Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Aussie Open 2008

Da, u muškoj konkurenciji
6
16%
Da, ženskoj konkurencija
4
11%
I u muškoj i u ženskoj
14
37%
Ne, još je rano
14
37%
By Ulix
Evo intervjua sa Serenom o mecu protiv Jelene: http://www.australianopen.com/en_AU/new ... 57787.html

Q. When did it come up for you as an issue, the injury?

SERENA WILLIAMS: I mean, it's not really an issue. I just think I'm not going to sit here and make excuses. I lost because Jelena played better than me and I made too many errors. I think regardless, the match was on my racquet, and I gave it away.

Svidja mi se sto je prilicno sportski prihvatila poraz. Nema izgovora, vadjenja i pravdanja.
Korisnikov avatar
By IriS
čekaj bre, kud si navrla. prvo Ana i Nole da udju u polufinale :nokti:
By Ulix
Originally posted by kiss addict
čekaj bre, kud si navrla. prvo Ana i Nole da udju u polufinale :nokti:
Nazalost ni jedno ni drugo nece imati lake protivnike. Usudjujem se reci da sam optimista, doduse. :cvetduga:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ma ulaze oni u polufinale! :love: :fige: :love: :fige: :love:

Sve cemo tamo da ih :avalon:
By Ulix
Trebalo bi. Ali ne volim da se radujem unapred, posle cu se samo iznervirati kad nesto podje naopako. :hvala:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ne radujem se ni ja unapred... Samo sam puna optimizma! :love: :fige:

Nego stvarno me zanima... Jel se zna kada igraju Jelena i Marija? :trep:
Korisnikov avatar
By IriS
ne zna se još uvek, ali se zna da njih dve sigurno igraju jedna protiv druge u polufinalu :lol:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Mara u medjusobnim duelima vodi 3:1....Dve pobede je ostvarila danve 2004 dok je trecu zabelezila 2005....Medjutim Jela je pobedu ostvarila prosle godine na turniru u Birmingham-u prosle godine.....Ja sam preveliki optimista :)

Covece,danas sam radio i nisam imao predstavu kako je JJ igrala,i kad sam saznao nisam verovao da je uspela da savlada Serenu....

A tek Mara sto me iznenadila......Konacno je prekinuta serija pobeda Zastinke jos od Wimbledona........
Korisnikov avatar
By Lunja
Ance, ispade (ti) jedna seka. :novinar:
Obe ispadose u dubl konkurenciji. Od sestara Bondarenko. :beba:

@ Tinkerbell
Zenska polufinala su u cetvrtak. Konacan raspored znace se sutra.
Korisnikov avatar
By Lunja
Jankovicka je u dosadasnjim mecevima pomocu hawk-eye sistema uspela da ispravi cak 7 gresaka! :hail:
U muskoj konkurenciji ubedljivo prvi je Nadal sa 9 uspesnih challengea. :hail2:
Stvarno da pomislis da su sudije protiv tebe. Jos jednom :hail: za hawk-eye.

Jankovicka takodje ima najvise osvojenih brejkova - 37. Drugoplasirana MaSha ima 25. Posle onakvog prvog kola i ne cudi.

Tipsy je trenutno sesti po ukupnom broju asova (47) ispred sedmoplasiranog Iva Karlovica <sinonim za as-servis> koji ima 45. Obojica po 3 meca.
:cheer:

stay tuned...
Korisnikov avatar
By Lunja
Nocas radikalno navijam SVIM SRCEM ZA Anu i Novaka. :cheer:

Do jutros sam (do Jecine pobede u 1/4f) bio pod utiskom Jankove fenomenalne vestine koju je pokazao. On mi je dosadasnje otkrovenje A.Opena.
Stvarno se nadam, SVIM SRCEM, da ce nastaviti sa kvalitetnim tenisom. Mislim da je vreme da iskoristi svoj ocigledni talenat. :fige: Go, Tipsy, gooo!!
Korisnikov avatar
By Sunce
Uopste niste posvetili paznju Mariji Sarapovoj! Devojka me je potpuno odusevila, oci su mi ostale raskolacene posle meca. Henin je Marijin servis docekivala daleko iza linije, slala je plitke lopte, a Masa ju je tako dobro setala i tako je jako udarala lopte. Kakav mec, kakva devojka! Bila je jako lepa posle meca :love: .
Ako Jelena izgubi od Marije, nece mi biti mnogo zao.

Slika

Maria Sharapova said: "It's funny because I felt like I was in my own bubble today. It's amazing when you go out on the court and feel you're doing the right things to beat such an amazing player as her. It's just incredible...... We [Jankovic and I] kind of grew up together, practising at the same Academy. It's a bit strange, we were always in the same groups, playing matches against each other. I think it was both our dreams to play in a Grand Slam semi-final against each other."

Justine Henin said: "A lot of things can happen (but) she looks like she's the player who is really confident now, and she has a great chance to do it [win the title], I think. She worked hard, I think, in the off-season. Apparently her shoulder is good now, so it gives her a lot of self-confidence I was a bit anxious, because I knew I wasn't really 100 percent. It's not an excuse about what happened on the court, because she was much better than me. She served consistently, she was more aggressive and it looked like it was her day and probably her tournament."

Eurosport expert Virginia Wade said: "There's always the chance that Sharapova comes out and hits the ball as sweetly as she did and hits and as many great first-serves as she's just going to walk all over the opposition. She's almost nine inches taller than Justine and if she's connecting - and Justine was not playing terribly well, her first serve was off, but she wasn't given a chance to play well - you can't really be surprised. The surprising thing to me was that Sharapova didn't win more before. She looked so good when she won Wimbledon in 2004 and she's struggled ever since really."

http://uk.eurosport.yahoo.com/22012008/ ... cking.html
Korisnikov avatar
By Sunce
I dobro, da li ste spremni? :molise: Mislim da do sada Ana ima najvece izglede da pobedi Crnu Veneru - gazelu lepoticu.

Slika Slika
Korisnikov avatar
By Seaman
Jelena me odusevila igrom.Njen najbolji mec na AO. :klap:

Sunce, nece ni meni biti zao ako izgubi od Sarapove jer je Jelena ispunila moja ocekivanja tj odbrana poena i korak naprijed.Naravno ne bih se bunio da stigne do finala, ali kako sam cuo Sarapova je bila fenomenalna.Nazalost nisam mogao da gledam mec jer sam radio.

Konacno da neko pobijedi Zastin.Bilo je krajnje vrijeme.Opet zalim sto nisam vidio njen krah jer jos nijednom nisam pogledao mec u kojem je izgubila.Uvijek propustim to zadovoljstvo. :giggle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Nije dovoljno reci rezultat: 6-4 6-0, trebalo je pogledati mec Sarapova - Henin. :klap:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ako bude neka repriza, javi mi.:)
Korisnikov avatar
By Sunce
Verovatno ce biti na youtube za par dana! :trep:
Korisnikov avatar
By Seaman
Barem mec lopta, da vidim facu gubitnice Zastin. :giggle:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Lunja
Jankovicka je u dosadasnjim mecevima pomocu hawk-eye sistema uspela da ispravi cak 7 gresaka! :hail:

Stvarno da pomislis da su sudije protiv tebe. Jos jednom :hail: za hawk-eye.
A ona, mičica moja perfekcionistička :love: , ni sa tim nije zadovoljna.
Evo šta kaže u svom blogu:
Jedna od stvari u kojima nisam bila uspešna je trazenje “challenge”-a. Ponekad mi deluje očigledno da je lopta u terenu ili van njega, a onda me kamera iznenadi i nekada se izblamiram. Iskreno da vam kažem, svi pricaju kako je tehnologija način življenja u 21. veku ali ja sam počela da sumnjam u to, hahaha!
:mazi:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Sunce
Nije dovoljno reci rezultat: 6-4 6-0, trebalo je pogledati mec Sarapova - Henin. :klap:
Ja sam gledala, narocito za drugi set svojim ocima nisam mogla da verujem... Marijica je sjajna :klap: Mada se nadam da ce imati los dan kad bude mec sa Jecom :lukavi: U intervjuu je ishvalila Jelenu, te odrasle su zajedno, te zajedno trenirale i sve u tom stilu...
Korisnikov avatar
By Sunce
:tenis: Ja sam vec odavno zaljubljen u Mariju :love: , mada bih jako voleo da Jelena pobedi. Ipak nju vise volim.
Korisnikov avatar
By shishmish
a u koliko sati igra ana?
i nole? i s kim igra nole?
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Originally posted by Sunce
Originally posted by Ulix
Evo intervjua sa Serenom o mecu protiv Jelene: http://www.australianopen.com/en_AU/new ... 57787.html
Zato i volim Serenu i Venus, jer su zaista fer igracice, pa i kad izgube, one znaju da pohvale igru protivnice.

A evo sta kaze Jelena:

http://uk.eurosport.yahoo.com/22012008/ ... erena.html
Njih dve jesu fer igracice, ali njihov otac je nezgodan tip. :uplasen:
Slika

Sestrice Vilijams! Zar nisu preslatke! :sweet: :sweet:

Slika

"Ulix, ti imas problem sa mnom?"

A evo je moja miljenica Venus :love: i njen papa:

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by shishmish
a u koliko sati igra ana?
i nole? i s kim igra nole?
Drugi mec dana je mec Ane Ivanovic i Venus Vilijams, a Novak igra protiv Ferrera treci mec! Dakle, pocinje negde oko pola 3.
Korisnikov avatar
By Sunce
Bice i repriza, sutra oko podne ili 13 h na rts2. :eureka:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!