Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by DominionI meni je Najdzela bolja od Dzejmija, mada ne znas ko je aljkaviji od njih dvoje
najdzela loson
ni dzejmi oliver nije losh ali me neeeeervira
Originally posted by PauLiGledao sam razne, ali najviše mi se svidjaju po?etni serijali (tj prve sezone) u kojima taj kuvar izlaže svoju "filozofiju kuvanja" tj kako se spremaju najjednostavnija od njegovih omiljenih jela. Tu je stvarno probrano svašta što valja. Ve? u slede?em serijalu kre?e se sa idejom tipa Zauvek leto tj recepti samo sa svežim povr?em, ili samo sa ljutim papri?icama blablabla... razvodni se ideja serije... tj "grebu recepte sa dna lonca" samo da odgovaraju zacrtanoj ideji pa se jedno isto ponavlja u raznim receptima.
I koja vam je omiljena?
Originally posted by Mars
Najvise mrzim onog na RTS koji usta ne zatvara, izvaljuje gluposti i stalno prekida goste.
A jednom je bio vrhunski neprofesionalan (i idiot, prava rec). Ne znam ko je bio gost i spremao neko starinsko jelo. A on u nekoj kao zavrsnoj reci kada gost i onaj kuvar ode, kaze nesto kao : "Sve se plasim da su nasi stari jeli bas ovo jelo... Dodjite i sutra, jer cemo ponovo (naglaseno) kuvati srcem". Nakaza.[/size]
Originally posted by erkondisnZa to izvol'te pogledati preko plota.
meni bi recimo vise odgovarala neka 'klasicna' kulinarska emisija, a ne ove novokomponovane new age izdrkotine :postuje tradicionalne vrijednosti:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!