Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

ne mogu zaspati, petarde pucaju kao da je rat, mislim da sa jedne starne cujem ''hang up'' a sa druge strane eru ojdanica. mesaju se zvukovi. neko vristi i galami. komsija puca. kola pice kao sumanuta... bojim se...
kako je kod vas?
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja imam paranoju od tog slavljenickog pucanja. Stalno mislim da ce me pogoditi neki zalutali metak dok pisem nesto glupo na forumu. :lol:
Korisnikov avatar
By Deksi
Mene uhvatila neka letargija i bzvz raspolozenje pa blejim za kompom...nista special.
Ovde nema nesto petardi....nisam nista primecivao celi dan...ko da nije srpska nova uopste.....bas imam utisak da se nista ne desava napolju....
Korisnikov avatar
By Vix
@ Dzelajza Rouz : Haha! I ja isto!

Kod mene je ipak tišina. Sa prozora sam mogao da vidim vatromete i sl. sranja...bilo mi je znaimljivo da posmatram taj grad koji se raduje ni zbog čega, i ravnodušni autoput koji tu prolazi, eto, silom prilika. Sada imam utisak da sam samo ja budan u celom gradu...Tišina.
ns.happy, ne boj se, samo se prekrij ćebetom i ne dopuštaj zvukovims da dođu do tvoje svesti. Ako ne možeš,
:eureka:
promeni krevet :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Dzelajza Rouz
Stalno mislim da ce me pogoditi neki zalutali metak dok pisem nesto glupo na forumu. :lol:
:rotflmao: kakva smrt
By Dragonite
Užasno. Detonacije od 22h, prozori se tresu, lake haubice i teška artiljerija dejstvuju naizmenično.

Onda je oko 23:30 počelo puškaranje, prangijanje i rafalna paljba iz svih vatrenih oružja.

Još osećam grozni miris baruta, prozori su se tresli... setio sam se bombardovanja, mrzim buku, imam hiperosetljiv sluh, smetaju mi vibracije... osećao sam se kao ogluvelo pile.
Korisnikov avatar
By ns.happy
a moje srce je pile, drhti od straha kao svila na kaldrmi... :peva:
Korisnikov avatar
By KiWi
Sačekao sam da komšija opali iz puške kao i svake godine ... u ponoć ... pa da polegamo svi (ne od pucnja, od premora zbog buke od petardi). Ove godine su ipak preterali sa pirotehnikom ... Kod nas će, kao kod Amera, zabraniti illegal fireworks tek kada neka nedužna grupa dece nastrada u improvizovanom magacinu za petarde koje su sklepali njihovi roditelji ... vest će obići svet, a nas će dočekati novi zakon ...
Korisnikov avatar
By Draco
Kod mene su tek oko jedan poceli da pucaju. Mada, nije bas 'tek' ako se uzme u obzir da sam ja u 12 u krevetu kada se spremam za radni dan =/

Ali cini mi se da je sevalo i gruvalo gore nego za pravu Novu godinu.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja sam oko 12 imala svoj mali performans medju prijateljima, gde sam izmevala muke svoje u maniru pravog stand up profesionalca, tako da smo se svi rasplakali od smeha i nismo culi nista...
Korisnikov avatar
By Morpheus
Kod mene se nije toliko pucalo...mozda zato sto zivim u gereontoloskoj sredini...pa su pre ponoci svi bili u krevetima i racunali kad ce penzija......Osim nekih studenata koji su bili malo glasniji....svuda okolo je bio muk....
Korisnikov avatar
By Dina
I ja mislim da je ove godine bilo mnogo manje sveta i pucanja nego prethodnih... Meni je bilo prelepo, zato sto mrzim te nove godine gde se po duznosti mora biti raspolozen. Medjutim sve je bilo tako neformalno. Loni i ja smo otisli u grad, sedeli u nekom kaficu i u ponoc izasli na trg. Bila je bas lepa atmosfera, ulicni sviraci, ljudi koji lezerno setaju... U ponoc je bilo petardi ali malo, ljudi oko nas jedva i da su cestitali novu godinu, zbunili se nesto pa se sale, kao nesto igraju i slicno. Najvise smo cestitali Loni i ja, iako on ne slavi tu novu godinu :giggle: Zbunili se i mi sa vremenom pa cestitali jedno drugom pre ponoci, pa opet u ponoc i tako... Sve u svemu, mnogo lepo...

:yay: :kolo: :jelka:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Zonche
Originally posted by Dzelajza Rouz
Stalno mislim da ce me pogoditi neki zalutali metak dok pisem nesto glupo na forumu. :lol:
:rotflmao: kakva smrt
Ja imam taj trip, za NG sto dalje od prozora, a ako sam napolju onda :jbg:

sve doskora su bile svakodnevne detonacije jer vojska unistava neke projektile koji ne mogu da se izmeste

inace sinoc se nista nije desilo osim nekoliko petardi
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!