Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Sunceaaaaaaaaaaaaaaa!!!Originally posted by untouchablePa svrsi jos koji put
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
ja jesaaaam!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!![]()
kralj! car!!!! ludak malaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... jbmti tenis, ko ce sada da spavaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by UlixU ovo stvarno imam problem da poverujem (kao i u onu priču da kad ulazi na turnir nikada ne pogleda žreb)
Ana je druga sada!
Q. You're the new No. 2 in the world. How it feels?
ANA IVANOVIC: Really? No, really? Oh, okay. Well, great. I really didn't expect that. Thank you for that.
Q. It's printed in the notes of the WTA.
ANA IVANOVIC: Oh, really? That's definitely good, so one more spot to go.
Srce moje skromno.![]()
Originally posted by kiss addictPa na terenu nije zakonom zabranjeno ponasanje koje bi iznerviralo protivnicu. Ana jeste bila malo brezobrazna: skripala je prilikom docekivanja servisa, stalno je vrsila pritisak na sudiju, jednom se brisala i omela Hantuhovu u servisu. Sve je to dozvoljeno. Isto tako, Hantuhova je otisla da "piski", a u momentima je imala facu upravnice logora iz 2. svetskog rata.
a divokozi je, koliko vidim sve smetalo. hm, ne znam kako joj to nije smetalo dok je vodila 8:0 u gemovima, a na kraju joj zasmeta![]()
glupačo jedna, imala si praktično dobijen meč i izgubila si, ajde sad ŠU!
Originally posted by Sunceto Anino skakutanje je bilo prisutno i u ostalim mečevima (to joj je novotarija koju je uvela na Aussi-ju), pa se niko nije žalio.
Pa na terenu nije zakonom zabranjeno ponasanje koje bi iznerviralo protivnicu. Ana jeste bila malo brezobrazna: skripala je prilikom docekivanja servisa, stalno je vrsila pritisak na sudiju, jednom se brisala i omela Hantuhovu u servisu. Sve je to dozvoljeno. Isto tako, Hantuhova je otisla da "piski", a u momentima je imala facu upravnice logora iz 2. svetskog rata.
Meni je malo bilo zao Hantuhove, ne znam zasto...U tenisu moras da obozavas sebe, toliko jako da mrzis protivnicu preko puta. Ja bar to vidim u njihovim ocima.![]()
Originally posted by SunceSteta sto nisi gledao... Super mec... Ja navijala za Tsongu, bas mi je ulepsao danOriginally posted by tinkerbellE to nisam gledao! Svaka cast!
Covece, pocistio Tsonga Nadala za manje od 2 sata 6:2; 6:3; 6:2
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Sunce
Isto tako, Hantuhova je otisla da "piski", a u momentima je imala facu upravnice logora iz 2. svetskog rata.
Meni je malo bilo zao Hantuhove, ne znam zasto...U tenisu moras da obozavas sebe, toliko jako da mrzis protivnicu preko puta. Ja bar to vidim u njihovim ocima.![]()
Are women attracted to you?a divokoza je imala pre par godina svoje momente homofobije... kako je čudno gledaju druge teniserke, kako je puno teniserki lezbi itd. ne mogu da se setim detalja, a ni da nadjem text.
Oh my God, I've had a few uncomfortable experiences but I'm so allergic to that. I just can't... even now when I see my friends and they just want to kiss the cheek. I prefer men.
Originally posted by kiss addictpa kakva je i ne gledali je cudno
a divokoza je imala pre par godina svoje momente homofobije... kako je čudno gledaju druge teniserke, kako je puno teniserki lezbi itd. ne mogu da se setim detalja, a ni da nadjem text.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!