Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By bimbo
moje pitanje se odnosi na voljenje više osoba istovremeno. ne pričam o zaljubljenosti, privlačnosti, prijateljskoj vezanosti i toplini, nego o pravoj, ispunjavajućoj, bleštavoj ljubavi. da li vam se desilo da volite dve osobe istovremeno?
By bimbo
u čemu je problem? pitanje je sasvim na mestu, da vidimo kako se nosite sa takvom situacijom.

a ja sam... pa dajte mi link za neku temu za upoznavanje, pa da se malo predstavim.
Korisnikov avatar
By KiWi
1) Nije.

2) Jedan forumaš tvrdi da na taj način voli mene i još dve osobe ... kada sam van njegovog zagrljaja ne verujem mu.

3) Ako se neko zaista tako oseća, neviđeno je srećan (i sjeban)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ljubav moze biti beskrajna, ko ime dovoljno srce moze da voli sve ljude ovog sveta.

Morgan je prema svim ljudima neutralan niti ih voli, niti mrzi...jedino koga Morgan mrzi to je bog. Jedino bice koje Morgan voli jeste odraz u ogledalu.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
jednom sam trvrdio da je moguce. moja vera je pokolebana. nadam se da jeste. i zudim da nije.
Korisnikov avatar
By tintily
kako uopste mozes znati da nekog volis?!
Korisnikov avatar
By BellyButton
To je moguce!!!
U folk hitu:

-- Ja vas volim obe -- (by M.Tucakovic)

"Ti moja mudrost - ona mi ludost...
Ti moja hrabrost - ona mi slabost..."

"Da srce moze da se deli
ja bih ga prepolovio..." bla bla bla

PS
(Deni sigurno zna ovu stvar) :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
To peva Samardzija ( Zeljko Samardzic ).
Dobro, mushki deo folk establishmenta se u balkanskom maniru chesto frajerishe sa pesmama u tom stilu, ali su nam pevachice u pesmama sve odreda fine i monogame. :angel:
Kao primer za to, shto ujedno mozhe da bude i odgovor na temu, naveshcu karakteristicne stihove iz pesme Vesne Rivas :

" Da dva srca imam ja
odmah bih ti rekla - DA
Ali srce jedno je
zato kazhem - NE ... "

:vatroslava:
Korisnikov avatar
By carpe diem
kod mene je to i vise nego moguce... u mojoj glavi to savrseno funkcionise, na zalost kod drugih ljudi nije tako :whatever:
mada, imala sam jedan predivan primer pre godinu dve dana kada sam volela momka i devojku (i dalje ih volim...mislim da ljubav nije nesto sto ikada prestaje) i oboje su bili ok sa tim... sa oboje sam bila u vezi. mislim da je to najlepsi period u mom zivotu. sa curom sam prekinula jer se preselila (ne volim veze na daljinu), sa momkom jer smo oboje previse radili...i danas ih volim, ma obozavam ih... oni su moj momaki devojka do kraja zivota :)

ne mislim da cu nekada u zivotu naci dve osobe koje me toliko prihvataju i sa kojima cu moci toliko da se ostvarim... uostalom, ni ne trazim. niko ne moze da zauzme njihovo mesto. nikada ne znam da li kada pomenem ovu pricu treba da budem tuzna (jer sada ne funkcionisemo kao nekada) ili srecna (jer sam imala to divno iskustvo i poznajem dve savrsene osobe koje volim do ludila).
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by tintily
kako uopste mozes znati da nekog volis?!
volis kada odlucis da volis. volis kada kazes da volis.

(i kada osetis blagost. i kada ti se digne. ili nakostresi. zaista, kako devojek dozivljavaju napaljenost? kako se kod njih fizicki manifestuje?)
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Mr Dee
kako se kod njih fizicki manifestuje?)

vlazhe i cure na sve strane ....

on topic ....

nope ... postoji ta famozna polyamore ideja ali ona u praksi ne funkcionise ....
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by Kiwi

3) Ako se neko zaista tako oseća, neviđeno je srećan (i sjeban)
...ipak samo nevidjeno sjeban :gotika: Ne mozes biti nimalo srecan ako povredjujes cak dve osobe koje volis...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by 2kune
ja volim sve ljude... :isus:
To je kod tebe onda OPŠTELJUBLJE.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By MeaCulpa
E ja to nikad nisam mogla...
Kad volim jednu osobu - volim samo nju i niko drugi ne postoji za mene.
A ako mi se nekad desilo da mi se pochne svidjat druga osoba - to je automatski znachilo prestanak emocija za onu prvu.
Tako da ne mogu istovremeno da volim dvije osobe.
By Snow_Crystal
Originally posted by Morgan Le Faye
Jedino bice koje Morgan voli jeste odraz u ogledalu.
Mali narcis... :nokti:

NIKO ALI NIKO ne moze da mi tvrdi da podjednako voli dve osobe u isto vreme i istom jacinom. Uvek tu neko pati i bude zapostavljen...

:sesir:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Nije mi se dogodilo...jedva se u jednu zaljubim.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
meni se izgleda desilo.....razocarana sam malo u sebe zbog toga...to nisu osobe koje bi mogle tako nesto da prihvate, pa je necija patnja neminovna...moja, naravno...
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by polarlicht4.1
Malko je biblijska terminologija no ne mari. :maji:

Vala bash. Taman sam pomislio da je doshao neki born again hrishcjanin na forum.. Jel je visheljublje isto shto i poliamorija?

Ont: Nije mi se dogodilo. A da je mogucje - jeste. Znam iz iskustva drugih.. Ja barem, ako pochnem da zaista volim (shto je ultra-retko kod mene) jednu osobu, onda mi je teshko da rasporedjujem ta osecjanja.
By polarlicht4.1
Originally posted by Sutekh
Vala bash. Taman sam pomislio da je doshao neki born again hrishcjanin na forum.. Jel je visheljublje isto shto i poliamorija?
U nedostatku istih, tu je Zonche da ih menja (pogledati topic o toploj vodi). Mislim da je isto što i poliamorija, koliko mogu da zaključim iz prvog posta i objašnjenja datog u njemu.

Inače, verujem da je moguća i nadam se da ću nekada doživeti tako što. Ne bih da zvučim kao Dušmanija, ali monogamija svake vrste mi previše vuče na normativ.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Nikad mogao, niti uopste verujem u to.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Zasto da ne?
Valjda se retko srece this days...
Korisnikov avatar
By Dina
Kod mene je to malo konfuzno... Retko se zaljubljujem, da ne kazem jedva da se ikad uopste zaljubim, o ljubavi i da ne pricam. A u samu ideju poliamorije verujem, podjednako kao i u monogamiju, cak rekla bih i vise. Posto sam u slobodnoj vezi to mi je cak i preporucljivo da sam u ljubavi sa vise osoba... Ali s obzirom na moju nezaljubljivu prirodu, stala sam nekako na broju jedan :lol: Kad se nesto promeni javljam ;)
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by *deni*
Svaštoljublje.
:hiphip:
ne baš... mada ono jeste osnova za sveljublje i opšteljublje... :svetac:
By bimbo
šta ste se fokusirali samo na naslov teme (koji je trebalo da bude parodija), zanima me kako biste organizovali svoj život da vam se do desi, imajući u vidu da (i) socijalne konvencije ne dozvoljavaju slobodnu ljubav kako u homo, a tako i u strejt svetu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!