Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by kiss addict
kakva šteta, ali svaka čast Janku![]()
oduševio me je.
Originally posted by Kylendernisam siguran da njega tu gde je drži nedostatak samopouzdanja.
Ma naravno. Ali, bilo bi sjajno da pobedi u jednom ovakvom mecu. Cesto se Janko borio kao lav sa favoritima, u 5 setova. Medjutim cesce je gubio. Ali, ako bi pobedio Federera, to bi bio neverovatan priliv samopouzdanja i verovatno bismo ga ubrzo videli medju prvih 20, 30 tenisera...
Originally posted by 2Q2Bstr8I ja isto... Ustvari muski tenis gledam samo kad igraju nasi... S jedne strane muski mecevi mi predugo traju, sa druge nisu mi tako zanimljvi kao zenski jer nema toliko igre... sve je u servisima... I to je mislim ono sto je Tipsarevicu nedostajalo, imao je duplo manje as servisa... Federer je lako dobijao svoje servise, dok se on mucio, na kraju mu je oduzeo servis i eto...
statistika govori da je Janko ipak bio slabiji.
a ja baš zbog tih servisa rađe gledam ženski tenis. jesu muškarci precizniji, ali su mi ženske zabavnije za gledanje.
Originally posted by DinaK`o da sam ja pisala
muski tenis gledam samo kad igraju nasi... S jedne strane muski mecevi mi predugo traju, sa druge nisu mi tako zanimljvi kao zenski jer nema toliko igre... sve je u servisima... I to je mislim ono sto je Tipsarevicu nedostajalo, imao je duplo manje as servisa... Federer je lako dobijao svoje servise, dok se on mucio, na kraju mu je oduzeo servis i eto...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!