Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ko je za alternativni ulaz?

Za
20
65%
Protiv
11
35%
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mislis li zaista da nekog tamo zatupljenog str8asha znaima objasnjenje?
Korisnikov avatar
By colorado
A mislis da jednog pedera treba da zabole da objasnjava?
Korisnikov avatar
By Dirrty
A mislis li da ce taj isti str8ash biti obziran, ukoliko je za njega biti gay nesto bolesno?

Npr. neki tvoj kolega na poslu naidje na tako nesto, i umesto da se obrati tebi, ode do shefa, koji je gle cuda, istomisljenik...

Npr. neki clan porodice, razglasi citavoj rodbini...

Ako se pitas zasto bi neko tako nesto uradio, odgovor je jednostavan. Ljudi smo.
Korisnikov avatar
By colorado
Da, za tako glupe ljude me zaista boli uvo, i ne pada mi na pamet da im se pravdam.
A poslovni racunar i nije tu da bi se koristio za privatne svrhe. A ako je nekome frka da mu privatni zivot ne remeti poslovni, ni ne treba da ga koristi.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne pricam ja uopste o pravdanju. Nikoga i ne treba da zanima to, a kamoli da trazi objasnjenje... ali realnost jeste da ljudi mnogo zabijaju nos gde im nije mesto.

A iz toga moze da nastane sjebana situacija i razni problemi, zbog ljudske ogranicenosti i gluposti.

Slozio bih se sa tobom da je poslovni racunar za posao... ali eto, neko i ne misli. Ima nas raznih.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by colorado
Da, za tako glupe ljude me zaista boli uvo, i ne pada mi na pamet da im se pravdam.
A poslovni racunar i nije tu da bi se koristio za privatne svrhe. A ako je nekome frka da mu privatni zivot ne remeti poslovni, ni ne treba da ga koristi.
to majstore
Korisnikov avatar
By dungoll
iako nemam problema sa ovim forumom, tj. sajtom i nazivom takvim kakav jeste, jesam za da mu se da alternate input.

slazem se sa Eyom : cemu vise skrivanje, ali takodje razumem sve koji to moraju da rade, ili misle da moraju, ili kako god to rekli...

sto Dragonajt rece, ako ce nekome jos pomoci da redovitije posecuje ovaj sajt, neka, dajte mu alternate input.

elem, postoje laki nacini da se history iz padajuceg menija brise, postoji mogucnost da uvek imas alternate browser, da se padajuci meni ne prikazuje, da te mozilla pita da svaki put po zatvaranju sesije obrise sve private data etc. etc.
ja na poslu ionako nemam dovoljno vremena da radim svoj posao, kamo li da blenem ovde, tako da meni na poslu ne treba, a ionako sam ja tamo u admin timu, pa me niko i ne prati sta radim... :)
sve u svemu.

eto jednog od mojih postova koji nisu hejterski, koji nisu prgavi, koji nisu ulje na vatru, ali morao sam da imam mali offtopic :) :hvala:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!