Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by spliffOriginally posted by Morpheusa tek shto je sladak
Ali me prijatno iznenadio Viktor...Dobro se drzao protiv Nadala....Bice Viktor dobar teniser jednog dana![]()
Originally posted by kiss addictDa da.
u leb ti se ne ogadio, kakvu meč loptu je Jelena odbranila na 5:4![]()
svaka joj čast![]()
srce mi je stalo tri puta jebte. stvarno bolje što ovo nisam gledala noćas![]()
Originally posted by 2Q2Bstr8Ja sam razocaran slikom na RTS-u: siva, bledunjava, svetlost koja isprzi likove. Voditelj jeste smor.
onaj meč sinoć je bio fantastičan! baš mi je drago da sam ga odgledao iako je trajao prilično dugo. nisam mogao da verujem da Tamira ima toliko snage u sebi (a one nožurde i sise ipak treba pokrenuti u trk). doduše vidi se da je neiskusna, jer čim napravi veliku razliku u svoju korist ima tremu i krene da greši. s druge strane Jelena je prvi set prespavala, ali se onda svojski potrudila da se razbudi u drugom. servis joj je i dalje bio očajan, ali je makar povećala preciznost udaraca. no oni voleji su neoprostivi.
a treći set je zaista bio čudan. ako se dobro sećam svega 4-5 gemova od 22 (!) je dobijeno na sopstveni servis. i ono što je mene fasciniralo je kako lako izgube sopstveni gem, a onda na protivnički udare žestoko i dobiju ga. i onda opet nijedna nema snage da izgura svoj. i tako u krug.
e da, a komentator sa RTS-a kao da je išao na časove kod Katarine Rebrače. smor svih smorova.
Originally posted by MarvinTo je bio poen nad poenima.Originally posted by kiss addictDa da.
u leb ti se ne ogadio, kakvu meč loptu je Jelena odbranila na 5:4![]()
svaka joj čast![]()
srce mi je stalo tri puta jebte. stvarno bolje što ovo nisam gledala noćas![]()
Ono je najbolje odbranjena meč lopta koje mogu da se setim![]()
Srce?
Mene nešto glava žigala![]()
Originally posted by 2Q2Bstr8Novaka sam gledao na eurosportu (divna slika, posle 3000-e), dok sam Anu preko RTS-a, u repriznom terminu. Mala Rumunka je bila odlicna.Originally posted by Marvinko ima, gleda.
Zato se gleda na Eurosportu![]()
Kada prebacim posle RTSa... kao da sam 15 godina u budućnost kročio.![]()
Originally posted by spliff
ali to je prvo kolo na gs turnirima. uvek neki nosioci i ispadnu u prvom kolu
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!