Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

SEGA je izbacila nov RTS: Universe at war - Earth Assault. Izgleda da je jako popularno mešati stratešku globalnu mapu sa klasičnim misijama. Naravno, od igrača se očekuje da izgradi bazu i u svim misijama (osim u jednoj) potpuno eliminiše sve građevine i jedinice protivničke strane. Bar su bili pametni pa ispravili bug da se jedna ili dve jedinice izgubi na mapi. Umesto toga, kada uništite bazu, preostale jedinice će krenuti ka vama u banzai jurišu tako da nećete provesti pola sata tražeći zagubljenog skupljača resursa.
Kampanje su inače kratke, po nekoliko misija za sve tri frakcije, tako da je nećete igrati danima.

Zemlju napada Hierarchy sa namerom da u potpunosti istrebi ljude i zauzme planetu. Posle hrabrog otpora od devet minuta i tridesetdve sekunde, ljudi su naravno, potpuno poraženi. Tada na scenu stupa Novus, "rasa" razvijenog AI koji vija Hierarchy po celoj galaksiji u večitom ratu, ali izgleda da im baš ne ide da postignu ništa više od pukog preživljavanja. Konačno rešenje pružaju Masari, "bogovi" koji su stvorili Hierarchy. U happy end ne treba sumnjati.

Igra nije loša za popunjavanje vremena dok ne stigne Starcraft.

http://www.sega.com/gamesite/universeatwar/fullsite/

System requirements

Processor: P4 2.0 GHz
RAM: 512 MB RAM
Hard Drive: 6 GB free hard drive space
Video Card: 128 MB VRAM DX9 compliant card (ATI 9500 or NVIDIA 6200)

Online Multi-player: P4 2.8 GHz 1GB RAM 256 MB VRAM

Other: DVD-ROM drive
By Dragonite
Biće skinuto za 3 sata pa se oglašavam kakva je :D .
Korisnikov avatar
By Myself
Inace, ja sam imala najnoviji Sega Relly i napatila se jer su komande na tastaturi uzasne. Govorim o pc verziji. Odustala sam od igranja jer je stvarno komplikovano (sva sreca pa nisam zaludjenik simulacija voznje). Nadam se da je ovde sve drugacije zato sto je i drugaciji tip igre.

Bas me interesuje. Javljaj!
By Dragonite
:mad: NE RADI! :mad:

Krene instalacija i posle 3 sekunde javi 'The file dsfkogsdkgfmpasmgfpmafgmagf is missing, make sure that the access to file is possible and then try agan'.

Depresivan sam.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Kako ume komp da iznervira pa to niko ne može! Sinoc nece Blacksite da radi pa to ti je. Na kraju sa izašao napolje :psiholog:
By Dragonite
A baš sam joj se nadao (igri)... nemam šta da igram već mesecima :down:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!