Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
'alo, devojko, 3-4 'iljade nije skupo?! :shok:

taj "tajlandski" se nalazi na kraju Stevana Musića, tamo gde ulica izlazi na Cara Lazara. tu je i neki privatni faks, a sve su nove zgrade. e sad, namerno pišem "tajlandski" pošto mi restoran prilično sumnjivo deluje. svaki put kad sam prolazio unutra su sedeli neki "lokalci" i cugali sve u 16. a nisam video nikoga da jede.

Dva štapića su ok, jeo sam par puta, mada im cene i nisu baš "za poneti". Kineski zmaj je jeftiniji, ali je i hrana lošija.

inače što se tiče kineske, do sada sam redovno jeo u Sečuanu. cene su im malo veće nego kod ovih "fast food", a hrana je zaista fantastična.
Korisnikov avatar
By ns.happy
2q2 - pa nije za romanticnu veceru, sa sve ful uslugom... ne kazem da je to za svaki dan, ali opet... to je bilo stvarno vredno tih para... ne moze da se pojede... na kraju krajeva, bata je mafioza mesto... mozda sam i ja preterao...

a sto se tice ovako nekih ''normalnijih'' varijanti, pa npr, u ocapi-u je klopa za dvoje sa picem oko 250din, u maloj kuci oko 800- 900din... mek oko 900...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by *deni*
Punjene čurke na meniju garant behu.
Svašta čovek nađe čitajući vikipediju:

Droplja punjena ćurkom punjenom guskom punjenom fazanom punjenim kokoškom punjenom patkom punjenom biserkom punjenom krdžom punjenom šumskom šljukom punjenom jarebicom punjenom zlatnim vivkom punjenim običnim vivkom punjenim prepelicom punjenom drozdom punjenim ševom punjenom strnadicom punjenom grmušom; poslednja ptica je toliko mala da je napunjena jednom jedinom maslinkom

U engleskoj verziji:
bustard stuffed with a turkey, a goose, a pheasant, a chicken, a duck, a guinea fowl, a teal, a woodcock, a partridge, a plover, a lapwing, a quail, a thrush, a lark, an Ortolan Bunting and a Garden Warbler. The final bird is small enough that it can be stuffed with a single olive;

http://en.wikipedia.org/wiki/Turducken
Korisnikov avatar
By Skyen
@jukie - od 250 do 350 dindzi glavno jelo i salata u tom "sumnjivom" tajlandskom. uvek trazim kucnu dostavu, tako da sam samo jednom zaista klopala u restoranu. a dobra je, posebno salata sa kikirikijem koja je btw 50 din!!!
u dva stapica me supa, glavno jelo i salata kostaju oko 500-600. to su sve pristupacne cene, a redovno tu kolicinu hrane podelim sa nekim, jer je meni previse. i onda se rucak svede na 300 din.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
blago tebi! meni ni njihov ceo obrok ne bude dovoljan. probaću onda Siam, doduše ne lično. ;)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
na početku Dunavske. kada ideš iz praca Parka sa leve strane, crvena fasada sa crvenim tendama.
Korisnikov avatar
By shishmish
dunavska je ona sto ide od mosta (duga) ka bul. oslobodjenja?
Korisnikov avatar
By Marvin
Ne. Dunavska je (ona manja) pešačka.

A Sečuan izgleda socijalno i ne baš sasvim čisto... ali im je hrana :njami:
Korisnikov avatar
By Herald
Ja tamanim sendvice cesto. Meksicki, bio, vege burger - ima ih ne samo u prodavnicama zdrave hrane vec i u obicnim prodavnicama( ponekim).
Sejtan kupujem u prodavnici zdrave hrane pored zdravljaka. Tu su sendvici skuplji pa ih kupujem u zelenom vrtu u Maksima Gorkog.

U Bioni u Dunavskoj se snabdevam crvenim zubnim prahom(dant manjan lal-om). Jeste da nije klopa, ali posle klope treba oprati zube :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
bio sam ubedjen da samo beogradjani hejtuju fluor :lol:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by ns.happy
:oklagija:
Korisnikov avatar
By Herald
Ne moze se on ishejtovati, ima ga i u/na vocu i povrcu. Zato na pijaci pikiram na male neugledne povrcke i vocke. Tacnije prvo pikiram na neugledne bake jer sam, sto ti kazes, ubedjen da one ne znaju za pesticide, insekticide. :blenta:

Najbolja vegetarijanska klopa je na pijaci.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by shishmish
Originally posted by ns.happy
:oklagija:
hehe, mukice, nisi upucena u pricu, nista licno ;)
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Adagio
. Tacnije prvo pikiram na neugledne bake jer sam, sto ti kazes, ubedjen da one ne znaju za pesticide, insekticide. :blenta:
haha, ovo me nasmejalo! baka pa naivna? gde to ima? eeej, a zivotno iskustvo? :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!