Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by PakiPa Pakito, sada si postao aktivniji u ovom drustu ovde.Originally posted by goranHmm... pazi, tog njegovog meča '85. u četvrtfinalu Aus. Opena sa onim prgavcem, kao ni izgubljenog polufinala sa Vilanderom se ne sećam... Ali znam da sam tad znao da je on kao neka naša velika faca i kroz maglu se sećam nekih njegovih kasnijih pojavljivanja na terenu, kad je već bio na zalasku...Originally posted by PakiPakita je dovoljno matora da se seca Bobe Zivojinovica. I kako smo se przili iako nikad nista nije postigaoOriginally posted by SunceMa, već dva'es' godina pratim ja profi tenis ...
Pakito, lepo sto si u drustvancetu tenisomanijaka!![]()
![]()
![]()
![]()
Prve prave uspomene vezujem za Prpića, Ivaniševića, pa onda nešto kasnije i kreštavu Moniku...![]()
Originally posted by Suncea ja se baš nadam da nijednom neće svršiti
I nije Monika krestava, ona je stenjava, ona svrsava tako cesto da se pitam od cega je sastavljena. No, ima ona neslednicu: Marija Sarapova ce veceras, nadam se, dosta dobro stenjati, pardon svrsavati.
Originally posted by untouchableMa daj, uci u polufinale bilo kog turnira nije mala stvar, a kamoli u polufinale Grand Slama. Jelena slabo servira, ima slabe udarce, i to je to, ne moze da promeni pa ne moze. Odlicno bi bilo da odrzi poziciju medju prvih 5.
mozda i nema.. ali mentalne snage svakako nema. sto nije za hvalospeve, naravno, vec samo lose po nju![]()
kapiram da kada bi poradila malo na tome, bila bi sjajan igrac! ima potencijala, ima kondicije, igra super.. ali je takva da dozvoli da je npr. jedna losa sudijska odluka toliko pokoleba da ona izgubi snage i volje za citav ostatak meca![]()
dobro je.. oporavila se, idemo dalje.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!