Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By DarkAngel
Obozavam leti da jedem voce i da pravim razne vocne salate.....tacnije to je jedino sa cime volim da se bakcem u kuhinji :) . Obozavatelji i oni puni dobrih ideja pisite recepte i predloge da zasladimo svima ove vrele letnje dane
Korisnikov avatar
By Shmi
Tek sada mi to kazes umesto da si lepo sad malo pre rekla "shmi idi kupi to i to i to i to pa da napravim nesto" C c c! :oklagija:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
jagode, ananas i tresnje su mi favoriti....
Korisnikov avatar
By Shmi
Jooooooooooooooooooooj JAGODE!!! Posebno sa slagom. :mljac: Sledeci put se neces izvuci nego ima da napravis sta god da jedem.
Korisnikov avatar
By DarkAngel
pa sad sam se setila kada sam videla kuci punu ciniju onako lepih, crvenih jagoda..........uf i tresnjice su me gledale iz cinije onako tuzno jer cu ih pojesti
Korisnikov avatar
By Shmi
Samo mi ti pravi zazubice. :mad: Ali nateracu drugaricu domacicu da mi napravi nesto. :sweet: :njanja:

Btw, os sa nama na kej kasnije?
Korisnikov avatar
By DarkAngel
......ti nakupuj nesto i ima da se zezamo, da mesamo sve zivo.....pa kako bude.
Jednom je mojoj drugarici palo na pamet da POHUJE BANANE i da ih isprzi u tiganju, znas li ti koji je to smrad bio....jao umirem i sada od smeha samo kada se setim:D

A kada joj je mama dosla sa posla poludela je:pms:

ne mogu, obecala sam mojima da cu veceras ostati ciku. Samo sam malo navratila da postavim temu jer bas hocu da naucim neke nove recepte jer mozda pocnem nekome da ih spremam ;)
jer ja i kuhinja, ko nebo i zemlja. Mada volim da spremam neke sitne stvarcice
Korisnikov avatar
By Shmi
Ma kome pricas o kuhinji valjda si do sada videla kakav sam ti majstor u kuhinji. :lol:
Btw,ni mi ne idemo na kej... nesto se drugarica zadrzala u gradu.... jbg.

Pitacu mamu kako se pravi torta sa jagodama koju obavezno svake godine za rodjendan pojedem.... Mmmmm! Pa da ga ubacim ovde. :smilegrin:
By pčelica
:radosnice:
Ovim postom zvanično otpočinje sezona
kad ću spominjati bikini, lubenice i pljuckanje
semenki.
:radosnice: :radosnice: :radosnice: :radosnice:
Korisnikov avatar
By decko
on:

volim i ja vocne salate i vooolim kad imaju puuuuno slaga :bale:

off:

kad sam video ovo njam njam smejao samse pet minuta jer sam se setio teme koju je otvorio Dirrty koja se zove "Oral i Anal (njam njam)" :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
Originally posted by decko
on:

volim i ja vocne salate i vooolim kad imaju puuuuno slaga :bale:

off:

kad sam video ovo njam njam smejao samse pet minuta jer sam se setio teme koju je otvorio Dirrty koja se zove "Oral i Anal (njam njam)" :lol: :lol:
;)ma to se sve moze zajedno ukombinovati, i voce i ....samo ko voli, i tada je pravi uzitak:andjelak:
Korisnikov avatar
By decko
Ma da...samo da ima dosta slaga! :lol:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
ja bas slag nesto ne volim, moze da prodje.....ne smeta mi, ali kada bi se igrala sa necim slatkim...mmmmmm...to bi bio eurokrem ili neka topljena cokolada. Ala smo ti i ja izasli iz teme...prebacice nas u offtopic

;)
Korisnikov avatar
By vanillapuff
kombinacija I : mrvljeni keks + par kapi soka od visnje + seckane banane + jagode + dve kugle sladoleda od vanile i jedna kugla sladoleda od cokolade + slag + toping od cokolade + jedan "plazma" keks za ukras ......

kombinacija II : izdubljena polovina dinje u koju se ubace: kugle formirane izdubljivanjem maloprepomenute polovine dinje, kriskice zrele breskve, kolutovi banane, na to se stave i kugla sladoleda od banane i dve kugle sladoleda od vanile, slag, toping od jagode i cokoladne mrvice.......

mmmmmmmm..... :hyper: :hyper: :hyper: :love: :bale:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
Ja sam pravila nesto kao tortu od ananasa i kokosa, sa slagom preko.
ispece se podloga za tortu u rerni (to sam uvalila mami da odradi ali znam da je stavljala kokos unutra ;) ), posle pecenja se premaze topljenom belom cokoladom (moze ona za kuhanje, ali je ukusnija neka Milka- a ako ste kupili Milku sa lesnicima nikako ih nemojte stavljati u tortu OBAVEZNO IH POJEDITE :) )Poredjate odozgo ananas(i to kupite onaj iz konzerve jer ima dosta soka u njemu), zatim zalijte sve to sa njegovim sokom i ostavite jedno vreme u frizideru. Kasnije premazite sve to sa slagom (kolicinu sami odaberite) i vratite u frizider...........a kada vam se smuci da jadnik dzedzi u frizu........IZVADITE GA I NAVALITE NA JELO. Ukusno je bilo veoma, ja i drugarica smo polizale sve prste
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by vanillapuff
kombinacija I : mrvljeni keks + par kapi soka od visnje + seckane banane + jagode + dve kugle sladoleda od vanile i jedna kugla sladoleda od cokolade + slag + toping od cokolade + jedan "plazma" keks za ukras ......

kombinacija II : izdubljena polovina dinje u koju se ubace: kugle formirane izdubljivanjem maloprepomenute polovine dinje, kriskice zrele breskve, kolutovi banane, na to se stave i kugla sladoleda od banane i dve kugle sladoleda od vanile, slag, toping od jagode i cokoladne mrvice.......

vanilice, definitivno moramo na vocnu salatu i sladoled! Da budemo :hyper: i :cheer:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Puff :up:

call me crazy ali ja bas volem da zbudzim u ovcije kiselo mleko sitno iseckano voce, posecerim i ponjupam. Nekako mi najbolje idu breskve i ili kajsije; jagode, maline...
Volim tu mesavinu ukusa slatko i kiselo
ako ste dovoljno hrabri :giggle: probajte ... secerite dok vam ne bude ok :D
Korisnikov avatar
By tea92
Originally posted by shmizllica
Jooooooooooooooooooooj JAGODE!!! Posebno sa slagom. :mljac: Sledeci put se neces izvuci nego ima da napravis sta god da jedem.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! :bale: :bale: :bale:

Otkad mi se jedu jagode sa shlagom!!!!!!! :rida:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Hm, zima je i izbor voca mi je pomalo skuchen, ali i dalje pali lepa jabuchica (oguljena i iseckana na kockice), pomorandza (takodje oguljena i iseckana na kockice, bez kostica!) i ananas iz konzerve. U sve to moze da se doda breskva iz kompota, a i da se prelije tecnoscu iz konzerve ananasa ili breskvi...
Ko voli moze da doda susene brusnice (malo su skuplje, ja ih kupujem za 100 din/100gr) jer su ukusne i zdrave, a jos su bolje ako se potope u rum ili samo vodu... dolazi u obzir i svo ostalo suseno voce, od smokava do sljiva...
Iako slag dodaje na izgledu, nekome i na ukusu, ne bi ga trebalo mesati sa vocem.
Korisnikov avatar
By Scorpy
Ospem se od jagoda...iako ix jebitachno volim :D

Dakle, banane, ananas... mada, ne praktikujem neshto votjne salate, vishe volim u singularu... samo banana + mlevena plazma + kakao... god, it's good :D
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by vanillapuff

e od ovoga stvarno krece vodica na usta...:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!