Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Big Bad BearHe's right. Dobicjesh strelu iz samostrela koja cje ti zachepiti doopeOriginally posted by Dirrty19gNe verujem da ces ostati nekaznjen ukoliko ubijes jednog od Dragoniteovih roditeljaOriginally posted by Big Bad BearTako mi Svetog Dilda, nadam se da cu ja biti taj ko ce ti okoncati muke, odvratna zveri!
Ja i ovako vladam sumom, tako da me zabole za tu formalnu ulogu vladara ujedinjenih kraljevstva. I ovako ne smete da mi prismrdite u sumi
S tim da bih ja voleo na tronu (mojem, u sumi) u mom krilu da vidim Sutekha
Originally posted by Dirrty19g
Birna je shuma ali ne i zle zveri u njoj!
Da ne zeli tvoj kurac, mislis da bi ti postedeo zivot?! Xax, nemoj se saliti!
A mi, figure na prestolu smo tu od svevisnje sile! Nasa je sudbina da vladamo!
Originally posted by shishmishah da, moracu sve da vas eliminishem, good thing u reminded meOriginally posted by Dirrty19gsine moj,
Dobro... predajem ti tron!
Salim se naravno, ne moze!
Neciste krvi si i nikada neces vladati!
zaboravljas da sam ja jos uvek ziva....
Originally posted by Dirrty19gSigurni ste u to prince? Culi ste za
Originally posted by DominionTi prvo brini za drugu kraljicu, koja ce predstavljati veci problem.Originally posted by shishmishah da, moracu sve da vas eliminishem, good thing u reminded meOriginally posted by Dirrty19gsine moj,
Dobro... predajem ti tron!
Salim se naravno, ne moze!
Neciste krvi si i nikada neces vladati!
zaboravljas da sam ja jos uvek ziva....
Originally posted by DeksiOriginally posted by SutekhNije bitna shuma.....bitne su pecurkeOriginally posted by Dirrty19gTi na prestolu su samo figure. Bitan je narod. Bitna je shuma!
Ne obracaj mi se smrtnice!
Izdajice dvora svoga... svoje zemlje!
Originally posted by blabla-babyMislim da ce ti biti potrebno vise od jednog glasa, da bi se makar i priblizio tronu!Originally posted by Dirrty19gSigurni ste u to prince? Culi ste za
Ma necu da trosim reci na mrtve princeve tokom moje kampanje. Bolje da se usredsredim na kraljice!
Radnicka klasa na presto!
Originally posted by Dirrty19gthat's it, you're all now officially tagged...khm...tongued for execution
Ti prvo brini za drugu kraljicu, koja ce predstavljati veci problem.
Sigurno nece dozvoliti kopiletu da se dokopa prestola pre njenog sopstvenog sina?
A da li zaista zelis da ides protiv nje? Nije ona za potcenjivanje dragi moj, ne ne!
Vidis da je njena dinastija ustvari sjebala stvar... da nije njena prachukunbaba napala onog svestenika, nista od ovoga se ne bi desilo!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!