Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By Tresh-grl
Ovo da postujem...tema je glupa ali jbg. ne zna puno ljudi za to a imam potrebu da ispricam dozivljaj pa ono...priNJcezice vi procitajte i dajte post neki ako vam je interesantno super ako ne terajte se u kurac i tako....

E ovako pre par dana ja,Deksi i zajednicka super ortakinja Lula bili kod jednog lika kog smo upoznali u triangle-u na jednom after party-ju....zgotivili se sa njim i tim nekim drustvom njegovim jos odavno, blejali na nekim zurkama i kod njega gajbi ranije nebrojeno puta
Javlja mi taj lik da ima neku vu da pusimo...
Inace lik ima starijeg brata pajdomana nekog koji ne gotivi nikog od ljudi s kojima se ovaj lik(Zarko) druzi.
Dolazimo mi kod njega kuci,keva Zorka ide na posao i kaze liku da se javi bratu jer(tom pajdomanu jer ga je zvao) i ovaj stalno odlaze kao sad cu...za pola sata...prodje 2 sata,ova ga ponovo opominje ovaj za 15 min prodje jos sat vremena...zena se pokupi i ode na posao.
Uglavnom ja nosila sa sobom u torbici neki speed i eksere koje smo ja Deksi i Lula planirali da radimo u gradu negde ranije al nismo...ponudim ja ovog lika i on kao samo vari ali hoce da proba..blabla...
Prekinemo se mi tu svi i odjednom upadaju na gajbu njegov brat pajdoman i ortak od njegovog brata.
Krenu da se deru nesto,obaraju ga dole,umlatili su ga na mrtvo ime nama na oci...izgazili decka....Mi pokusali da se umesamo ali tek posle rezonovali da ga svo vreme rodjeni brat mlati palicom.
Ovaj pajdoman psihopata se dere svo vreme,nisi mi se javio umesto toga se narkomanises ovde sa ovim debilima...ubicu te.NEsto na tu foru.
Uhvatim ja tu Lulu i Deksija pod ruku,preskocimo ovog lika i krenemo ka izlazu....ovaj pajdoman koji je samo rekao "A ne, ne idete vi nikud"
Ja sam se presekla,i tu ovaj ortak njegov ajde ostavi ih oni su deca.A ovaj "Ma sta deca,ima sve da vas prebijem i tebe i njih picka vam materina!Sve cu da vas ubijem!"
Krenu oni tu da se prepiru nesto.
Deksi otkljucao vrata i krenemo mi da Bezimo...ovaj ortak od pajdomana me scepao za jaknu na izlasku ali sam ga mlatnula u jaja....10 sp[ratova smo mi bezali od ovog ludaka koji nas je jurio kroz celu zgradu.Horor.
Izlazimo na ulicu i sloboda konacno!

Poenta svega ovog je u tome da od sada nikad ne dajem drogu...ljudima koji se ne gudraju,jeste da sam kasno shvatila 50+ ljudi je probalo uz mene po prvi put sve i svasta...ali brate vise ne.
Posle ovakve scene sam naucila da cenim lep i suncan dan.
By Tresh-grl
JA sam prvi put u zivotu dozivela ovako nesto...bila sam u shiku naredna 2 dana...uzas
Korisnikov avatar
By decko
uhm...huh...wtf? :)

Ja pola nisam po'vato. :lol:

Osecam se kao kad gledam neki trip film tipa spun/go/nowhere pa tek posle pola sata ukapiram scenu koja je prosla... :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
A da pored toga sto necete nikome davati da proba, da prestanete i vi?

Mislim sa koliko ste poceli? Zar cete ceo zivot to raditi?

Sto se tice vutre, gotovo je bezazlena... cak sam je i ja par puta u drustvu... i to dozivljavam kao drustvenu igru... ali mislim na svu tu sintetiku.
Korisnikov avatar
By Zonche!
U Shiku?
Dobro da nisi bila u Glamu.
By Dragonite
Xtina, tišina!

Trash-girl, jbg, sranja svugde mogu da se dese. Pazi više. Dobro je što si izvukla pouku. Drži se.
By Tresh-grl
Originally posted by Dirrty19g
A da pored toga sto necete nikome davati da proba, da prestanete i vi?

Mislim sa koliko ste poceli? Zar cete ceo zivot to raditi?
Pa mozemo mi to...ali nije to to bez droge....jbg. ovako je sve veselije
Pauziram ja s vremena na vreme,kuliram se pa se onda gudram manje vise,prekidi,pauzice...blabla...
Ja sad imam 21u a pocela sam sa 16godina :)

Ali nije sad to poenta teme
Korisnikov avatar
By decko
Uhm...sad cu ispasti grozan, ali iz cele te price tvoj zakljucak je da vise ne dilujes ljudima koji se 'ne gudraju' ?

ok.
By Tresh-grl
Originally posted by Zonche
U Shiku?
Dobro da nisi bila u Glamu.
shok priNJcezice :mazi:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Zonche
Bitno da si ti dobro.
Jes' vala i to sto kazes! :pivce: :harmonika:
Korisnikov avatar
By Deksi
Idiote sto si ovo postovala?
Ali jbg. sad gotovo....
Ne znam...meni je bilo strasno sto sam video tog lika ugazenog u zemlju od strane njegovog brata rodjenog.
To je bolesno kako ga je tukao...
Jos ono bezanje posle....jbt kad se setim.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Tresh-grl
ako vam je interesantno super ako ne terajte se u kurac i tako....
Izvini, ali ovo je stvarno :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

on: drago mi je da si izvukla pouku, jebote svasta je moglo da bude...PAMET U GLAVU bre!
By Tresh-grl
Originally posted by decko
Uhm...sad cu ispasti grozan, ali iz cele te price tvoj zakljucak je da vise ne dilujes ljudima koji se 'ne gudraju' ?

ok.
Ne to. nego da ne dajem...nisam ja diler :giggle:
Ali opet mi je bilo strasno i ta scena...brat koji tuce brata palicom....pritom je ovaj i pajdoman a prica mu nesto za drogu.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nije ni cudo sto taj mucenik duva redovno... jebeno sjebana porodica.

Strasne su to stvari.
By Tresh-grl
Originally posted by Deksi
Ali jbg. sad gotovo....
Ne znam...meni je bilo strasno sto sam video tog lika ugazenog u zemlju od strane njegovog brata rodjenog.

Sorry priNJcezice...ak hoces mogu da uklonim temu :mazi:
Ahmm...pa svo troje smo bili u shoku posle...nismo otisli ni na zurku koju smo planirali.JA sam cutala ceo dan.
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by decko

ok.
Ne to. nego da ne dajem...nisam ja diler :giggle:
Ali opet mi je bilo strasno i ta scena...brat koji tuce brata palicom....pritom je ovaj i pajdoman a prica mu nesto za drogu.
Mozda zato sto je ovaj pajdoman u gadnim sranjima i zna kako to moze biti zajebano.Razmisli o tome.
Mada opet ono je bilo previse...
Korisnikov avatar
By V25
Ne misliš li da ti je droga suvišna?
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Deksi
Ali jbg. sad gotovo....

Sorry priNJcezice...ak hoces mogu da uklonim temu :mazi:
Ahmm...pa svo troje smo bili u shoku posle...nismo otisli ni na zurku koju smo planirali.JA sam cutala ceo dan.
Gotovo sad.
Ja sam tad bio najpribraniji,posle kad sam dosao kuci plakao sam 2 sata.
Jebes zurku i sve kad ti takvo sranje obelezi dan i ostavi los trip par narednih....
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mozda to mi mislimo da je suvisna, jer nismo skloni tome.
Ali u svemu tome postoji dobar razlog.

Neki pronalaze izlaz i nekakav spas od zivotnih problema i sranja u sportu, ili vec necemu, dok neki i u tome.

Ne podrzavam, ali ne mogu da kazem da ne razumem.
By Tresh-grl
Nije ni cudo sto taj mucenik duva redovno... jebeno sjebana porodica.

Strasne su to stvari.
Pa da.Razvedeni roditelji.Najstariji brat pajdoman,jedna cerka udala se i pobegla,jedna dronfulja koja bukvalno ne zivi tu.Keva radi ceo dan.Ovaj decko,Zarko je ok skroz jedini mada ne znam da li ce ostati priseban posle ovog sto se desilo.
By Tresh-grl

Neki pronalaze izlaz i nekakav spas od zivotnih problema i sranja u sportu, ili vec necemu, dok neki i u tome.
To i ja kazem.
Mada glavni razlog je dobar trip i provod...ali opet to sluzi i za kanalisanje nekih problema itd....
Korisnikov avatar
By LittleRed
morala sam i ja.

sta je pajdoman?

(nisam upoznata sa savremenim beogradskim slengom)
Korisnikov avatar
By KiWi
Jel može neko ovo da mi prevede ... ne razumem ovaj sleng .. jel pajdoman --> policajac? i šta je gurdranje?

(tek sad vidim, ni cura iznad mene nije shvatila)
Korisnikov avatar
By LittleRed
Originally posted by Eifranloo
^ Igla u ruku.
thanks
Korisnikov avatar
By spliff
pajdoman = narkoman (koji je na heroinu)
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by spliff
pajdoman = narkoman (koji je na heroinu)
iv ili smrka ili nema veze?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Kiwi
Jel može neko ovo da mi prevede ... ne razumem ovaj sleng .. jel pajdoman --> policajac? i šta je gurdranje?

(tek sad vidim, ni cura iznad mene nije shvatila)

Gudranje = drogiranje
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!