Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ko je za alternativni ulaz?

Za
20
65%
Protiv
11
35%
Korisnikov avatar
By Loni
Sajt GAY-ROMEO pored zvaničnog imena ima i još jedan alternativni ulaz PLANETROMEO.

I kad upišete www.gayromeo.com

i kad upišete www.planetromeo.com

ući ćete na isti sajt.

Vlasnici sajta alternativni ulaz stavili su da bi ljudi na taj sajt mogli da uđu i ako koriste kompjuter, koji koriste i neki od članova familije i kolega na poslu.

Ipak, nije isto, ako u dvadeset naziva na vrhu nečiji brat vidi PLANET ili reč GAY

Moje pitanje je DA LI BI I OVAJ SAJT TREBALO DA IMA ALTENRATIVNI ULAZ?

planet-serbia
subversive-serbia itd.

Mnogi, vrlo zanimljivi ljudi rekli su mi da bi rado dolazili na ovaj sajt, ali ne smeju.
Mrzi ih da stalno brišu sa svoje net-spuštalice naziv sajta.
Na romeo idu samo zahvaljujući alternativnom ulazu PLANET.

Ja sam u svakom slučaju ZA.

Ali ako neko misli da je to nepotrebno i da se samo gejstvo time gura pod tepih, nek da svoje agrumente.

pitanje broj 2: KOJI BI ALTERNATIVNI ULAZ VI SMISLILI?
Korisnikov avatar
By bothways
Pa nije losa ideja. Verovatno bi se to alternativno ime koristilo. Meni licno to ne treba, jer za //takve/ovakve stvari koristim poseban browser.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Vidis, nisam znao za to.
Ideja je fenomenalna.

happy-serbia.com
Korisnikov avatar
By KiWi
Nije loša ideja ... a da li to znači da samo početna strana ima drugi naslov ili baš svaka strana (pa i forum) ima alternativni naziv i url?
Korisnikov avatar
By EYA
dokle vise skrivanja?
zar niko ne shvata da mu to donosi vise zla nego sto u svojoj glavi moze i da zamisli dok strahuje od outovanja?!
Korisnikov avatar
By Deksi
planet GS....

interesantna tema by the way
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by EYA
dokle vise skrivanja?
zar niko ne shvata da mu to donosi vise zla nego sto u svojoj glavi moze i da zamisli dok strahuje od outovanja?!
:up:

wake up and smell the roses
Korisnikov avatar
By blenta
nisam za alternative
ovo nije gay sajt sa fotkama kite i bulja kao romeo
nego je forum

otvaram ga kuci, na faxu, kod ortaka
nikad ali nikad nisam ni najmanji problem zbog toga imao

jadno mi je to skrivanje i uvek neka viktimizacija
ako te je frka dolaziti a ti nemoj

:panker:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Da, ti što kriju šta posećuju najbolje da izgrebu monitor na mestu za address bar, pa se ništa neće videti :evil:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
:lol: Nbegi

podrzavam predlog www.nije-ono-sto-mislite-da-jeste.com :D
ako ce vec da se menja

mada je i Eya mudro zborila ;)

sajt otvaram i od kuce i sa posla kad imam vremena i mogucnosti za tako nesto...ako vec neko naidje spustim prozor dole i resen problem... Ionako na forumu stoji naziv foldera, teme...kao naziv prozora

glasam ipak za, nek nam dodju i oni koji se trenutno pribojavaju za licnu bazbednost ;)
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by spliff
Originally posted by EYA
dokle vise skrivanja?
:up:

wake up and smell the roses
:kiss:
------------<@

zivot je lep, samo treba da verujes u to :sunce:
Korisnikov avatar
By Draco
Uopste nije losa ideja, samo mi je sada vise nebitno jer sam se logovala na poslu zilion puta, tako da su admini imali dovoljno prilika da saznaju i rastrube celoj firmi.

a koje bi bilo alternativno ime.. nemam pojma.. samo da je nesto apsolutno neutralno i jednostavno tj. da je rec sa malo slova :blenta:
Korisnikov avatar
By decko
Meni je svejedno posto comp za net uglavnom koristim samo ja a i ostali clanovi familije ne bi znali da provere pa sve i da hoce :)

Mada, jbg, nisu svi u takvim situacijama pa mozda i nije lose, ipak ne skodi. Ko hoce moze da koristi a ko nece ne mora. Simple as that.

Predlog...uhmm...mozda samo: gserbia.com
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Dirrty19g
Vidis, nisam znao za to.
Ideja je fenomenalna.

happy-serbia.com
MA NEMOJ?! :oklagija:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Ovo happy-serbia.com bi ih baš povuklo da pogledaju šta je :giggle:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja mislim da ne bi trebalo. Razumem strah i sve to, ali bi trebalo uticati na prevazilazenje strahova a ne na njihovo nastavljanje. Sem toga GS nije nikakav sajt za upoznavanje i slicno, tako da osoba lepo moze da kaze da dolazi jer je gay friendly (ukoliko je u obavezi da se nekome pravda). Ja sam oduvek javno zastupala gay prava, mnogo pre nego sto sam dosla ovde. Ako covek ima i sa tim problem onda su njegovi strahovi preveliki...
By Dragonite
Ako bi to omogućilo makar i jednoj osobi da dođe ovde, što da ne.

Često ljudi nemaju svoj komp, ili ne žive sami or something else... npr. imam druga koji bi verovatno rado dolazio ovde, ima svoj komp, ali mu je cimer programer koji voli da brlja i vidi sve što ovaj radi. Drug nije plašljiv, prilično je slobodan, ali iz principa neće da se outuje cimeru koga zna 2-3 meseca (a malo je glupo da mu zabrani pristup obzirom da mu cimer ostavlja svoj laptop kad nije tu itd.).
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Svojevremeno je bila velika polemika da li treba dati opciju da se sakrije logo u gornjem levom uglu.

Ja sam za :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Dragonite
Ako bi to omogućilo makar i jednoj osobi da dođe ovde, što da ne.

Često ljudi nemaju svoj komp, ili ne žive sami or something else... npr. imam druga koji bi verovatno rado dolazio ovde, ima svoj komp, ali mu je cimer programer koji voli da brlja i vidi sve što ovaj radi. Drug nije plašljiv, prilično je slobodan, ali iz principa neće da se outuje cimeru koga zna 2-3 meseca (a malo je glupo da mu zabrani pristup obzirom da mu cimer ostavlja svoj laptop kad nije tu itd.).

Ja sam za. Ovaj primer je odlican.
Korisnikov avatar
By Rei
Mislim da ne bi bilo loshe. I oni koji se boje zasluzhuju da imaju opciju. Sem toga postoje ljudi koji se ne boje, no opet nece da se outuju, zbog hiljadu mogucih razloga.

moji predlozi su

www.alt-gs.com
www.clonegs.com

dovoljno nezanimljivi da radoznali ne klikcu.

no, i domeni se placaju...
Korisnikov avatar
By Stripi
ma mislim...a šta se dogodi kada ti drugi ljudi slučajno kliknu na planetromeo? I opet dođu na gayromeo :yes:
Korisnikov avatar
By Nbegi
Onda se dogodi - otkrovenje :) ))))

Šta kaže Andjela, the Oracle? :P
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
To je dobra stvar, a i domeni nisu skupi,
ni najmanje..

Imam ja jedan co.yu domen, koji mogu da ponudim...
Korisnikov avatar
By Nbegi
offtopic:

co.yu prelazi u co.rs - obrati pažnju da na vreme to regulišeš, valjda je 6 meseci garantovano staro ime...

www.nic.rs

ontopic:

Kad smo kod ovoga, možda ne bi bilo loše rezervisati i nacionalni domen - www.gay-serbia.org.rs
Korisnikov avatar
By Loni
Zanimljivo je čuti oba mišljenja.
Ja sam na žalost imao problema.

Na mom poslu, na kom sam radio ulazio sam i na gay-serbia i na gaydar i na gay-romeo.

Mislio sam imam svoju šifru i ne može niko da udje.

Ipak kolega je došao do mog kompa da mi upiše neki sajt, pokaže šta treba da pogledam i ispisali su se sajtovi GAY...

Da je bilo neko drugo ime to se ne bi videlo.

Mislim da se slično Lemuru desilo s rođenim bratom. Ušao je na tren na net nešto da pogleda i video naziv GAY-SERBIA.

Dakle, ipak ZA.
Korisnikov avatar
By colorado
Nisam za zbog onog sto je Eja rekla.
A i ako nekog otkriju, nije tesko reci "guglao sam nesto, i izasao mi link za to na tom sajtu, pa sam otisao da vidim sta tamo pise. Bilo mi zanimljivo nekoliko diskusija, pa sam nastavio da povremeno posecujem sajt".
Jaka stvar.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Nbegi
Ovo happy-serbia.com bi ih baš povuklo da pogledaju šta je :giggle:
Pa neka dodju i vide da ne ujedamo! :zavera:

@ ns.happy deal with it! :P

Ja nemam tih problema, ovaj komp za net koristimo ja, i moj brat jednom u mesec dana... ali posto on zna, nema tu nikakvih problema.

Ali ja glasam za, jer smatram da postoje ljudi kojima bi znacilo.

Ako oni nisu spremni za outovanje, podrzavam, isto koliko podrzavam outovanje.

Inace podrzavam REI-ove predloge jer su nekako potpuno neutralni, i mislim da ne izazivaju znatizelju.
Korisnikov avatar
By colorado
Ali, zasto automatski neko mora da bude gej ako cita ovaj forum? Neko cita samo zato sto ga interesuje. Dina, npr.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!