- 22 Jan 2008, 10:00
ali ako se radi o tome da treba voditi racuna o tome da li je neko necim uvredjen ili ne, onda obrati paznju na to da mozda vredjas nekog ko se potrudio da uradi nesto lepo ovde, jer je istina da ni ti ni ti ljudi nemate pojma ko koliko pise od njih dvojice....
...inace...Zonche itekako pise ove price....ali vase misljenje je drugacije....
Originally posted by REIu redu je ako neces da budes u prici...to je tvoje pravo...kao i da reagujes...
@dragonite
iako ti se mozhda tako chini, ne zheli svako da uchestvuje u ovome, tako da je red da obratish pazhnju na to.
ja sam se nashao uvredjenim shto sam spomenut. i nema to veze sa kontekstom. ja ne zhelim da budem deo ovoga. Obrati pazhnju na to ko se lozhi na ove tvoje (kazhem tvoje jer ne verujem da je 1% od ovoga zonche napisao, i nisam jedini koji ima takvo mishljenje) prichice a ko ne, i pishi shodno tome.
ali ako se radi o tome da treba voditi racuna o tome da li je neko necim uvredjen ili ne, onda obrati paznju na to da mozda vredjas nekog ko se potrudio da uradi nesto lepo ovde, jer je istina da ni ti ni ti ljudi nemate pojma ko koliko pise od njih dvojice....
...inace...Zonche itekako pise ove price....ali vase misljenje je drugacije....