Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by UlixMeni je zanimljivije da gledam Jelenine meceve jer volim duge razmene, ali u poslednje vreme me je to jako nerviralo i mislim da Jelena treba da pojaca udarce i brze poentira. Jelenini kvaliteti su dobro kretanje, savrsena bekhend paralela i cesto dobro izgradjeni poeni, ritern, a i ima ono sto se zove personality. Ana, po meni, ima vece sanse da bude No. 1. Odusevljava me njen servis, forhend i jacina udaraca. Nervira me njeno blazirano i izvestaceno ljubazno ponasanje. A da je lepa, ma lepa je! Voleo bih da cesce igra kako bih se navukao na nju!
Ana igra daleko atraktivniji tenis; ima daleeeeeeko bolji servis, najjebozovniji forhend na svetu (bar trenutacno) i mislim da generalno ima vise potencijala od Jelene Jankovic, koja igra ponekad veoma dobro, ali je to vise izuzetak nego pravilo. Jelenin ceo plan igre ne ide dalje od toga da do besvesti vraca loptu, dok protivnica ne nacini gresku, sto je legitimno i ok ali do zla boga dosadno za gledanje (i ona to zna pa se ona smeje kao luda i kad pobedjuje i kad gubi, jer nekako vec mora da zabavi masu).
Originally posted by greek_lover
JJ ... better personallity
Originally posted by horus.to je vise odraz kompletne licnosti nego neuroticni izlivi pred publikom od 20000 ljudi bez ikakvog razloga i povoda osim onog koji ispisuje rezultat na semaforu
Ana Ivanovic se isuvise prenemaze...
"When my cat died i was so sad & cried so much"... :fuj:
Originally posted by untouchableneurotical can be spice of lifeOriginally posted by greek_lover
JJ ... better personallity![]()
a bit neurotical, but not everyone's able to see this.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!