Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Aussie Open 2008

Da, u muškoj konkurenciji
6
16%
Da, ženskoj konkurencija
4
11%
I u muškoj i u ženskoj
14
37%
Ne, još je rano
14
37%
Korisnikov avatar
By Paki
:rida:

Moraću ipak da spavam do tada... :sigh:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Da, prvi meč počinje u 03:30h (prenos na RTS2) i to Jelena-Šarapova. Odmah po završetku toga, počinje Anin meč...
Korisnikov avatar
By Lunja
@ :paki:

Navi' sat i nista ne BRIni. ;)

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Paki
Originally posted by goran
Originally posted by Sunce
Pakito, lepo sto si u drustvancetu tenisomanijaka! :sweet:
Ma, već dva'es' godina pratim ja profi tenis ... :deda:

:D
Pakita je dovoljno matora da se seca Bobe Zivojinovica. I kako smo se przili iako nikad nista nije postigao :lol:
Hmm... pazi, tog njegovog meča '85. u četvrtfinalu Aus. Opena sa onim prgavcem, kao ni izgubljenog polufinala sa Vilanderom se ne sećam... Ali znam da sam tad znao da je on kao neka naša velika faca i kroz maglu se sećam nekih njegovih kasnijih pojavljivanja na terenu, kad je već bio na zalasku...
Prve prave uspomene vezujem za Prpića, Ivaniševića, pa onda nešto kasnije i kreštavu Moniku... :sweet:
Pa Pakito, sada si postao aktivniji u ovom drustu ovde. :grouphug: I nije Monika krestava, ona je stenjava, ona svrsava tako cesto da se pitam od cega je sastavljena. No, ima ona neslednicu: Marija Sarapova ce veceras, nadam se, dosta dobro stenjati, pardon svrsavati.

Sto se tice Bobe Zivojinovica, pa zar se ne secate ludjaka kako je izvadio sendvic na pauzi i izludeo protivnika? :meda:
Korisnikov avatar
By IriS
I nije Monika krestava, ona je stenjava, ona svrsava tako cesto da se pitam od cega je sastavljena. No, ima ona neslednicu: Marija Sarapova ce veceras, nadam se, dosta dobro stenjati, pardon svrsavati.
a ja se baš nadam da nijednom neće svršiti :andjelak:
Korisnikov avatar
By Sunce
E pa dobro, ne u tom smislu :neto: . Nek svrsi sa turnirom veceraske. :D
Korisnikov avatar
By Kylender
Ode moj ispitni rok u persun... Opet necu knjavati. Mada, moram primetiti da se povacavaju ocekivanja na forumu, sudeci po glasovima. A neki nisu bili optimisti na pocetku ;) .
Korisnikov avatar
By shishmish
jaoooooooooooooooo..
ispiti...
ja zaboravila...
:psiholog:
Korisnikov avatar
By Paki
Sto se tice Bobe Zivojinovica, pa zar se ne secate ludjaka kako je izvadio sendvic na pauzi i izludeo protivnika? :meda:
Noup, imao sam četiri i po godinice tada... :paki:
Korisnikov avatar
By Paki
Neću da se nerviram........ Jes' da Jelena greši k'o nenormalna, jes' da Marija igra k'o nenormalna, ali........ ja........ NEĆU DA SE NERVIRAM !!! :kletva:
By Paranoid Androgynoid
:pucaodsmeha:

eh pakita.. bar da si zensko pa da uzivas u sharapovoj :bale:
ne bi se nervirao ni malo.. kako ova nasa (ne)igra, dodje mi da pocnem da protivnavijam :giggle:

ajoj.. nista, bice uskoro "hvala sledeca".. :jutro:
Korisnikov avatar
By Paki
Sad krenula i Marija sa greškama... :roll: ... Baš nekako ružan tenis gledam... :shrug: ....... I evo šeste set lopte...
By Paranoid Androgynoid
i evo seta .. eee..
osecam da ce onaj naredni mec biti bolji.. i lepsi :)
zanimljiviji svakako, ovo mi sve mirise na propast :drama: znala sam.. da sam resila da spavam, pa da se budim za tenis.. za ovo se svakako ne bih budila, ocigledno je bilo, ma koliki patriotizam postojao.. :predaja:
By Paranoid Androgynoid
i evo.. klasika..
cim gubi ovako katastrofalno i ocigledno, nju nesto "boli". :doh:
joj.. diplomski bih pisala na temu njene "psiholoske stabilnosti"
Korisnikov avatar
By Paki
Dobro sad..... ne preteruj..... Ceo turnir vuče neke povrede... :(
Nema to veze sa njenom mentalnom snagom.
Korisnikov avatar
By Sunce
Neću da se nerviram........ Jes' da Jelena greši k'o nenormalna, jes' da Marija igra k'o nenormalna, ali........ ja........ NEĆU DA SE NERVIRAM !!! :kletva:
Ni ja! Ko kaze da se ja nerviram? Ja se uopste ne nerviram, ali uopste :uljenavatru: :ves: :wtf: .
By Paranoid Androgynoid
mozda i nema.. ali mentalne snage svakako nema. sto nije za hvalospeve, naravno, vec samo lose po nju :(
kapiram da kada bi poradila malo na tome, bila bi sjajan igrac! ima potencijala, ima kondicije, igra super.. ali je takva da dozvoli da je npr. jedna losa sudijska odluka toliko pokoleba da ona izgubi snage i volje za citav ostatak meca :(

dobro je.. oporavila se, idemo dalje. :yay:
Korisnikov avatar
By Paki
Jooj, milica... plače... :placko:
Bolje neka preda meč, neka malo čuva to svoje telo..... :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Lunja
Bolje neka preda meč, neka čuva malo to svoje telo..... :iskolacen:
Dzabe se trudis, pricas u zid. :sigh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by untouchable
mozda i nema.. ali mentalne snage svakako nema. sto nije za hvalospeve, naravno, vec samo lose po nju :(
kapiram da kada bi poradila malo na tome, bila bi sjajan igrac! ima potencijala, ima kondicije, igra super.. ali je takva da dozvoli da je npr. jedna losa sudijska odluka toliko pokoleba da ona izgubi snage i volje za citav ostatak meca :(

dobro je.. oporavila se, idemo dalje. :yay:
Ma daj, uci u polufinale bilo kog turnira nije mala stvar, a kamoli u polufinale Grand Slama. Jelena slabo servira, ima slabe udarce, i to je to, ne moze da promeni pa ne moze. Odlicno bi bilo da odrzi poziciju medju prvih 5.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Lunja
Bolje neka preda meč, neka čuva malo to svoje telo..... :iskolacen:
Dzabe se trudis, pricas u zid. :sigh:
Bolje sto nije predala mec, ovako je ostala do kraja. Treba prihvatiti poraz. :)
Korisnikov avatar
By Lunja
Nisam mislio konkretno na jutrosnji mec, vec na poslednjih 3-4 meseca. Povrede, koje ona ocigledno negira (potiskuje :eureka: ), pocinju da cine svoje.
Korisnikov avatar
By shishmish
ma jelena je folirant jedan...
bolje da sam spavala do sada:uljenavatru:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!