Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Aussie Open 2008

Da, u muškoj konkurenciji
6
16%
Da, ženskoj konkurencija
4
11%
I u muškoj i u ženskoj
14
37%
Ne, još je rano
14
37%
By High Maintenance
@ ulix

mech Ana - Venus je jos zanimljiviji posebno zbog ishoda njihovog poslednjeg susreta...Ali posto je na programu veceras JJ i S, to je svakako za mene mech "nedelje" :D

Ne znam sta da ocekujem,ali uvek verujem u Jelenu bez obzira na igru kakvu pokaze u toku turnira....Borac je i znam da ce se truditi do samog kraja......ali...... sa druge strane mreze je ipak Serena....bice vrlo vrlo tesko...
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by goran
Prijatno, Sunce :D

:snob:
Hvala, hvala, decko je stvoren za lizanje i :njami: . Nisam gledao njegov poslednji mec jer sam znao da ce pobediti Hjuita. :yay:
By Ulix
Originally posted by High Maintenance
@ ulix

mech Ana - Venus je jos zanimljiviji posebno zbog ishoda njihovog poslednjeg susreta...Ali posto je na programu veceras JJ i S, to je svakako za mene mech "nedelje" :D
Ana je prilicno arogantno najavila osvetu, citao sam intervju koji je dala nekim australijskim novinama... Zaista jedva cekam taj mec. Volem ih obe, ali bi mi bilo mnogo draze da Ana pobedi. :hyper:
Ne znam sta da ocekujem,ali uvek verujem u Jelenu bez obzira na igru kakvu pokaze u toku turnira....Borac je i znam da ce se truditi do samog kraja......ali...... sa druge strane mreze je ipak Serena....bice vrlo vrlo tesko...
Nadam se da ce Jelena pruziti makar dobar otpor, ako nista drugo. Znam da cu opet otici neispavan na vezbe iz interne jer cu morati da gledam mec. :sise:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa kad volis :sise: !

:mirnatetko: Jedva cekam da cujem Serenu kako reze i zavija.
By Ulix
Originally posted by Sunce
Pa kad volis :sise: !
Oh, priznajem, volem je mnogo. Moj decko ljubomorno vrti ocima kad god pomenem tenis i Anu. :povez:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa dobro, vec je cuveno da Marvin vise voli Jelenu od svog decka, a ti Anu. :zongler: Meni je jako neprijatno kad me neko pozove u grad a ja zaludjen tenisom moram da odem. Sve cupkam da se sto pre vratim kuci. :hyper:
Korisnikov avatar
By Paki
Jelenče dobila prvi set protiv Serene (6:3) ... :hipnotizer:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Paki
Jelenče dobila prvi set protiv Serene (6:3) ... :hipnotizer:
Tesko bi pobedila da Pakita nije zacarala Serenu :hyper:
Korisnikov avatar
By Paki
Vu-huu, 6:3, 6:4 za Jelenče, ode ona sa jednom i po nogom u polufinale :yay:

@ goran ....... Vidovita Pakita sas urokLJIve oči ... :federi:
By High Maintenance
BRAVO JELENA!!!!

Odlican mech!
JJ je igrala najbolje kada je to bilo i najpotrebnije
Znao sam da moze da je pobedi uprkos dosadasnjoj igri...

SVAKA CAST JJ!!!!
Korisnikov avatar
By Sunce
Svaka cast Jelena! :love: Divno je igrala, jako pametno i takticki odlicno. Odusevljavale su me njene duboke lopte, drajv voleji, bekhend udarci, kretanje. Serena je izgledala potpuno uspavano i tromo.

Slika Slika

>Anofili moji dragi, kiss addict i Ulixe, basplatno cu vam davati casove "Kako pobedjivati sestre Vilijams?" I da, imam ja svoje momente, a moja kosa jeste lepsa nego Serenina. Ona ipak ima vece i bolje :sise: "<
Korisnikov avatar
By Lunja
Kakvo divno iznenadjenje! :klap:
Jelena je igrala odlicno. Smireno i mudro. Ni Serena nije bas bila u elementu, ali ko je sisa. Nek' odmori malo do sledece godine.

Shvatio sam da ce JJ da pobedi kad je pocela challenge-e da pogadja. Sve joj je danas islo. :D

Bravo! :superheroj:

Inace, uopste mi nije delovala povredjeno.

CAK, Serena je izgledala umornije. Sta li ce sad da izjavi na konferenciji... :novinar:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma Jelena malo glumi za tu povredu, ona igra sve bolje iz meca u mec, sto je navaznije, i mnogo je bolje ovako nego kad prve meceve okoncas jako brzo, a onda padnes u vaznim mecevima. Ona je ovaj mec dobila najlakse.

:dance: Da li si za ples Lunjo? Ja sam bas dobro raspolozen.
Korisnikov avatar
By Marvin
:drama:

Odakle sad OVA Jelena?
Odakle se samo izvukla?
:cheer:

Deco moja, aj kod Marvina na kolače.

:radosnice:
Korisnikov avatar
By Sunce
Kolace spremamo spliff, H.M., Marvin, Oziris i ja. Ostali mogu da se posluze tek kad glasno ponove tri puta : "Jelena je carica, Jelena je carica, Jelena je carica!" Tek tada zapravo mogu da kusaju!

Marvine :kiss: (Ona je najbolje ostavila za kraj. Biseri se ne bacaju pred svinje :giggle: )
Korisnikov avatar
By Mahnitu
I bila je lepo raspolozena, bolje igra kad se smeska :)

ali sto mi rts komentator ide na kurac :mad:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja sam gledao preko eurosporta, ha! Ko ti je kriv kad ne drzis :sunce: za stolom.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Jelena ima divan poklon za spliffov rodjendan :D
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Sunce
Ja sam gledao preko eurosporta, ha! Ko ti je kriv kad ne drzis :sunce: za stolom.
Nema svako selo kabl :kletva:
Korisnikov avatar
By Marvin
Meni je, inače, Aussie u kombinaciji sa ispitnim rokom potpuno poremetio ciklus spavanja. Ustajem oko 3,4 i ležem oko 8 (20h) :giggle:

Tako da, u tome što su GSi posred sve i jedno ispitnog roka, ima nešto i dobro :yes:
By Ulix
Originally posted by Marvin
Meni je, inače, Aussie u kombinaciji sa ispitnim rokom potpuno poremetio ciklus spavanja. Ustajem oko 3,4 i ležem oko 8 (20h) :giggle:

Tako da, u tome što su GSi posred sve i jedno ispitnog roka, ima nešto i dobro :yes:
Idiot koji je postavio Grand Slamove u ispitnim rokovima zna sta radi. :neispavanaUliksandra:

Anyway - skidam kapu Jeleni, svaka joj cast. :hail:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam savesna studentkinja :skola: Ma koliko da mi se gleda tenis ja spavam, ipak je ucenje na prvom mestu. Maza mi malo poremeti san javljanjem rezultata ali to je sve...

Sunce mi je rekao da ima repriza, nadam se da ce biti :fige: Dobro nije bas isti utisak kada znam da je Jeca pobedila ali bar nema nerviranja, mogu opusteno da gledam...

:tenis:
Korisnikov avatar
By Marvin
I pukla je.
Neka je.

Otrčala u svlačionicu da se isplače.
Sportski duh devojko. Sportski duh... ccc
Korisnikov avatar
By Marvin
Rod Laver Arena 11.00 AM

1. Women's Singles - Qtr. Finals
Daniela Hantuchova (SVK)[9] v. Agnieszka Radwanska (POL)[29]

2. Women's Singles - Qtr. Finals
Venus Williams (USA)[8] v. Ana Ivanovic (SRB)[4]

3. Men's Singles - Qtr. Finals
Novak Djokovic (SRB)[3] v. David Ferrer (ESP)[5]

Rod Laver Arena 7.30 PM

1. Men's Singles - Qtr. Finals
Roger Federer (SUI)[1] v. James Blake (USA)[12]

2. Men's Doubles - Qtr. Finals
Bob Bryan (USA)[1] v. Mahesh Bhupathi (IND)[6]
Mike Bryan (USA)[1] Mark Knowles (BAH)[6
Korisnikov avatar
By IriS
upravo je počeo snimak meča JJ-Serena na RTS1

nisam gledala Henin-MaŠa :placko: 'bem ti posao :placko:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by goran
Henin :love: puca
Al su kladionice zaradile....
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!