Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Aussie Open 2008

Da, u muškoj konkurenciji
6
16%
Da, ženskoj konkurencija
4
11%
I u muškoj i u ženskoj
14
37%
Ne, još je rano
14
37%
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Schveca
ha ha... federer :dvaprsta: aj kod debele Mirke :vrcka:
:smeh: :smeh: :smeh:

a jadnaaa.. nije ni ona kriva.. :sweet:
Korisnikov avatar
By IriS
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:yay:

maca mala :mazi:
Korisnikov avatar
By Lunja
Izvinjavam se sto cu biti prost, ali Novak je SJEBAO Fedexa u mozak. :blush:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Jednostavno je najbolji. :yay:
Izeo sam sve nokte, al neka. Vredelo je
Korisnikov avatar
By Dina
Juuupiii... :yay:

Ja jos ne mogu da verujem... Na kraju sam se i ja nervirala (inace se ne nerviram kad gledam, ja se samo radujem kad dobijaju, kad gube, pa boze moj). Ali sam se nervirala strahujuci da ce izgubiti mech loptu, da ce se Federer vratiti i onda ko zna...

Ali u tri seta da pobedi Federera... neverovatno... :wow:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Bogme pre kraj treceg seta, a narocito u tajbrejku poceo je da se vraca... Priznajem usrao sam se...
Korisnikov avatar
By Lunja
Ako neko slucajno ne zna kada je vecerasnje finale GLAM SLAM-a:

- 03.30h -

:tetka:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
This defeat inflicted on Federer his first straight-sets loss since losing to Gustavo Kuerten in the 2004 French Open.

The holder of 12 grand slam crowns, his chase of Pete Sampras's record 14 is now on ice until the French Open.

Serb Djokovic was simply too strong, too steady. Where Federer inched past Djokovic in the last grand slam final, the U.S. Open in September, this time the Serb was always a nose ahead.
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by untouchable
mislim da neki eurosport yahoo ima ili nesto slicno.. hurry :tenis:
taj se placa. :placko:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Ovo na avataru sam ja skocio Pakiti u zagrljaj :lol: :radosnice:
Korisnikov avatar
By Paki
:radosnice:

Naskoči, srce, naskoči... :jumpfuck:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Lunja
Get a room, boys! Ili jos bolje - glasacko mesto na ... Zvezdari? Karaburmi?
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Nisam doziveo ovakav stres jos od onog turnira u dominama
Korisnikov avatar
By Marvin
Au.
Odlično.
Tri seta, vratio se u prvom posle 4:5, izdržao povratak Federerov u drugom (to mi se čini da je bilo ključno) i na kraju u tie-brakeu završio.

Nije moglo lepše :radosnice:
Korisnikov avatar
By Schveca
Ali sladak mi je ovaj federer sa ovim loknicama shto viore :D
Sladak je i kad gubi... nek nastavi tako... :roflmao:
By Paranoid Androgynoid
mozda je bolje bilo da su se sreli u finalu.. protiv onog ludog francuza ne znam bas kako ce. nije bas naj.. .. normalniji :domino:
Korisnikov avatar
By Dina
Untouchable,
Kako to nije najnormalniji? Ja sam ga gledala protiv Nadala i nisam stekla takav utisak. Naprotiv navijala sam za njega i bas mi je ulepsao dan sto je pobedilo :)

Naravno, protiv Noleta ulepsace mi ako izgubi :lol:
Korisnikov avatar
By Schveca
Svako ko pobedi Nadala moz' samo da ulepsha dan... pa seljachina, samo vadi gace iz dupeta... jbt, bash me nervira sa tim....
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Dina
Untouchable,
Kako to nije najnormalniji? Ja sam ga gledala protiv Nadala i nisam stekla takav utisak. Naprotiv navijala sam za njega i bas mi je ulepsao dan sto je pobedilo :)

Naravno, protiv Noleta ulepsace mi ako izgubi :lol:
ma ulepsao je i meni dan, to stoji i igra s.a.v.r.s.e.n.o! :shok:
i bolje izgleda od nadala :)

a pod tim "nije najnormalniji" mislila sam da nije normalno koliko taj covek dobro igra! :shok: neverovatno mi je bilo da gledam sa kakvom lakocom ga unistava i koliko perfektno i prezicno i snazno igra.. nisu ga dzaba nazvali Tsonga Tsunami... ludjak! :)
e zato sam rekla.. sto mislim da ce Novaku biti tezi protivnik n'o sto mu je to danas bio Fedex.
jedino je dobro sto je Novak navikao na pritisak "finala" a Tsonga koliko znam nije.. pa kao mislim, ako je dosao do finala, dovoljno je to veliko iznenadjenje.. ne mora bas toliko da nas iznenadi :giggle:
Korisnikov avatar
By Marvin
Conga je igrao bez greške i protiv Južnjija i Nadala.
I izgleda mnogo stabilno.
Ništa nervoza, ništa strah od bolje rangiranog.
Mislim da će biti napeto. :uplasen:
Korisnikov avatar
By Doxar
Sve se nesto koprcam da ne padnem u totalnu euforiju, ali bezuspesno.

Ovo je stvarno izvanredno!!
Decko koji sa samo 20 godina ovako samelje verovatno najboljeg igraca ikada, i u onako psihicki teskom trecem setu dokrajci protivnika je sigurno kandidat za velika, jako velika dela. I sam Federer je rekao da je u tom uzrastu mogao samo da sanja o Grand Slam 1/2f. ili finalu, jos pogotovo ovako u kontinuitetu kakav Nole ima.
Toliko je bio nadmocan da imam utisak da je malo iskusniji, da mu Fedex ne bi uzeo vise od 4,5 gemova zbirno u drugom i trecem setu.

Uzgred, ovaj rezultat baca jedno novo svetlo na muski tenis. Kako Federer nakon ovog turnira ima 6630 poena, Nadal 5980, a Nole 4865 (5165 ako osvoji AO) razlika izmedju prve dvojice je nikad manja i tenis prestaje da bude simultanka i borba za to ko ce prvi ili drugi u koloni gledati u Federerova ledja, i sve vise dobija puni takmicarski smisao.

A, Nole je u strahovitom naletu. Bice zanimljivo u nastavku, nema sta...
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Doxar
I sam Federer je rekao da je u tom uzrastu mogao samo da sanja o Grand Slam 1/2f. ili finalu, jos pogotovo ovako u kontinuitetu kakav Nole ima.
Novak je najmlađi igrač u istoriji (open ere) koji je stigao do polu finala na sva četiri Grand Slama.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!