Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Dragoniteumm, ako ti je za utehu razumem te i oguglaces vremenom - tako je bilo na pocetku s forumom meni, a posle te bash zabole jer banujesh s foruma i reshen problem... ili iz priche u ovom sluchaju...
A i vala više sa tim sugestijama, intervencijama i pritiscima... 'a je l' može meni uloga', 'a što tog i tog nema u priči', 'e možda sad može ovako'... i tako 24/7 preko U2U, romea, mesindžera. Nije ni čudo da je ona Birtni poludela, everybody is a critic.
Stvarno se trudimo, jebiga, baš bih voleo da vidim da neko ovoliko svog vremena i energije uloži u nešto što se nit' plaća, nit' nekim posebnim dobrom vraća.
Originally posted by Big Bad Bear
Mada, stvarno mi nije jasno sto se REI ljuti To je sve zezanje
Originally posted by Zonchenite
- REI, odmah nas odvedi do sirene Svejedno! - naredi ostro Deksi.
- Dobro, dobro, ne morate da vicete. Nisam ja gluv, samo sam se malo ubucio... -
Originally posted by gorannego nevezano za to, mnogo ovo zivuljce ispred ostrva banland me podseca na tebe
Meni je super sta god da napisu
Originally posted by ZoncheKada neko hoce da otvori temu o nekom drugom forumashu, kao shto je fan klub npr, ili gde se virtualni identitet forumasha pominje...BEZ SAGLASNOSTI dotichnog, dovoljan je u2u moderatoru i tema ce biti zatvorena.
Jbg kompleksi su cudo...
Zaista ne znam kako decko izgleda, niti me zanima, kao sto kaze Dragonite ne mogu svi da budu princeze.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!