Uopste ne umem da odgovorim na ovakva pitanja...
Ajd da probam.
1)kako vidite sebe
U ogledalu, lol. Mhm. Entuzijasta, kreativac, svojeglava, tvrdoglava, vredna (kad sam motivisana), tezim za nezavisnoscu, veoma druzeljubiva, ali na distanci, sanjar, iako jako fino racionalizujem svet oko sebe, analiticna, cesto se preopterecujem, energicna i umem da partijam 24/7 kad obaveze dozvole, zabavljac, treba mi bar 4-5 sati dnevno da budem potpuno sama s druge strane...
2)kako vas drugi percipiraju
Koji drugi? Ovi sto me vide prvi put? Nemam pojma neki kao neodgovornu, nezrelu, zabavnu a neki me se, ma koliko to sumanuto zvucalo, plase. Ne znam, to tako ovisi o licnosti, okolnosti...
3)kako bi vas opisao prijatelj/ca
Pejstacu s fejsbuka, lol:
#3 most talkative
#3 best room-mate
+1: now #3 most talkative
+1: now #3 person with the best sense of humor
+2: now #3 best room-mate
-5: now #4 most punctual
+1: now #7 nicest
+2: now #7 person with the best hair
+3: now #7 most entertaining
adorable artistic attractive crazy democratic energetic famous free spirited fun funny hyper independent intelligent lovable responsible sassy sexy thoughtful unpredictable wacky
Most Likely To Party Like a Rockstar (7 friends)
Most Likely To Make me Laugh (7 friends)
Most Likely To Be the Most Creative (5 friends)
Most Likely To Dance the Night Away (4 friends)
Most Likely To Kick it With Jesus Someday (3 friends)
Most Likely To Have the Best Personality (3 friends)
Most Likely To Bring Sexy Back (2 friends)
Most Likely To Achieve Nirvana (2 friends)
Most Likely To Be Best Friends Forever (2 friends)
Most Likely To Never Grow Up (2 friends)
Hahahaha... jebiga, ne znam. Akcenat je uglavnom na kreativna, zabavna i ako se radi o najboljim prijateljima, lojalna...
4)kako bi vas opisao profesor/ica (ili eventualno sef/ica)
Sefovi su odusevljeni, i to pricaju okolo po gradu (stiglo s vise strana) iako imam tendenciju da kasnim na posao, enivej daju mi vise odgovornosti nego sto bih ja uzela za sebe da se ja pitam, medjutim za sada se odlicno snalazim. Mislim, prakticno svako sa kim sam saradjuvala je na kraju bio veoma zadovoljan, osim jednog dripca koji je nameravao da me ne plati pa mu nisam poslala neke fajlove
5)sta bi za vas mogao reci neki muski clan familije
Cale? Jedino zbog cega prikenjava je to sto mnogo pusim, nisam u stanju da izvadim pasos i ne zavrsavam fax dovoljno brzo.