih koji su "pomno" pratili odbojkaske meceve ne zna ni osnovna pravila te igre.
To samo pokazuje koliko ljude uopste ne interesuje tenis i koliko ga gledaju vise u nekom nacionalnom zanosu jer smo "mi" sada "velesila", nema smisla da ne podrzavamo "nase", a ne zbog same igre.
Originally posted by Ulix
Njihovi besomucno glupi komentari tipa "ajde Ana, Srpkinjo!" me dovode do ludila. :bensedin:
Originally posted by LunjaTo jeste tacno, ali ovde se (na ovoj temi) o tenisu pise sa mnogo manje nacionalnog zanosa. Venus je gorila jer je Ana "nasa". U tome je stvar.
Takvo komentarisanje imas i medju fanovima na forumu: Serena je nosorog, Henin je kao musko, Hantuchova je divokoza ()... nista novo.
Ali sta reci kad komentator sa Eurosporta Nadala uporedi sa buldogom?
Doduse, kad je shvatio sta je rekao, dodao je: "Naravno, mislio sam u najpozitivnijem smislu", ali opet...
Originally posted by UlixNe mogu. Mozda u smislu fizicke snage.
Hoces da mi objasnis u kom kontekstu pordjenje sa nosorogom moze da godi?![]()
Originally posted by LunjaSad vise ne razumem ko je bio nosorog - Sharapova ili Nadal.
Ne mogu. Mozda u smislu fizicke snage.
Ali tada je bila nosorog, ako sam dobro primetio, iz razloga sto je pregazila sve protivnice (izmedju ostalih i JJ), a trebalo je ili vec jeste pregazila i Sharapovu koja je olicenje lepote, sarma i feminiziranosti - bas po ukusu vecine.
![]()
Originally posted by SunceIgra protiv "nase" Ane, a pritom je jos i crna. Budale.
Venus kao gorila,?!
U ovom sportu najbolje prolaze slatkasti tipovi, poput Ane, Federera i Novaka. I kao da svi uce te teniske manireJa verujem u sportsko ponasanje. Jedna lepa stvar u vezi tenisa je sto nije timski sport, vec sam igras i sam si kriv, pobedio ili izgubio. Zato mi je ponasanje Hantuchove, recimo, odvratno. Ne moras ti da se ne znam koliko volis sa saigracima, ali kad izgubis, lepo je da to i priznas kao covek, a ne da se zalis, izvlacis, itd. itd.. Toliko su ljubazni da ponekad moze da ti se zgadi...Ali na terenu ume da bude drugacije. Tako mi prija kad se Ana posvadja sa sudijom, u jednom mecu nije zelela da se rukuje vec je samo odmahnula rukom.
![]()
Originally posted by SunceI ja je mnogo volim. Na stranu to sto zaista jeste vitka i zgodna, žena igra fenomenalan tenis, pravo je uživanje gledati je.
Loptica koju udara Venus najlepsi zvuci, kao sto sam jednom rekao, a da mi je lepa, prelepa mi je crna Venera. Vitka linija i divno lice. Zanimljivo je da se najlepse raduje kad osvoji titulu, skace kao dete, a izraz lica joj je kao u petogodisnje devojcice. Da li si video ovaj njen snimak? Luckasta je skroz!
http://www.youtube.com/watch?v=-Rcw-5yg ... re=related
Originally posted by UlixPa prvo je volim zbog njene fantasticne igre, zato sam i napisao da loptice koje ona udara najlepse zvuce. Secam se kako je rasturala svoje protivnice 2002. i 2003.Originally posted by SunceI ja je mnogo volim. Na stranu to sto zaista jeste vitka i zgodna, žena igra fenomenalan tenis, pravo je uživanje gledati je.
Loptica koju udara Venus najlepsi zvuci, kao sto sam jednom rekao, a da mi je lepa, prelepa mi je crna Venera. Vitka linija i divno lice. Zanimljivo je da se najlepse raduje kad osvoji titulu, skace kao dete, a izraz lica joj je kao u petogodisnje devojcice. Da li si video ovaj njen snimak? Luckasta je skroz!
http://www.youtube.com/watch?v=-Rcw-5yg ... re=related![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!