Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Aussie Open 2008

Da, u muškoj konkurenciji
6
16%
Da, ženskoj konkurencija
4
11%
I u muškoj i u ženskoj
14
37%
Ne, još je rano
14
37%
Korisnikov avatar
By Paki
:rotflmao:

Ok, odo' da 'pavkam... :paki:

Kuckamo se večeras...

:kiss: to all
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Samo da se od pocetka opusti u finalu, Sharapova nece da je ceka kao ova
Korisnikov avatar
By Lunja
:pms:
Upisujem se u fetis klub mazohista. Dopustam sebi toliko mrcvarenje, gledanje toliko sati onog kriminalnog tenisa - je l' sve bio ruzan san?
Ah, nije: Anci prosla u finale - JEDVA.
Bravo!
Ne mogu da verujem da je na kraju imala vise direktnih od neiznudjenih.
Bravo!
Za MaSu ce joj trebati i vise nego sto je pokazala protiv Venere.
Ajde!
:molise:
Ko je ona devojka u plavoj haljini u prvom i s pocetka drugog seta?
Dalje od nas!
:egzorcist:
By Paranoid Androgynoid
Originally posted by Sunce
Originally posted by untouchable
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:yay: :yay: :yay:

ja jesaaaam!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :yay:

kralj! car!!!! ludak malaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! :yay:

:hyper:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... jbmti tenis, ko ce sada da spavaaaaa :hyper:
Pa svrsi jos koji put :hail: :hail: :hail: :hyper: :kolo:
aaaaaaaaaaaaaaa!!! :hyper:
iz tvoja usta u necije tamo usi.. i anin reket, pa da svrsim jos 10 puta posle finala :hyper:

kraljicaaaaaaaaaaa!!! :hyper:
ja ne mogu da se smirim!!!
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Paki
:rotflmao:

Ok, odo' da 'pavkam... :paki:

Kuckamo se večeras...

:kiss: to all
Ajd :) :budilnik:
ali moras da gledas finale, nista bez tvog bajanja :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Huh :vruce:
Gde je trebalo pokazati da je bolja, bila je bolja.
A mi smo malo podcenili mladu Slovakinju. Lak žreb je imala, da... ali da se popravila- popravila se :yes:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma ta divokoza bradata je uvek dobro skakutala :skorpija: , ali devojka, hvala Bogu, ne zna da svrsava...meceve.

I da, jos jednom cu da pomenem Aninu jacinu, i udaraca i emocija. Postala je mnogo brza ali mi se cini da nema jos uvek dobru koordinaciju pokreta i misli. Velika beba jedna! :sunce:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by goran
ali moras da gledas finale, nista bez tvog bajanja :lol:
Vala bas!

Pakita vs.
Mama Oracene (sa svojim voodoo lutkama u obliku Ane i JJ) + Tata Yuri (sovjetski bighead iz Lare Croft)

:napitak: :cookie: :vudu:
Korisnikov avatar
By Marvin
Koji nakon pobede prelazi rukom preko grla kao da kolje.
Odvratno odvratno odvratno.
Fuj.

Shvatio sam da Šarapovu ne volim isključivo zbog njega.
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Marvin
Koji nakon pobede prelazi rukom preko grla kao da kolje.
Video sam to. :pokazuje:
By Ulix
Bio sam na korak od toga da se slogiram nakon prvog seta. Ana kao da je bila drogirana. Srecom, pa se setila da ume da igra do kraja.

Evo malo sujetne Dace:
Q. What about the way she squeaks her feet when she returns?

DANIELA HANTUCHOVA: Yeah, that's ridiculous, I think. I was really surprised with that. I think it's unfair. It's a distraction to the server. Yeah, we played before and she never did it.

Q. Did you say anything to the umpire?

DANIELA HANTUCHOVA: Yeah, in the first or second service game, but she didn't do anything about it. I don't think that was very nice.

Q. Is that something you've come across anyone else doing, or that's the first time that's happened?

DANIELA HANTUCHOVA: Yeah.

Q. When she had the last challenge and she stopped the ball and she didn't play the last point, then you had made the point. Instead you replayed, and then you didn't say anything at this moment.

DANIELA HANTUCHOVA: Talking about luck today, I think there was no point. I think I saw also a couple of net cords that really the ball was going so much out, and it came back up to my side.

It was just one of those days that everything was going against me, but I felt like I still, you know, kept trying, kept fighting. You know, I mean, what was I supposed to do? It was over. It was no point of fighting with the umpire or whatever.
By Ulix
Boze oprosti, ova Hantuhova postala terminatorka! :zid:
:cyborg:

:lol:
By Ulix
Ana je druga sada!

Q. You're the new No. 2 in the world. How it feels?

ANA IVANOVIC: Really? No, really? Oh, okay. Well, great. I really didn't expect that. Thank you for that.

Q. It's printed in the notes of the WTA.

ANA IVANOVIC: Oh, really? That's definitely good, so one more spot to go.

Srce moje skromno. :love:
Korisnikov avatar
By IriS
a divokozi je, koliko vidim sve smetalo. hm, ne znam kako joj to nije smetalo dok je vodila 8:0 u gemovima, a na kraju joj zasmeta :lukavi:

glupačo jedna, imala si praktično dobijen meč i izgubila si, ajde sad ŠU!
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Covece, pocistio Tsonga Nadala za manje od 2 sata 6:2; 6:3; 6:2

:hail2: :hail2: :hail2:
Korisnikov avatar
By Marvin
Mali je ubio :wow:

Ali to je koji već po redu meč na tom nivou. Slučajno nije ni malo.

Đokoviću ili Federeru stvarno ostaje da se nadaju da će da se unervozi od samog finala.

Originally posted by Ulix
Ana je druga sada!

Q. You're the new No. 2 in the world. How it feels?

ANA IVANOVIC: Really? No, really? Oh, okay. Well, great. I really didn't expect that. Thank you for that.

Q. It's printed in the notes of the WTA.

ANA IVANOVIC: Oh, really? That's definitely good, so one more spot to go.

Srce moje skromno. :love:
U ovo stvarno imam problem da poverujem (kao i u onu priču da kad ulazi na turnir nikada ne pogleda žreb)
Životni cilj ti je da postaneš broj 1, imaš armiju ljudi oko sebe i niko ti nije izračunao i preneo da si posle tog meča broj 2?
Pa i Lunju ako prati po forumu to je mogla saznati...
Korisnikov avatar
By IriS
in your face baby :P

ili u mom prevodu: pati pati bejbe :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by kiss addict
a divokozi je, koliko vidim sve smetalo. hm, ne znam kako joj to nije smetalo dok je vodila 8:0 u gemovima, a na kraju joj zasmeta :lukavi:

glupačo jedna, imala si praktično dobijen meč i izgubila si, ajde sad ŠU!
Pa na terenu nije zakonom zabranjeno ponasanje koje bi iznerviralo protivnicu. Ana jeste bila malo brezobrazna: skripala je prilikom docekivanja servisa, stalno je vrsila pritisak na sudiju, jednom se brisala i omela Hantuhovu u servisu. Sve je to dozvoljeno. Isto tako, Hantuhova je otisla da "piski", a u momentima je imala facu upravnice logora iz 2. svetskog rata.

Meni je malo bilo zao Hantuhove, ne znam zasto...U tenisu moras da obozavas sebe, toliko jako da mrzis protivnicu preko puta. Ja bar to vidim u njihovim ocima. :seronjo:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by tinkerbell

E to nisam gledao! Svaka cast! :superheroj:
Korisnikov avatar
By IriS
Pa na terenu nije zakonom zabranjeno ponasanje koje bi iznerviralo protivnicu. Ana jeste bila malo brezobrazna: skripala je prilikom docekivanja servisa, stalno je vrsila pritisak na sudiju, jednom se brisala i omela Hantuhovu u servisu. Sve je to dozvoljeno. Isto tako, Hantuhova je otisla da "piski", a u momentima je imala facu upravnice logora iz 2. svetskog rata.

Meni je malo bilo zao Hantuhove, ne znam zasto...U tenisu moras da obozavas sebe, toliko jako da mrzis protivnicu preko puta. Ja bar to vidim u njihovim ocima. :seronjo:
to Anino skakutanje je bilo prisutno i u ostalim mečevima (to joj je novotarija koju je uvela na Aussi-ju), pa se niko nije žalio.
a divokozu kad vidim, okrene mi se stomak. homofobična glupača. :pljuje:
našla ona našu mini homofobičnu bebu da dribla po novinama :lol: a to nije umela na terenu. ili priznaj da je protivnica bila bolja ili ćuti! tako to treba da izgleda u profi sportu!
Korisnikov avatar
By Sunce
Da li ste spremni? Ko ce koga, hm hmm, da pobedi?

Slika Slika

:jerry:
Korisnikov avatar
By shishmish

našla ona našu mini homofobičnu bebu da dribla po novinama :lol:
nesto sam propustia u vezi anine homofobije? :puzzle:

novak igra u 9:30? jel' da?
:molise: da se naspavam
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by tinkerbell

E to nisam gledao! Svaka cast! :superheroj:
Steta sto nisi gledao... Super mec... Ja navijala za Tsongu, bas mi je ulepsao dan :peva:

Inace, prvi put i ja ustala nocas... i Jeca izgubila :( :evilgrin: Maza i ja odmah otisli na spavanje kad nam je miljenica izgubila i probudili se za Anin treci set, kao po dogovoru :lol:

Kiss addict,

ni ja ne znam da Ana ima homofobicne izjave, mada meni ona ionako nije narocito simpaticna, za razliku od Jece. Sta su Ana i Danijela Hantukova govorile? Nadam se da moja miljenica Jeca nije homofobicarka...
By Paranoid Androgynoid
Isto tako, Hantuhova je otisla da "piski", a u momentima je imala facu upravnice logora iz 2. svetskog rata.

:pucaodsmeha: upravnica logora!!!!!!!! aaaaa :smeh: :smeh:

Zao?!
Meni nije bilo ni malo zao.. :durenje:
U tenisu isto tako, ma koliko mrzeo protivnicu, moras da budes covek za bar jedno "congratulations" i ljudsko pruzanje ruke na kraju meca. Mala je podigla nos na 8:0 jer nije skontala kako se Anischen usrala od tremice :radosnice: sto je sooooooo karakteristicno za nju na pocetku bitnih meceva.
Upravnica logora je mogla bar da se pozdravi normalno.. i neka joj je skripala Ana.. i neka se brisala i neka je prigovarala sudijama! I imala je razloga, 2 sigurna poena su joj zajebali.. i ako se izdrala sudiji sto ne zna gde da gleda. :durenje:

.. hmmmph.. nisam znala da sam ovoliki Anin fan.. :giggle: :love:
Korisnikov avatar
By GuzaKoMeduza
Da li sam ja jedini koga Ana strasno nervira ? Ono njeno " come on " , " pumpanje misica " i skakutanje dok protivnica servira su izuzetno annoying. Strasno se baca.
Korisnikov avatar
By IriS
jedan skorašnji intervju i naša mala bebica (autistična, kako neko reče :lol: )

Are women attracted to you?

Oh my God, I've had a few uncomfortable experiences but I'm so allergic to that. I just can't... even now when I see my friends and they just want to kiss the cheek. I prefer men.
a divokoza je imala pre par godina svoje momente homofobije... kako je čudno gledaju druge teniserke, kako je puno teniserki lezbi itd. ne mogu da se setim detalja, a ni da nadjem text.
Korisnikov avatar
By shishmish

a divokoza je imala pre par godina svoje momente homofobije... kako je čudno gledaju druge teniserke, kako je puno teniserki lezbi itd. ne mogu da se setim detalja, a ni da nadjem text.
pa kakva je i ne gledali je cudno :smeh:

ima li meni odgovora kad igra nole sutra?
Korisnikov avatar
By Dina
Hvala Kiss addict :kiss:

Kad tek kazem Mazi za ovo sto je Ana rekla, on ne moze ocima da je vidi...
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!