Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Onda sam van stana ... na poslu ili nekoj razonodi ... U poslednje vreme sve manje vremena imam :(
Korisnikov avatar
By dungoll
svakako, to je jako jebeno retko :

- nisam kod kuce , ili na poslu
- ako sam kod kuce, mora da sam u klonji ili krevetu ili kujni ili mi je neko drustvo tu

:)

u suprotnom most fakken likely sam pred prokletim compom... :bljak:
Korisnikov avatar
By YouKnowMyName
Izlazim s ortakinjama,
slusam muziku i pevam,
pisem kad' sam sjeban,
kuvam, obozavam da kuvam,
ucim, idem u prokletu skolu,
ubedjujem kevu da me oladi i da me pusti da zivim svoj zivot... :ples:
Korisnikov avatar
By Tot
"Sta radite kad niste za kompjuterom?"

Zauzet; kada me se ne može dobiti, nisam na forumu, nedostupan telefonom ili bilo kojem drugom sredstvu komunikacije: znači da sam zauzet; svaka druga priča bila bi nalik onoj da obavljam posao vlastite sekretarice obrazlažući svoje neforumske minute.

I da, trudim se da mi bude lepo :)
Korisnikov avatar
By bothways
Najverovatnije van kuce, sto znaci ili na fakultetu ili na putu do (ili od) istog. Redje u gradu.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Sad sam išao do prodavnice po još sardina i kokišku i bio sam off-line dvanaest minuta duže zbog neke babe i...i... :shocked: :shamar: :uplasen:
Korisnikov avatar
By Allkey
kad nisam za kompom, za mobilnim sam. xD
Korisnikov avatar
By svejedno
Zivim zivot, jbg.
..

A sta sve radim, zaista ne mogu nabrojati.

Mislim, tu su, u kuci npr - filmovi, hrana, pice, druzenje, kartanje, sushto gubljenje vremena etc, etc.. ..

Van kuce - skacem, vristim i igram se. I idem na fax. I pijem. Odem na poneku zurku. Odem kod prijatelja.. igram se.
..

Pos'o mi za kompom, jbg.
Korisnikov avatar
By m..
O boze, svasta.
Na poslu sam za kompom bar 7 sati, i onda, jedem, spavam, pijem, druzim se, gledam tv, citam, bavim se nekim hobijem, plesem ili flertujem negde.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
prebacim se na USB i odnesem se kuci...
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Visim na faksu, jedem, spavam, visim sa drushtvom, putujem, pijem.... MNoGO TOgA,,,, .... ,,,,
Korisnikov avatar
By shishmish
htedoh da napisem da zamisljam komp i net ali vidim da ta moja izjava i ne bi bila posle svih ovih bas originalna
By Paris
To je tako retko:klavir: Verovatno spavam. Trudim se da ti teski trenuci razdvojenosti mene i mog lap topa budu sto kraci :klavir:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Kada nisam za kompjuterom,
onda sam za laptopom... hi hi

Ako nisam u kolima.. naravno,
ili spavam..
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Tot
Originally posted by Daliborka
Na poslu sam, ili u prirodi.
:pas:
Voleo bih videti Dacu "na poslu" sa nekom jarebicom u prirodi. Ti si Daco u stanju erotizovati lepotu predela. Ceo kosmos si u stanju da erotizuješ! To ne bi bio voajerizam nego čist doživljaj kosmičkog seksa.
:smeh:

ON:
Na poslu sam, na trcanju, u provodu ili u krevetu.
:vatroslava:
By Simor
Deni, hvala ti što si quotovao Tota, pošto ja lepše šta nisam pročitao.

Čuj! Teta Daca koja erotizuje čitav kosmos!
Korisnikov avatar
By BellyButton
(Izuzimajuci fax) shetam, chitam, sedim u kaficu ili kod drugarice, sviram, pravim pizze...
Korisnikov avatar
By Schveca
smishljam shta cu da radim kad sednem za komp :D
By Speculum Columbae
Čitam knjige, kupam se, radim u bašti, ili se bavim biljkama i kuvam čaj, drogiram, sviram, utapam tugu u vinu. Ništa posebno, što i većina. Ili špartam svud. Nekada samo sedim, što je vrlo lepo i opuštajuće.
Ponekada uhodim ljubav svog života.
Korisnikov avatar
By mOwbid
citam, sviram, bleja sa drustvom, pijem, pevam, crtam, ucim, jedem, ljubim...
By dukkehjem
citam, kuvam, idem u skolu, idem negde, treniram, vezbam... sve i svasta...
nije kompjuter tako bitan deo zivota, ali ima dana kada po ceo dan usput cvakam... u sustini, ne bih podneo da sam SAMO za kompom, uvek nesto usput radim...
Korisnikov avatar
By Heartkiller
- slusam muziku
- citam dnevne novine
- ucim
- gledam TV
- sredjujem orman
- usisavam
- blejim sa drustvom
- dzogiram

:)
Korisnikov avatar
By James.
Odem negde sa drustvom, slusam muziku, malo sviram, gledam TV, pisem, prevodim, crtam, radim vezbe, igram se sa kucnim ljubimcem, ponekad mi zapadne da pricuvam sestrica, ucim, idem na fax, radim svasta po kuci ili dvoristu...
Korisnikov avatar
By Galateja
Kada nisam za kompjuterom, onda sam na njemu ili ispod njega, sa njegove leve ili desne strane. Zovem ga Cicko i dobri smo frendovi. Zajedno ispijamo jutarnje kafe i pričamo o svetskoj ekonomskoj krizi i globalnom otopljavanju. Noću ga stavljam u sopstvenu ložnicu i pokrivam ga da ne ozebe. Miran je i ne hrče; ništa ne traži i ne pita.
:kosa:
Onda sam napolju i ne boli me nikad glava. Ili ovo :goran: Ili provodim vreme sa bratancem-on trči a ja ga jurim i pridržavam da ne padne mada ima bolju ravnotežu od mene.I kondiciju.Neke od stvari koje radim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!