Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Bog s tobom Laki... :pop:
Pa još u oktomberu smo lukovice u zemlju umetnuli.
Ko se sad setio... okasnio je dobrano.
Kažem, narcisi su nikli.
:hyper:

Sreća je pregolema.
Tačno je potisnula jučerašnju sreću (fantastično-fabulozna torba kupljenu sa ogromnim popustom :maca: )
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni nisu još izašli. a šta ćeš sijati od prolećnog cveća? ja mislim da ću onaj drogeraški dan i noć. ;)
Korisnikov avatar
By Marvin
Noć i dan svakako.
Ali ne sijem semenje na jesen, nego na pijacu uzmem iz onih čašica (20 din kom- džabe, a taman ne možeš da mašiš boju).

Nemam tačan plan još.... smišljam.
Znam da ću imati nekoliko celina sa samo jednom vrstom. U jedan margarete :love: u drugi kale, treći petonije (isto iz čašica, bele) itd...

I, ove godine moram da nađem muškatle ali ne viseće nego one male, iz zemlje što izlaze.

Eto, planira se...
Proleće je, a ja živim u Srbiji :smilegrin: (da se dotaknemo teme ;) )
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
e, pa ja gajim te iz semenja. :njanja: ako pažljivo hvataš seme onda možeš znati koje ćeš boje imati. doduše baba ove prodaje na pijaci (tebi i tebi sličnima) ;) pa onda njoj trebaju sve boje. u suštini bašča mi najviše i služi za, tako, rasad, povrće i cveće za pijacu itd. a napred, ispredkuće se gaji za ukras. mada tamo sve kerovi pogaze. :smilegrin:

mogli bismo otvoriti neku temu... :misli:
Korisnikov avatar
By Marvin
Znam... znam... gotovan sam.
Stid me :blush:

Planirao sam ja da to ove godine obavim... ali, najveći problem mi je bio gde da ih smestim. Imam negrejanu sobu ali puca od saksijskog cveća i stvarno nije bilo mesta.

A lale?
Imaš neke lale? (pored narcisa)
e, pošto se već priča o ovome u manje-više neprikladnim temama, odlučih da otvorim zasebnu temu. pa hobisti, da vas čujem. šta gajite, kako i gde gajite, šta biste voleli, a ne smete, sa čime imate problema, a čega imate na izvoz, je l' okopavate spanać ;) i tako dalje.

btw, imamo onu temu o omiljenim biljkama da se leksikonišemo, a ovde možda možemo da udelimo jedni drugima i koji koristan savet, da razmenimo iskustva, da se hvalimo i šta god.

a sad ću odmah i da započnem temu sa par drugih postova (da se korisnici ne iznenade).

edit: zaboravio sam da se postovi sortiraju po vremenu, pa eto ti, Lakiboy_ns, ispade autor teme. :lol:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
i da odgovorim Marvinu... je l' te saksije onda znače da nemaš baštu/dvorište?

što se tiče lukovica, redovno se sade georgine i gladiole. a ima jedna parcela gde su bile lale, narcisi, zumbuli, mešano... i to onda tako nikne svake godine. e sad smo mi to nešto čistili, jer je bilo puno korova, pa se ni ove lukovice nisu štedele. i nemam pojma šta će nići ove godine. tu je inače planirana cvetna leja, ali jednogodišnja.

a da, lale su bile neke holandske, samo što su ovde nešto slabo rasle.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
OMG ja sam se zajebavao na jednoj temi sa Marvinom a sad su moderatori od moje zajebancije napravili posebnu temu o cvecu, povrcu, basti.... :cupakosu:

Strasna istina je da se ja ne razumem ni u baste ni u cvece.
Ne bih znao ni da prepoznam gladiole da me lupe po nosu :lol:
Volim da vidim zelenilo i prirodu ali na tome sve ostaje.
:mama:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa šta fali, Laki ?
Baš lepa, narodna tema....

Kad sam sinoć pošla u bašticu
ja izgubih svoju maramicu
Hajde, dragi, mladosti ti tvoje
da je noćas tražimo oboje....

:kolo: :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Lakiboy_ns
OMG ja sam se zajebavao na jednoj temi sa Marvinom a sad su moderatori od moje zajebancije napravili posebnu temu o cvecu, povrcu, basti.... :cupakosu:
Jao Laki :sweet:
Nikada ti ovo neću zaboraviti :)

Kad god htedneš neku kitu cveća... u mom vrtu je možeš nabrati :yes:
(a imam i voća ;) )
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by 2Q2Bstr8
i da odgovorim Marvinu... je l' te saksije onda znače da nemaš baštu/dvorište?
Ne ne. Imam i dvorište i saksije.
Za dvorište sam bio odgovoran ja, za saksije sestra.

A sad sve spalo na mene :smilegrin:

Šta ću kad sam uspešniji :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
viš' kako je Laki divan čovek. od njegovih offtopica rastu nove korisne teme. ;)

znači sada ti sve gajiš. je l' ti sve u cveću? ja imam i jagode.
Korisnikov avatar
By Morpheus
Razmsljam o sadnji Cannabisa....pokusavao sam ranijih godina,ali nikada nije uspevalo pored sve nege koju propisuju botanicari nije dala ploda....cak stavise nije ni lepo stasala.....

Svaki savet je dobro dosao......
Korisnikov avatar
By Marvin
E, nemam jagode.
Treba se sageti do njih :giggle:

Ali patim se sa voćem i vinovom lozom... već me znoj obliva od orezivanja prolećnog...
Korisnikov avatar
By Marvin
E, kod kanabisa je mnogo zajebano naći pravo seme.
A i ono mora da se tretira nekako... jako teško puca...

Ako mi pođe nekad za rukom (nisam još pokušavao) javim se sa savetima :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by 2Q2Bstr8
viš' kako je Laki divan čovek. od njegovih offtopica rastu nove korisne teme. ;)
Sjajno je sto se neko setio da, umesto u offtopice, Lakijev off prekonstruise u novu i to ekolosku temu...
:up:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Jesam divan sam nije da nisam :blush:
Mada bas nevolem sto cu ispasti neka bastenska domacica zbog ove teme ali fuck it neka misli ko sta hoce :cvece:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Originally posted by Marvin
E, kod kanabisa je mnogo zajebano naći pravo seme.
A i ono mora da se tretira nekako... jako teško puca...

Ako mi pođe nekad za rukom (nisam još pokušavao) javim se sa savetima :)

Svakako da mi javis.....znam i ja ponesto.....ali nekad teorija nije primenjiva u praksi.....
Korisnikov avatar
By *deni*
Mozda ce te neko doziveti i kao malog Ferdinanda iz onog crtanog filma, koji je samo voleo da sedi pod drvetom i da mirise cvece....
Korisnikov avatar
By Marvin
Mada bas nevolem sto cu ispasti neka bastenska domacica zbog ove teme ali fuck it neka misli ko sta hoce :cvece:
Laki Laki... :oklagija:

Pa šta ćeš lepše od snaše sa salaša?
:kolo:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by *deni*
Mozda ce te neko doziveti i kao malog Ferdinanda iz onog crtanog filma, koji je samo voleo da sedi pod drvetom i da mirise cvece....
Jao daa otkad nisam gledao taj crtac...ja sam onda malo slican njemu volim cvece i zelenilo ali ne volim da ga sadim i slicne stvari.

Doduse u stanu imam jednu difembahiju koja raste kao luda vec je skoro vislja od mene i jednu dracenu koja isto super napreduje-jedanput godisnje ih presadjujem u vecu saksiju, zalivam ih svaki par dana i na to se svodi moj bastenski rad :tepih:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Laki Laki... :oklagija:

Pa šta ćeš lepše od snaše sa salaša?
:kolo:
.... Slava je za gospojinu, neznate vi moju Ninu dece nema pa me voli kao matera.... :mazi:

Ja sam za zenidbu spreman ali nisam ti ja za zivot na selu.
Ja volim kad sve sija i sljasti kao u gradu, reke ljudi oko mene, frajeri na sve strane, kafici, shoping centri...to je zivot :lizalica:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ništa ti ne znaš :hand:
Ko kaže da se pored šoping centra ne može bašča uzgajati?

Jare i pare momče, jare i pare!
Korisnikov avatar
By Vlada T
Ja cu posaditi "lepog jovu" iliti "švalera", kako ga jos zovu preko. Pokušaću ove godine da posadim i lavandu, ali ne znam da li baš imam idealne uslove za to.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

Da.U pravu si u Giardinu na vrhu Bazzara ima cveca .
Tamo volim sedeti letu u baschci dok me konobari sluze a ja se zavalim u one super udobne fotelje i uzivam u zelenilu oko mene.
E takve baste vec volem :D
Korisnikov avatar
By Marvin

Da.U pravu si u Giardinu na vrhu Bazzara ima cveca .
Tamo volim sedeti letu u baschci dok me konobari sluze a ja se zavalim u one super udobne fotelje i uzivam u zelenilu oko mene.
E takve baste vec volem :D
:hvala:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!