Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Dragonite
Poglavlje šezdeset pet - NE KUNI ME MAJKO

- Mama, stigao sam kuci! - povika sa vrata javne kuce Dominion.

- Crni sine, gde si ti do sad! Pa znas kako sam se brinula, popush... ovaj, prevrnula sam polovinu grada da te nadjem! - unezvereno rece madam Escobar dok je po navici mahala lepezom. Cak i posle par neprospavanih dana, izmucena brigom za sina, sijala je prefinjenom lepotom.

- Majko, nema razloga da se brines, nisam ja vise dete! Pa sta ako me nije bilo dva dana, to je normalno za danasnju omladinu... posebno za nas princheve! -

- Slucaj ti, sine Dominione! - Escobar isprsi grudi poput topova bojnog broda - dok si u mojoj javnoj kuci i jedes moje pecivo, pijes moj sheri i spavash u satenu koji sam ti ja kupila, ima da radis kako ja kazem! Kad budes imao svoj bordel, onda radi sta hoces! -

- Dobro! Kad zasednem na presto moci cu konacno da radim sta hocu! Onda cu imati slobodu! Kraljevima niko ne govori sta da rade! -

Madam pronicljivo pogleda svog sina. - Ajde sad lepo da kazes mami sta si to zamesio na balu! -

- Ne obracaj mi se kao da imam dve godine! -

- More nevaspitano derishte! - opauchi ga ona lepezom. Bila je to teshka lepeza optochena dragim kamenjem, vise namenjena lomljenju vilice nego hladjenju. Escobar je imala tesku ruku.

- Samo sam uklonio prepreku s mog put ka tronu... -

- Ubio si princa Zoncheta! O gospode, rodila sam idiota! - zabezeknuto opsova ona - Zasto aman!?! Kralj je mrtav, a sad i princ! Pa nisi valjda anarhista, ili ne-daj-boze republikanac! -

- Luda zeno, sta to lupas, znas da sam kurva u dusi kao i ti! I nisam ga ubio, samo sam mu pokazao njegov odraz... pretvorio se u macku, nista strasno. Siguran sam da ce se pojaviti za koji dan, kad sednem na presto! -

Madam Escobar uzdahnu i pokaza rukom svom sinu da sedne za sto. - Sine, ja mislim da ovo radis da bi privukao paznju...
- majko, znas vrlo dobro sta i meni i tebi privlaci paznju, ona stvar iza kopche kaisha... -
- ...zato sto si rastao bez oca. Znam, ja sam kriva za to, trebalo je da nadjem neku ocinsku figuru... -
- ovde ih je proslo par hiljada, imao sam dovoljno uzora -
- ...lepo meni moje devojke kazu, 'tvom sinu treba musko u kuci' -
- o boze cujes li ti sebe, pa to imam svake noci u necijoj kuci! -
- ...ljubav, postovanje, razumevanje, poverenje -
- kljuc u bravu, pamet u glavu, dupe uza zid -
- pretvorio si polubrata u macku, dobro, deca se neki put tako igraju... -
- mama, to sam uradio da bi seo na presto! -

- Sine, to je tako nezrelo, nisam to ocekivala od tebe! - razljuti se Escobar i udari cusku Dominionu.
- Jao, to boli! Ne udaraj me! -

- Znas li ti po cemu se ova ustanova razlikuje od drugih bordela u gradu, sine? -

Dominion zbunjeno pogleda svoju majku. - Po tome sto nudimo i usluge sa zivotinjama? -

- Pa... i to, ali vise sam mislila na to da imamo odredjeno NIVO. Mi ovde ne prodajemo ljubav kao svi ostali, vec trgujemo seksom. Imamo dar za prodaju u nasoj krvi, a roba nam je uvek bila prvoklasna. Dajemo garanciju na zadovoljstvo. Mi ne varamo, laze, krademo, krijemo se. Mi smo Escobarovi. Ne pravo zavere da bi dosli na presto, to nije nas NIVO... vec prosto uskocimo u kraljevski krevet. Ispod nase casti je da ramo takve stvari, i to nije ono cemu sam te ja ucila. -

Suza se presijavala u Dominionovom oku. - Mama, ne razumes... to je pritisak sredine, ti i baka i prabaka ste bile cuvene kur... poslovne zene, sta ja da radim, uvek je bilo zenskog deteta da nastavi posao! Samo sam hteo da tata bude ponosan na mene, nisam mislio nista lose... da mi Zonche nije polubrat odnah bi se povatao sa njim! Zao mi je zbog svega, ali svi ocekuju previse od mene, ne znam kako da se nosim sa tim! Jedino me gargojli razumeju, on ne razmisljaju o tome da li je moja cukun-prapra baka spasila grad od varvarskog osvajaca seksualnim umecem... - govorio je isprekidano. Escobar je shvatila da je svo vreme pokusavala da vaspita svog sina kao cerku. Muska deca nisu tako pametna kao zenska.

- Sine, nisam ti nikada ispricala KAKO je ona spasila taj grad. Vidis, dosla je ta horda varvara, i tvoja cukun-prapra baka je videla da je stvar propala, da ce posao da ide loshe ako krenu ta masovna silovanja i pljacke, i kao pravi privatni preduzetnik preuzela je inicijativu i otisla u poglavicim sator. Tu mu je ponudila svoje seksualne usluge i -

- i znam, luster tehnika. koju ja ne mogu da primenim jer sam muskarac... jos jedno razocarenje u porodici... -

- O boze, sine! Ajde razmisli malo, nisi ti Dirrty! Otkud luster u shatoru!? Cukun-prapra baka se malo mazila sa njim, uhvatila ga cvrsto za onu stvar, jako povukla i rekla 'Ako ne povuces vojsku u roku od tri dana, ima sad da izadjem i ispricam svima kako ti je mali i da nisi mogao ni da se uzbudis, a vidi kakva sam riba, meni ce da veruju. Razmisljaj brzo, raspolozena sam za kajganu'. Eto, to je bilo to. -

- Auuu, ko bi reko da je cukun-prapra baka imala takva muda! -

- Sine, to imaju sve zene u nasoj porodici... ti ih samo imas spolja. -

Majka i sin su se zagrlili u dirljivom momentu bliskosti.

- Mama, zao mi je sto sam bio ovako losh! -

- Ma znam, to je zato sto nikad nisam ovako sela da pricamo, i rekla ti kako sam ponosna na tebe! Ja u tvom godinama nisam ni izlazila na teren, a ti vec upadas u spavace sobe i balansiras na simsu! Zavodnik mamin! - rece ozareno madam, i doda - ali moras nekako da ispravis ovo sto si uradio. -

- Obecavam! Idem sad, mozda ce neki od gargojla imati ideju o ovome! -

Madam Escobar je ponosno ispratila pogledom svog sina koji se peo na krov.
'Eh, deca... kako brzo rastu.'
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poglavlje sezdeset i sest - MEMOARI JEDNE GEJSHE

Vrata su mi zakucala po ko zna koji put to vece.
Bila sam zaista umorna i rekla gazdarici Escobar da bi to bilo sve od mene za veceras, cak mi je i maca zaspala.
Nisam se okrenula da pogledam ko je usao, vec sam po staroj navici rekla:

- Dobrodosli, molicu zlatnike unapred...-

Kada je pred mene bacena cela vrecica zlatnika, ostala sam bez reci. Ovo jedino moze biti...

- TI? - upitala sam je zaprepasceno
- Ne deluje mi da si mnogo srecna sto me vidis? - upitala je

Ucinilo mi se da u njenim ocima vidim tugu.

- Kako nisam sreco! Nismo stigle ni na balu da popricamo, doduse posle svih onih dogadjaja znam da nije lepo nastaviti normalnu socijalizaciju posebno kada leti krv na sve strane...- brbljala sam ko navijena, obicno to radim kad sam nervozna.

Nije trajalo dugo dok mi nije prisla i zaustavila moju pricu poljupcem.
Poljubac je trajao...i trajao...i trajao...
Bila sam naprosto izbezumljena dogadjajem koji se desavao pred mojim ocima (doduse zatvorenim).

Niko nikada nije toliko izdrzao.
Nikada se nisam tako dugo ljubila.
Nikada mi nije toliko prijalo.

Ime joj je pristajalo, Kiss Addict mi je pruzila vise strasti i zadovoljstva u jednom poljupcu nego bilo koj muskarac.

Skinule smo odecu sa sebe, ne secam se ni sama kako.
Konacno sam se osecala kao prava zena.
Shvatila sam sta je to vodjenje ljubavi.

Hah, da, neko bi se na to nasmejao. Prodavacica ljubavi, a ne zna...
Ali zaista nisam znala.

Trajalo je dugo, znam da je svanulo...Priznala mi je da se i ona prvi put osecala ispunjeno...

Vratila sam joj novac jer nisam zelela da bude kao i ostali. Nisam zelela da se osetim kao sto se osetim posle svakoga...Ovo je bilo nesto drugacije.

Lezale smo u krevetu zagrljene i pricale o nama, o nasim zivotima, sta smo sve prezivele...
Rekla mi je stvari koje niko nije znao, koje niko ne sme da zna.

KAzala mi je da je krvno povezana sa Angelinom777, da se bavila magijom kao i ona, ali da je prestala kada je shvatila da je crna magija nesto sa cime se ne treba igrati jer ti obuzme i duh i misli i dusu.

Ispricala sam joj o cirkusu.

Majko mila, mislim da je ona prva osoba kojoj sam zaista to ispricala.
Madam Escobar je nekako znala...Valjda preko neke musterije.
Ovde tracevi dozivljavaju vrhunac svog bivstvovanja.

Znala sam da ako se i ovo sazna, bice kraj mojoj karijeri.
Zato smo se zavetovale na tisinu.

Pre nego sto je otisla, poljubile smo se jos jednom...

Tada sam znala - ja sam zaljubljena.
By Dragonite
Poglavlje šezdeset i sedam - KAD LJUBAV ZAKASNI

Zonche se protegnu i izbaci kandze. 'Mozda i nije tako los ovaj zivot... ides go, lizes se, mozes sam sebi da -'

- DOBRO JUTRO! - viknu Dragonite sa vrata. - Ko se to nama uspavao! -

Zonche krmeljivo pogleda drvosecu. Dragonite je pod miskom nosio novi sto, nekoliko stolica i par greda. - To nam je novi namestaj. Sinoc kad si zaspao sam slucajno razbio staru stolicu. Izgleda da sam se opet ugojio. -

'Ma ovo je zivot... neko drugi se brine o svemu - kuva, pere, cisti. Ja se izvalim dok me ceskaju' mislio je princ. Lenjo se prevrnuo i gledao po kolibi.

Dragonite lagano namesti sto na sredinu. - Bilo mi je strashno zao da posecem onaj bor, znas, malo sam plakao... ali bilo je staro drvo, ionako mu nije bilo spasa. Taaaaako - stavi i poslednju stolicu, koja je vise licila na neku spravu za mucenje sa svim metalnim ojacanjima.
'Ovaj bi morao da se meri na stocnoj pijaci koliko je tezak. Mada, taj metalni naslon za ruke je bas lepo uradjen' primeri Zonche.

- Hihihi, tebi kao da je maca pojela jezik od jutros. HAHAHA, maca! Kapiras! - viknu drvoseca i spusti sekiru kraj ognjista. - Jao, vidi kako sam se isprljao u sumi, bolje da se presvucem! -

'Gospode, ovaj mora da ima misice tamo gde bi trebao da mu bude smisao za humor' pomisli Zonche dok se lizao. 'U sta li ce da se presvuce kad ima samo ovu odecu?'

Drvoseca otvori ormaric sa policama koje su sadrzale nekoliko starih kosulja. - O ne, nemam nista da obucem! Uh, pa moracu da ovo operem i sacekam da se osusi. - poceo je lagano da se skida.

Macke, kao sto je poznato, imaju njuh jaci nego psi, vid oshtriji od sokola i sluh poput sove i slepog misa koji u koaliciji love misheve po polju.
Zonche je sva cula usmerio na telo u drugom delu sobe.
Nikad nije video da neko moze da ima toliko misica da se zapetlja u ostatke tkanine koji su podsecali na kosulju. Prvi put je primetio da drvoseca mora, zbog tolike mase, da drzi ruke odvojene od ostatka tela, da mu grudi verovatno idu par minuta ispred njega, a jedan pogled na ta ramena je izazvao zmarce od ushiju do repa.
Dok je Dragonite skidao pokrzane pantalone, Zonche je prosirio zenice do kraja. Kod macki je to ekvivalent obeshene vilice kroz koju moze da protutnji krdo bikova. Zamislio je sebe izmedju tih nogu.

Onda se drvoseca okrenuo. - Jao maco, pa ja sam tebe skroz zapostavio. Evo stavljam vesh da se otkuva u loncu pa cu da te mazim! -

Krupni covek je graciozno prisao krevetu i uzeo nakostreshenu macku u narucje.
Macka se sledila.

'STA JE TO! BOZE! UZMI ME! NIKAD NISAM VIDEO TAKO VELIKI UZIVO SEM KOD BRITNEY!' brzo je razmisljao Zonche, dok su mu se misli sudarale jedna sa drugom. 'OVO JE VECE OD MENE CELOG!'

- Je l' ti se svidja kako sam sredio kolibicu? Napravio sam je celu od starih dasaka, a pogledaj kako sam uradio rezbarije. Sam sam napravio i civiluk, namestaj, pozajmio staro perje od gusaka iz bare za dusek i jastuk, ispleo sve pokrivace. Nacrtao sam i nekoliko slika. -

Princ je, i dalje nakostreshen u oblik sokirane loptice, pogledao nekoliko slika. Video je mal... naprednog decaka kako se igra u sumi, sece drvece, sadi biljke. Posebno ga je ganula slika gde se Dragonite igra sa sekirom a dve figure, zagrljene, ga posmatraju sa strane. Iznad njih je pisalo 'RODITELJI'. Dve fogure nisu imale lica.

Zonche je krisom bacao pogled na dole iz narucja. 'BOZE ZELIM GA SADA I ODMAH!'
- Maco, pa sto si se uznemirila? Znam, hoces da te ceskam - primeti Dragonite i leze na krevet, spustivsi zoncheta na stomak. Poceo je da ga gnjavi rucerdama.
- Mala maca! Ko je dobra maca? Ko je moja lepa maca? -
'BICU STA GOD HOCES SAMO ME ODMAH UZMI! BICU TVOJA MALA MACA!'
- Jao kako volim kad se tako igras sa mnom, nikad nisam imao drustvo ovde -
Macka se polako okrenula na nize sa svog mesta na stomaku.
- Ih maco, nemoj da gledas dole, to nije za tebe, to je sramota! Hihihi! - zakikota se drvoseca, sto je licilo na lavinu.

Glavna odlika macaka je da su izuzetno inteligentne. Dok su tupave pse ljudi morali da hiljadama godina dresiraju i razblaze im vucju krv, macke su jednog dana shvatile da je bolje da se presele u kuce, gde ce im neko drugi spremati hranu, cistiti za njima i maziti ih. Glupa macka postoji samo u bajci.

Zonche je groznicavo razmisljao dok su ga mazile te ogromne ruke. 'ZELIM GA! U SEBI! Dodjavola, premali sam ovako! E da ga jebem, za ovo moram da postanem covek... uh kakva dilema! Biti covek ili ne biti?'

Dragonite pomeri macu i navuce pokrivac preko prepona. Zonche je primetio kako je pocrveneo. - Jao, sad me je sramota... - rece drvoseca. Macka je videla kako se nesto mrda ispod cebeta.
'TO NIJE BILO DIGNUTO?!?!!?!?!?!'

Macka teatralno skoci na pod i poce da mjauce kao da je kerber goni.

/MJAAAAAAAAAAAAAU!!!!!!/ JA MORAM DA POSTANEM COVEK! ODMAH! STO PRE! -

- Pa mackice polako, sredicemo mi to... - rece on dok je ustajao. Cebe je spalo.

Zonche baci jos jedan pogled i vrisnu /MRNJAU!/ TO NIJE PODLOZNO DISKUSIJI! STO PRE TO BOLJE! ODMAH JE NAJBOLJE!!! -

- Dobro de, a kako da te vratimo u coveka? -

/MNJAU!/ OGLEDALO! Treba nam bilo kakvo ogledalo! -

- Milice mackice, ja se ogledam u jezeru kad se brijem, nemam ti ja te moderne stvari u kuci - uzdahnu drvoseca. - Mozda nadjemo nekoga u sumi ko zna? -

/MJAU!/ Krecemo odmah! I zaboga obuci se! Ne mogu vise to da gledam! -

- Izvini, nisam znao da ti je neprijatno - tuzno primeti Dragonite i nabaci par starih poderanih stvari na sebe. Zonche nije ni primetio efekat svoje izjave na drvosecu.

Kroz par minuta su izasli iz kolibe. Zonche je udobno sedeo na ramenu, iako su ga jos uvek podilazili zmarci. Nesto u njemu se pokrenulo... ne zbog toga sto ga je video golog, mad aje i to imalo udela.

Posle duzeg vremena, osecao se zivim.
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Zonche
Hvala ti sestro slatka!

Ali ne otvaram ja teme o sebi...

"Mislite o tome"

:nokti:
Da da... Samo nas spamuje porukama na U2U... otvori temu o meni pls. Znas da cu ti se oduziti... znas kako to moze samo *Zonche*
Korisnikov avatar
By Zonche!
Dragonite darling,

Bese smo osmislili smrt za neku bitniju licnost zar ne?

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Sad znam zasto je Britney poludela...

:cupakosu:
By Pending-For-A-Bending
Dragonite darling,

Bese smo osmislili smrt za neku bitniju licnost zar ne?

:lukavi:
Its funny 'cause its true
Korisnikov avatar
By greek_lover
Nije lako biti lepa i slavna Zonche, nije, nije ...
By Pending-For-A-Bending
Sad znam zasto je Britney poludela...

:cupakosu:
Zasto? Jer su je spamovali da pise nova poglavlja?:misli:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by greek_lover
Nije lako biti lepa i slavna Zonche, nije, nije ...
:sigh:
:kosa:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Big Bad Bear
Zasto? Jer su je spamovali da pise nova poglavlja? :misli:
Da da...

Verovao ili ne ona ima cak 2 knjige.
By Pending-For-A-Bending
Zasto? Jer su je spamovali da pise nova poglavlja? :misli:
Da da...

Verovao ili ne ona ima cak 2 knjige.
Bravo za nju. Koliko ima para pomislio bih da je mogla da kupi makar jos neku. Ja koji zaradjujem milion puta manje sigurno imam 100tinjak knjiga
Korisnikov avatar
By dungoll
Ajde bre kad cemo vise da saznamo ko je cudoviste iz Mloh Nesa
ajde,bas se pitam :) :drama: :drama:

samo su vam malo previse dramaticna ova nova poglavlja :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Bravo za nju. Koliko ima para pomislio bih da je mogla da kupi makar jos neku. Ja koji zaradjujem milion puta manje sigurno imam 100tinjak knjiga
:rotflmao:

E ovo me bas nasmejalo.

NAPISALA JE DVE KNJIGE.

E tako.
Korisnikov avatar
By Hys.
offfaaaj...a jel ce biti uskoro nesto sa groFicom :blush:
missim...bio neki vitez, pa ono-ovo... :blush:
btw, i dalje :klap:
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Originally posted by greek_lover
Originally posted by RED BUTTON
... kad krenu karijatide naoružane lamperijama i abažurima ....
Pomisli samo .... na hiljade abazura .... jbt, desice se potop :smeh:
pozovite karte, pozovite karte !!!:smeh:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Boze kako si glup, pa nije to stvarno!

:lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poglavlje sezdeset i osam - CUDOVISTE IZ MLOH NESA

under construction
By Dragonite
Poglavlje šezdeset i devet - VATRA, VIKAĆU VATRA, VATRA...

Dirrty je jahao svoju zdrebicu Kristinu po Forumlandskoj sumi.
Crne misli su mu i dalje prolazile kroz um, a bes i zelja za osvetom nisu jenjavale.

Ljudi su ga od uvek pogresno shvatali, njegov um je radio na specifican nacin i nerviralo ga je to sto je morao da se dokazuje drugima da nije glup kao sto se prica. Jednostavno je bio...drugaciji.

Sada je resio da se dokaze.
Obecao je osvetu nad telom svog mrtvog oca, i bio je odlucan da je sprovede.
Steta koju napravi usput mu nije bila bitna.
DOKAZACE IM ON! DOKAZACE SVIMA!

Sisao je sa konja kod obliznjeg seoceta.
Tacnije, kod stare kolibe koja je tu stajala vekovima.

Razbio je vrata i usao unutra vristeci.

- JA SAM PRINC DIRRTY, JA ZELIM ODGOVORE! KO ZIVI OVDE? -

Iz ugla mracne sobe izasla je stara muska prilika i rekla

- NE ZANIMAS ME KO SI! STA HOCES OD MENE? PREKINUO SI ME U CITANJU JEDNE JAKO INTELEKTUALNE KNJIGE!

- ???

- "MISTERIJA LJUBICASTOG TELETABIZA" to je nesto sto ti sigurno ne bi razumeo, pisao je filozof Ramadanovski, GUBI SE! NEMAM VREMENA ZA DOSADNE ZGUBIDANE! -

- JA SAM PRINC DIRRTY! I ZELIM ODGOVORE! - rece Dirrty vadeci svoj mac

- Da, da, CUO SAM TE I PRVI PUT! Bar si mogao da upotrebis inverziju sad ili ubacis neku stilsku figuru...Ovako si dosadan i dalje. I glup. -

"Glup"
Ponovo ta rec. Ponovo ga neko omalovazava.
"Glup"
Otac mu je mrtav, mora da ga osveti, to je jedino bitno.
"Glup"
Ta rec mu je odjekivala u glavi.
"Glup"
Kolateralna steta je nebitna.
"Glup"
Shvatio je da mu se jede cokolada.
"Glup"
Ovaj starac mora umreti.

- JA NISAM GLUUUUP!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! - vrisak se rasirio po citavoj kolibi.

Ponovo, kao i ono vece u zamku Grofice, njegove misli je preplavio mrak.
Priblizio se starcu i brzim pokretom maca ga proboo kroz srce.
Ubrzano je disao i tresao se...

- VATRA! SVE CE OVO GORETI! SVE MORA DA IZGORI! - ubrzo nakon toga, koliba i jeste gorela. Plamen je gutao sve pred sobom...

- Vidi me tatice! Prava sam muskarcina! Sve cu da ih ubijem i sve cu da im spalim.- rece princ i krenu da se kikoce ludackim smehom.

Od plamena vatre stvorila se zenska figura i progovorila.

- Mladi prince! Svaka vam cast! Kako ste neustrasivi! - rece Angelina.

- Teta iz vatre! Otkud ti ovde? -

- Dragi slatki i pametni prince, dosla sam da sklopimo dogovor...
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Hmmm...dokle bre vise o ovim kurvama,gaysmizlama i blablabla konjusarima...dajte neko ZLOOOOO!!!!!!

Kakva je to prica bez negativne strane... :drama:

:evil:
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 65
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!