Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Aussie Open 2008

Da, u muškoj konkurenciji
6
16%
Da, ženskoj konkurencija
4
11%
I u muškoj i u ženskoj
14
37%
Ne, još je rano
14
37%
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Sunce
Ana, duso, cestitam ti...mnogo si slatka, ajdeee! :opacupa:

:up:
prelepa je!!!!!! :bale:

:love: :love: :love:

Nashi navijachi su mi smeshni "srbija,srbija" i "idemo dalje" pa jbt ne igra reprezentacija :doh:
By High Maintenance
Bravo Nole!!
Bravo Ana!!

Bili su odlicni,i pored malih oscilacija u igri....Svaka cast!!

A sada sledi najzadimljiviji deo...JJ i Serena....can't wait
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Jelena_Bliss
Ana, duso, cestitam ti...mnogo si slatka, ajdeee! :opacupa:

:up:
prelepa je!!!!!! :bale:

:love: :love: :love:

Nashi navijachi su mi smeshni "srbija,srbija" i "idemo dalje" pa jbt ne igra reprezentacija :doh:
I mene to nervira: umesto da navijaju "Ana, Ana", oni klikcu "Srbija, Srbija". Najsmesniji mi je bio jedan navijac u mecu Jelene Jankovic i Pasek, pred zavrsni poen, kad je rekao "Hajde Jeco! To lutko!" Jelena je i okrenula tada glavu, pogledala je na kratko u publiku a onda i pobedila.

http://www.youtube.com/watch?v=WmlxIUocYd0
Korisnikov avatar
By Sunce
Jankovic hit with big fine for illegal coaching
1 day ago

MELBOURNE (AFP) — World number four Jelena Jankovic has been slapped with a big fine for illegal coaching, despite proclaiming her innocence.

The Serbian was given a code violation when the umpire heard her speaking with her mother Snezana during her three-set third round win over Frenchwoman Virginie Razzano.

It resulted in a 2,000 US dollar fine, the heaviest of the Australian Open so far. But Jankovic denied her mother gave her any coaching tips from the stands, a practice banned at all WTA and Grand Slam events.

"I think (the umpire's decision) was wrong because my mom is just supporting over there in my box," said Jankovic.

"She just said, 'C'mon' in Serbian. I don't know what else she said afterwards. My coach is sitting right there next to her and he was very quiet.

"I mean, it was the umpire's decision, but it was not right because she doesn't understand what my mom told me in Serbian.

"She didn't coach me, so I don't think that's a coaching violation. I never received something like that before."

Others players hit with fines in the first week of the Open include defending champion Serena Williams (1,000 dollars for swearing), and Andy Roddick and Marat Safin, who were both fined 500 dollars for racquet abuse.
Korisnikov avatar
By Marvin
Pošto nam nešto nema Lunjoslava sa satnicom (a ja se ulenjio pa samo ovde pogledam) okaliču ja :mirnatetko:

Rod Laver Arena 11.00 AM
1. Men's Doubles - Qtr. Finals
Arnaud Clement (FRA)[7] v. Daniel Nestor (CAN)[2]
Michael Llodra (FRA)[7] Nenad Zimonjic (SRB)[2]

2. Women's Singles - Qtr. Finals
Jelena Jankovic (SRB)[3] v. Serena Williams (USA)[7]

3. Men's Singles - Qtr. Finals
Jarkko Nieminen (FIN)[24] v. Rafael Nadal (ESP)[2]

Rod Laver Arena 7.30 PM
1. Women's Singles - Qtr. Finals
Justine Henin (BEL)[1] v. Maria Sharapova (RUS)[5]

2. Men's Singles - Qtr. Finals
Jo-Wilfried Tsonga (FRA) v. Mikhail Youzhny (RUS)[14]
Korisnikov avatar
By Sunce
Da li ste spremni? Meni treba :doktor: !

Slika Slika
Korisnikov avatar
By mmiki
Za ovaj duel cu se dici i iz najdubljeg sna.... to moram da vidim. :D
Mada, sudeci po igri i formi, sve mi izgleda kao da ce Serena da je samelje... ali naravno navijamo za Jelenu. :D
By Ulix
I mene to nervira: umesto da navijaju "Ana, Ana", oni klikcu "Srbija, Srbija".
Neko treba da objasni Srbima da tenis nije fudbal. Malkice je civilizovaniji. ;)
I plus - ne znam kako ljudima nije jasno da oni ne igraju tamo da bi bili ponos Srbije vec najverovatnije iz ljubavi prema tenisu ... i parama. :) Ja, licno, ne osecam nikakvu potrebu da bezuslovno volim nase tenisere. Volim tenis, i to je sve.

@High Maintenance: meni ce zanimljiviji biti duel Ane i Venus. Ana igra kao nikad, a Venus bas i nije u sjajnoj formi, sudeci po poslednjem mecu koji je odigrala. Ipak, i kad nije u formi, ona je strahovit protivnik.
Nekako mi se cini da ce Serena lako dobiti Jelenu, ukoliko Jelena bude igrala kao do sada.
Korisnikov avatar
By mmiki
Jaooo podsetili ste me kad su u sred Aninog meca navijali "Dule Savic, Dule Savic!", znaci ja i cale smo se cepali od smeha. :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by mmiki
Za ovaj duel cu se dici i iz najdubljeg sna.... to moram da vidim. :D
Mada, sudeci po igri i formi, sve mi izgleda kao da ce Serena da je samelje... ali naravno navijamo za Jelenu. :D
Naravno, navijamo za Jelenu, ali se i meni cini da ce je Serena :sise: pocistiti sa terena. Moram tako da napisem jer se cesto desi da bude suprotno od onoga sto mislim. :molise:

Ono sto je dobro kod Jelene je to sto je zaista veliki borac i sto je mentalno jaka. Ali Serena :sise: tako jako udara! :meso:
By Ulix
... I Serena ima mentalnu snagu, ali ima i fizicku snagu. :jezik:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ima, ima, ali gledao sam insert kada je Jelena izludela Serenu u jednom mecu. Inace, sestre Vilijams obozavam, ali ipak vise volim elegantnu Venus! Njenu udarci najlepse zvuce, loptica proizvodi magican zvuk! :sunce:
By Ulix
I meni je Venus draza. :)

Jelena je pobedjivala Serenu valjda dva puta do sada, ali je i igrala bolje nego sada. Znatno bolje. Ona se sada vise izvlaci nego sto pobedjuje.
Korisnikov avatar
By mmiki
Mada, koliko mi se cini, Jelena (i sve teniserke manje vise) dobija motivacije u zavisnosti od otpora protivnika... Sa druge strane, ne moze se ni stalno igrati dobro, sa trece strane mali mozak jednostavno ne obezbedjuje dovoljno ravnoteze svakog dana u svako doba dana, sa cetvrte umor, sa pete zasicenost (deluje kao da je i Jelenu zahvatula)... itd itd....... Mnogo price... gledacemo veceras svakako. :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa ni to izvlacenje joj ne ide lose. Vazno je da pobedjuje! Ona ima slabe udarce i upravo zbog toga mora jako pametno da igra. Treba da uci od Martine Hingis - ta devojka je bila No. 1 a tako je udarala slabo, ali precizno i pametno.
By Ulix
Originally posted by mmiki
Mada, koliko mi se cini, Jelena (i sve teniserke manje vise) dobija motivacije u zavisnosti od otpora protivnika... Sa druge strane, ne moze se ni stalno igrati dobro, sa trece strane mali mozak jednostavno ne obezbedjuje dovoljno ravnoteze svakog dana u svako doba dana, sa cetvrte umor, sa pete zasicenost (deluje kao da je i Jelenu zahvatula)... itd itd....... Mnogo price... gledacemo veceras svakako. :D
Reci to Sereni Vilijams.:bic:
Korisnikov avatar
By IriS
Pa ni to izvlacenje joj ne ide lose. Vazno je da pobedjuje! Ona ima slabe udarce i upravo zbog toga mora jako pametno da igra. Treba da uci od Martine Hingis - ta devojka je bila No. 1 a tako je udarala slabo.
manemoj. taman je operisala nosinger, a ti bi da joj se isti zacementira od šmrkanja linija terena na šljaci? :tumble:
By Ulix
Pa ni to izvlacenje joj ne ide lose. Vazno je da pobedjuje! Ona ima slabe udarce i upravo zbog toga mora jako pametno da igra. Treba da uci od Martine Hingis - ta devojka je bila No. 1 a tako je udarala slabo, ali precizno i pametno.
Bilo bi lepo kad bi poredjenje stajalo u situaciji kakva je danas. :shtap:

Sustinski, nikad se ne zna, ako joj bude lepo stajala haljina i ako se bude dovoljno smesila, mozda se Serena ukenja od straha i preda mec. :)
By Ulix
Originally posted by kiss addict
Pa ni to izvlacenje joj ne ide lose. Vazno je da pobedjuje! Ona ima slabe udarce i upravo zbog toga mora jako pametno da igra. Treba da uci od Martine Hingis - ta devojka je bila No. 1 a tako je udarala slabo.
manemoj. taman je operisala nosinger, a ti bi da joj se isti zacementira od šmrkanja linija terena na šljaci? :tumble:
Ali, razumi je, taj nos je bio jedina njena prepreka ka prvom mestu... :zakljucano:
Korisnikov avatar
By IriS
ne smem da komentarišem dalje, osećam u vazduhu Marvinovo prisustvo :uplasen:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja ne mogu da verujem da je Jelena nekoliko puta pobedila i Venus i Serenu. To znaci da ona moze! Mora da bude jako brza, kao na mecu sa Razzano. Dobra okolnost je sto je ovo malo sporija podloga.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Originally posted by kiss addict
Ali, razumi je, taj nos je bio jedina njena prepreka ka prvom mestu... :zakljucano:
More mars tamo Anofili jedni! Kad Ana pobedi Serenu i Venus, javite se, a do tada se divite savrsenoj pokretljivosti i dubokim loptama Jelene Jankovic!
By Ulix
Ima ona svoje momente, ne kazem. :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Slika

"Cula sam da ste pricali o meni?! Samlecu vam Jelenu Jankovic, pa nek se zna ko je ko!"
By Ulix
Jelena ima mnogo lepsu kosu od Serene. :plavuso:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 28
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!