Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By dungoll
Lalalalalaaaaaaaa
- Dete, ne zajebavaj me. Nisam ja ucila tri godine gejpsku poeziju i ubadala kopljem neduzne ljude da raspravljam o tvom rodnom identitetu! Je l' se ovo tebi prosula pihtija po putu? -

Blenta uvide da nema svrhe da se raspravlja i objasni sve nepoznatoj osobi.
Ovo je momenat kada sam se vec raspametio od smeha :) ) :ves: :hyper: :misici:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Swanheart
u jeeeeee...daj link - brzo :evilgiggle:
A?
Korisnikov avatar
By Hys.
:yay: :yay: :yay:
:klap: :klap: :klap:
:redaljka:
Upravo prevodim zeni simultano :cita:
By Tresh-grl
:qqlele:
Sad procitah sve,sto bi onaj ljakse odvratni Sasa Curcic rekao: Vrh Brate!Bas uzivam u ovome :)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Zonche

A ne, on je mrtav... kakvo nevaspitanje, umro je bez dozvole...'
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Nanny Ogg
Omg Dragonite, cujes li ovo??? Koj uspeh, cak nam prevode na druge jezike :giggle:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Pročitao sam odjednom svih 58 poglavlja i čini mi se da ću da kolabiram. :wow: Svaka čast na trudu i mašti.
Korisnikov avatar
By Nbegi
baš fina pauza na moj rođendan :)
By Dragonite
Originally posted by Nanny Ogg
:shok: ženo ti si luda! tj. zaljubljena! dođe mu na isto ;)
javi se na U2U ako treba pomoć
Originally posted by operativni kadar
Pročitao sam odjednom svih 58 poglavlja i čini mi se da ću da kolabiram. :wow: Svaka čast na trudu i mašti.
thnks :D :smug: ima ih više od 58 :smug:
Originally posted by blabla-baby
pa kad ce vise?
:cekam:
Za tačno 20 sati and counting...

UNICORN

BLABLA-BABY

SHISHMISH

GORAN, ZVEZDAŠBG, ZEMUNAC

ŠTA SE RADI NA VILINSKOM POSELU?

PAKI&EGMONT

Dok čekate, ajde jedno korisno pitanje... šta mislite, šta će naredno da se desi?

(unapred molim andjelu da odgovor na ovo pitanje da 200 postova kasnije, u skladu sa pravilima)
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Pa mislim (nadam se :blush: ) da ucestvujem u orgijama na tom poselu :plavuso: :cekam:
hm, sa blababy :giggle:
i valjda unic0rn ne svraca tamo :uplasen:

rez. scenarijo... nas trojica pravimo nerede na nekom stadionu :lol: :lol: :zvezdas:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Big Bad Bear
:praisejebus:
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by Zonche
:pucaodsmeha:
:vestica: :prst:
(ali moras da se zgrozis, to je danas in):prst:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poglavlje pedeset i devet - NE DAJ SE KRALJICE

- Shta da uradim Bojandjo? Da li da napadam? - upitala je kraljica
- Ne usudjujem se da odlucujem umesto vaseg visocanstva, kraljevstvo je u vasim rukama.- odgovori joj
- Necemo sada sa formalnostima, nije vreme za to, moram doneti odluku pod hitno. Ti si mi Bojandjo covek od poverenja, moja desna ruka, i treba mi tvoj savet.
- I sami znate isto koliko i ja. Kazu da je za smrt vaseg muza kriva kraljica Hlaefdige. Vas sin je negde u kraljevstvu, jos uvek tragamo za njim, a ni drugog princa nema. - Bojandjo se zaustavi na tren da obrise naocare - Ja savetujem jednu diskretnu potragu za princevima. Ipak pred njima su sada odluke kraljevstva, moraju se krunisati.
- Sta zelis da kazes Bojandjo? Ko prvi pronadje princeve...
- ...uradi sa njima ono sto odgovara polozaju njihovog kraljevstva. Moramo se samo moliti da kraljica Hlaefdige ne ponadje vaseg sina pre nas.
- I da mi pronadjemo njenog pre nje... - dovrsi ga Shishmish
- Upravo tako vase visocanstvo!
- Postoji jos jedan problem. Prica se i o novom princu...
- Znam, ali to je sada nebitno. Trebace vremena i dokaza da bi on preuzeo tron. O njemu cemo brinuti kasnije.

Shishmish je bila trezna vec par dana, i to joj se nikako nije dopadalo. Posebno jer je iz prve shvatila sta su hteli da joj kazu cak i pre nego sto su to rekli. Bilo je bitno da sada upotrebi sva svoja cula.
Godinama je pokusavala da prigusi svoje moci, i kao mala je zaista imala problema sa glavoboljama, svetlom, zvucima...Sve joj je bilo tako glasno i jako.
Vremenom je shvatila da jedina stvar koja joj moze pomoci jeste cudotvorna ljudska umotvorina - ALKOHOL.

- Dobro Bojandjo. Organizuj ljude za potragu. Neka upotrebe sva sredstva radi postizanja cilja. Nista me ne zanima.
- U redu vase visocanstvo!
- Idi sad, migrena mi je proradila...I kazi Zaljubljenoj da mi donese casicu najjaceg pica koje imamo i da sakrije ostatak. Vreme je da vladam!
By Dragonite
Poglavlje šezdeset - SLUČAJNI PARTNERI

Dragonite je oprao dve male posudice od drveta koje je sam napravio i stavio ih pored uspavane mace napunivsi jednu vodom drugu mlekom. Gledao je tako par trenutaka sa osmehom na licu i pomislio kako se konacno vise ne oseca tako usamljeno. Imao je osecaj kao da je tu macu poznavao od ranije.

Uzeo je svoju sekiru i izasao u potragu za hranom.

'hmph mphm gde sam ja to?' pomislio je Zonche dok se budio 'U tudjem sam stanu, nag sam, i ne secam se kako sam dosao ovde. SRANJE! Imao sam one night stand! Popaljena zivotinja!...Cekaj malo...Navikao sam na jutarnju erekciju, ali kako mi je ovoliki...REP???ODAKLE MENI REP???

Pa ja jesam zivotinja!'

Uzbudjeno, Zonche je skocio na sve cetiri i nakostresio se.
Ubrzo se i setio sta se dogodilo.

'Jebiga ja mislio da sam sanjao...'
'No, ima ovo svojih prednosti' pomisli Zonche i krenu da se lize

- MACO! STA RADIS TO!? - upita Dragonite sa vrata.

/MNJAU/ - Lizem se gluperdo! Boze kako si dosadan! -

- Nema potrebe za uvredama mackice, samo ti uzivaj. -

/MJAU/ - TI??? TI ME RAZUMES? - zbunjeno ce Zonche.

- Oh, da, od malena razumem jezik vecine zivotinja, doduse gnomovi govore nekim cudnim dijalektom, ali shvatim sta hoce da kazu. -

'U al' sam se sad ispalio!' pomisli princ.

- Evo doneo sam nam malo voca i povrca da imamo nesto lepo za rucak! Ovo je paradajz iz moje bastice, a da vidis kako je lepa sargarepica... -

/MJAU/ - Ne volim povrce! Hocu da ponovo budem ovaj stari lepi Zonche! Nerviras me! -

- Ma ko je to nama nervozan danas, dodji da te zagrlim, odmah ce da ti bude bolje - rece drvoseca i uze macu u narucje.

Zonche se nakostreshi i zari kandze pravo u Dragoniteovu nadlakticu. /MRRRRNJAU/ - Bezi bre od mene ti prljavi slugo! Ja sam princ, ne dodiruj me! - Nekoliko kapljica krvi se pojavi na drvosecinim misicima dok je Zonche skakao na krevet.

Dragonite ugleda krv i zatvori oci. Poceo je da se trese, a Zonche je primetio da su mu se svi misici zategli. Onda je koliba pocela da se trese od vikanja.

- SLUSAJ TI! KO GOD I STA GOD DA SI, PRIMIO SAM TE U SVOM MALI DOM KOJI SAM SAM SAGRADIO! NISMO SVI IMALI SRECU DA SE RODIMO U PALATI I DA IMAMO NEKOG KO NAS VOLI! VIDIS OVU KUTLACU! - Dragonite steze rukom kutlacu i uperi je ka Zonchetu - SAM SAM JE NAPRAVIO! KAO I OVAJ STO! -reche i udari pesnicom po stolu - I SVE STO VIDIS OVDE! ILI BUDI PRISTOJAN ILI CU MORATI DA TE ZAMOLIS DA IZADJES KROZ OVA VRATA!!!-

Dragonite demonstrativno otvori vrata i izvali ih iz lezista.

Zonche se osvrnuo oko sebe. Kutlaca je bila zguzvana u metalnu lopticu, od stola je ostala hrpa iveraka a drvosecha je zbunjeno drzao vrata u ruci.
Polako je uvukao kandze i sklupcao se na krevetu. Razmislio je i shvatio da je taj... covek, uslovno receno, u pravu. Bio je nepristojan. A i nije hteo da zavrsi kao kutlaca.

Dragonite polako namesti vrata, dodje do kreveta i kleknu pored. - Izvini, eto ja se tako neki put iznerviram.... pa ne bih te ja nikad povredio! -
Polako je poceo da mazi Zoncheta ogrebanom rukom.
- To mi je vec treci sto ove godine... napravicemo mi sutra novi! I ova vrata ispadaju svaki put kad se uhvatim za njih! Ja sam inace vrlo mirna osoba, ne volim kad neko vice na mene. -

/MNJAU/- Izvini, nisi ti krrrrriv, cela ova situacija je jako frustrrrrrrrrriajuca za mene. Tu, tu iza uveta...Ja sam malo nerrrvozan.
- Dobro mackice...ovaj Prinche, pardon. Necemo se vise svadjati. No, objasni mi, kako si ti sad Macka? Ti si jedan od promenljivih?
/MNJAU/ - Kamo srece...duga je prrrrica. Ne mogu sada o tome da rrrazmisljam...Samo me mazi...

Vece je krenulo da pada.
Macak Zonche i drvoseca Dragonite su cutali i sedeli pored vatre uzivajuci u tome sto vise nisu tako usamljeni.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poglavlje sezdeset i jedan - I SEE DEAD PEOPLE!

Blabla-baby pogleda kroz prozor. Videla je zamak, sumu i haos koji je ostao posle vatrometa... i onog uzasnog zlocina.

Videla je i svoje zavese. - O boze, ovaj somot je tako izgubio boju na suncu, rasparao sve, sve je zrelo za promenu! Patuljci, imam zadatak za vas! -

Iz cevi koja se zavrsavala na njenom stolu iskocise tri male prilike. - Zeno, nismo mi patuljci, mi smo mali ljudi! - viknu Zemunac. Goran je otresao malo prasine sa svog kaputa - Mali ljudi velikih mogucnosti! Kazi sta ti treba? -

Treca vrlo mala osoba nakrivi sesiric i rukama zategnu tregere svojih bridz pantalona. - Gospoja, nema sta Zemunac, Goran i ZvezdasBg ne mogu da urade! Samo reknite! -

- Trebaju mi nove zavese... da sasijete od somota broj 3 i da imaju brokatni porub sa sve cipkanim krajem. Moze? -

- Nema problema! Mali ljudi rade mnogo za male pare! - viknuse u glas minijaturne prilike i nestadose. Blabla je bas razmisljala kako mora da se zahvali Anchetu na ovim daru, godinama je htela pomoc a ovi momci su bili brzi od macke, nisu puno jeli i spavali su u kutiji cipela. Nije joj bilo jasno zasto se kutija povremeno pomera i trese, ali imala je mnogo briga i brzo je to zaboravila.

Brige... dve od tri najbolje musterije su bile mrtve. Uvek je tu bio Unicorn, ali posebna je draz kad mozete da konkurenciji saspete u lice 'Oh draga, hvala na pozivu za kafu, ali bas sam krenula kod kralja, odlozio je predstojeci rat zbog mojih usluga' i gledate kako im se bolja menja od zelene do crvene.

Neko je pokucao na vrata.
To bi bilo veoma cudno, buduci da je kuca letela nekoliko stotina metara iznas tla (Blabla se odmah setila da ode pre nego sto grofica dobije novi napad veshanja posluge), ali shvalja je znala ko je to.

- DOBAR DAN - reche mrko Unicorn dok je ulazio. Iza njega je videla vezanog konja, koji je sasvim uredno stajao na vazduhu. Grivu mu je mrsio laki povetarac. - IZVINITE, ZNAM DA NEMAM ZAKAZANO. JESTE LI SLOBODNI? - upita vise formalno dok je umorno sedao za sto. Vrela kafa se pushila.

Blabla-baby odmah shvati da nesto nije u redu. Balska odora je bila izguzvana i rasivena na nekoliko mesta, glas mu je bio natopljen nervoznim umorom, a nekako je delovao i teze?
- Sta nije u redu? -

- PRAVI PROFESIONALAC, KAZEM JA. ODMAH NA STVAR. KAKO DA VAM KAZEM... VI ZNATE DA SIJETE. DA SPAJATE DELOVE MALIH VLAKANA U NESTO VECE OD NJIH SAMIH. CVRSCE i JACE. -

- Pa kad tako to postavite... -

- TO VAM JE SKORO KAO SUDBINA. MNOGO NITI MALIH ZIVOTA SE PREPLICU I CINE JEDNU VELIKU TAPISERIJU KOSMOSA. METAFORICKI GLEDANO... STA SE DESI KAD NAIDJETE NA CVOR KOJI NE MOZETE DA ODSECETE? -

- Uhm, pa ne znam, valjda ga odsecete? Opshijete oko tog mesta? Stavite zakrpu? -

Unicorn razvuce svoj mracni osmeh. - RECITE VI MENI, TKALJO, KAKO DA ZAKRPIM OVO? -

Za stolom se pojavise jos tri prilike. Machkodlak se lizao dok nije shvatio da vise nije u dzepu, a kraljevi su, poluprovidni i bestelesni, pokusavali da pristojno lebde oko stolica. Uputili su shvalji jedno klimanje glavom.

- MLADIC JE MOJ... KAKO SE TO KAZE NA JEZIKU LJUDI? MOJA DRUGA ZNACAJNA POLOVINA? MOJE MACHE? ODSJAJ NA MOJOJ KOSI? -

- Vash... momak? - upita oprezno shvalja. Nije znala puno o navikama parenja magicnih stvorenja.

- DA. ALI NJIHOVA VELICANSTVA... ZATO SAM DOSAO KOD VAS. POSTOJI PROBLEM... - rece Smrt znacajno (sto je bio pleonazam buduci da je uvek govorio znacajno i svaka rec je imala tezinu kontinenta). Unicorn poce polako da objasnjava.

3 sata kasnije, Blabla je odsutno primetila da su nove zavese postavljene. Tri patuljka su igrala karte na sudoperi i trudila se da ne cuju razgovor za stolom. - Ej malci, ne sedite besposleni nego dodjite da nam pomognete! Znam da ste culi sve! - viknu njihova gazdarica.

Trojka se brzinom treptaja oka stvori na stolu i poce da se seta u krug.

- Gospodja, ako smo mi dobro razumeli, - poce Zvezdas, - kraljevi ne mogu da se mirno upokoje dok se ne izaveru novi vladari? -

- Da. - rekoshe kraljevi - i da nam shvalja sasije zajednicki pokrov! -

- A vi ste, gazda Uni, tu da se pobrinete da se upokoje? - pogleda ga Zemunac.

- TEHNICKI IZRAZ JE: MONITORING BANA I SPRECAVANJE KRSENJA PRAVILNIKA. -

- A opet, sporazum koji je napisan je vazeci, iako je unisten... potpisan je, shodno tome na snazi? I po njemu, Dva Kraljevstva su ujedinjena, sto znaci da samo kraljevske porodice zajednicki mogu da odluce ko ce vladati? -

- Bas tako - odgovori Blabla zabrinuto - a posto se sprema rat, tesko da ce kraljice sesti i dogovoriti se. Plus je tu pitanje novog princa Dominiona, koji je stariji od Zoncheta? -

- NE ZELIM DA OSTATAK VECNOSTI PROVEDEM BEZ INTIME - rece ozbiljno Unicorn - SRAMOTA JE DA ME NJIHOVA VELICANSTVA POSMATRAJU TOKOM... SPARIVANJA? RAZMNOZAVANJA? KOPULACIJE U CILJU REPRODUKCIJE? -

- Seksa, kresanja, jebachine - odgovorise patuljci jedan po jedan, pa znacajno namignuse jedan drugome. - Dakle, duhovi kraljeva ce biti sa vama dok se ne izabere novi naslednik. Jedan koji ce ujediniti kraljevstvo. -

- DA. TAKO JE ZAPISANO U PRAVILNIKU - rece Smrt dok je izvlacio debelu knjigu zlatnih listova - SVE I SVJA JE REGULISANO PRAVILNIKOM VO VJEKI VJEKOV. GDE BI SMO BILI BEZ PRAVILA, REDA I ZAKONA? -

- Verovatno na najvecoj zabavi u svom postojanju - primeti ZvezdasBg - i sad mi treba nekako da resimo ovu situaciju? -

DA.

- U mom kraju se ovo zove - Zemunac udahnu - pichvajz. -

Svi su utonuli u razmisljanje, sem Machkodlaka koji je popio svoje mleko i legao da spava pokraj peci. Blabla ga je prethodno naterala da obuce cizme ('ne smeta mi sto su pola macak, samo budi do pola macak u cizmama i ne prljaj pod') i sad je zadovoljno preo.

Patuljci su se nesto domundjavali i teatralno izjavili - IMAMO IDEJU! -

- Kakvu? -

- Da se napijemo kao stoka! -

KAKO CE NAM TO POMOCI?

- Pa... bolje cemo se osecati? -

Posle krace rasprave, svako je uzeo po bocu pica i kontuzovanje je pocelo.
By Dragonite
Poglavlje šezdeset i dva - MOLITVA

- Ajde jebote, vuces se ko moja baba -

- Prestani da se deres na mene! Jebote, popusti mi malo, zivim u gradicu u sred pustinje, kretenko! Mi nemamo polugole zene koje letkaraju okolo prosipajuci svetlucavu perut iz kose! I sigurno sam brzi od tvoje babe! -

- Cisto da se zna, ti celavi fanatiku, moja baba svako vece igra gola ispred vatre! Priznajem, nije vise ko nekad, malo joj se grudi vuku po zemlji, ali bitno je da je aktivna u njenim godinama! Ajde pozuri! -

Delete je besno osvetljavala krosnje dok ju je Sixto pratio. Hodali su satima... sve dublje u delove sume gde nije bilo zivotinja. Drvece je izgledalo zivo i zlokobno, zbunje je delovalo mrzovoljno i spremno da nekoga proguta, a trava je licila na ledja bodljikavog praseta.
Na ledjima je svestenik teglio zavezljaj sa stvarima i Knjigu.
Negde sa retkim trachcima svetlosti koji su se probijali kroz sivozelene krosnje, mahovinu i plesan, kao da se cuo ljutiti sapat...

- Stigli smo! - viknu cvetna vila i posu malo vilinskog praha izmedju dve uspravne stene. Sixto je pogledao na sta su dve uspravne stene, prosirene na vrhu i poduprte sa jos dve u podnozju licile i razjapio usta dok je crveneo.

- Pazi da ti nesto ne uleti decko! - primeti ona. Izgovorila je bajalicu za ulaz u vilinsku zemlju:

'Otvor vrata, curice malena,
umorna sam, idem sa terena!'

Predeo izmedju stena se zamuti... a onda se krajolik promeni i Sixto ugleda vatre svuda oko sebe.

Bila je to vilinska zemlja.

Gomile vila su igrale oko vatri, dok su se orile razlicite pesme... zurle, daire, talambasi i frule su besomucno proizvodile opijajuce zvuke koji su udarali direktno u glavu i terali vas da igrate i zaboravite sve oko sebe.

Srecom, Sixto je bio totalni antisluhista.

Delete ga je gurkala ka glavnoj vatri, gde se najvise pilo i podvriskivalo. - Eno je moja baka - pokaza mi prstom na staricu koja je igrala gola - Nano! NANO! ne cuje, malo se zanese kad igra! Al vidi je kako preplice nogama! -

'Vilino srce ostariti ne sme,
uvek zeljno zabave i pesme,
telo gori, krv mi vri,
nijedna vila ne ostariii'

Nazalost, Sixto nije bio slep. Odrastao u sredini gde je pokazivanje zenskog malog prsta na nozi, cak iako se radi o starici sa gomilom kurjih ociju i cukljeva, smatrano bludnichenjem, ovo je za njega bio dozivalj koliko i shok. Posebno kad su joj se grudi zaplele u noge.

- Uzmi, popij malo! Ajde pichko, zabavljaj se! - pijano mu saopsti nepoznata vilin-devojka dok mu je gurala flashu pica u ruke. Oteturala se do druge vatre i poljubila sa drugom devojkom.

'Sitnije, mala, sitnije
svuci me najhitnije!
Sitnije, mala, sitnije,
lizni mi najbitnije!

- Ovde bas ima malo muskaraca! - primeti Sixto i unezvereno se osvrnu oko sebe. Svugde zene. To ga je cinilo nelagodnim. I kao da neko sapuce...

'Il me ljubi, il me ubij,
spasi me od tuuuuuge!
Da ne vide oci moje
tebe pored drugeeeeeee'

Okruzi ga nekoliko devojaka. Nije voleo devojke.
Bile su suvise mekane i pogresno su mirisale. Nisu bile grube, snazne i anatomija im je bila potpuno pogresna. Sixto je smatrao da je religija u pravu i da takva abominacija kao sto je zensko telo i treba da bude sakrivena ispod pet tona odece.
A sada je gledao te greske prirode kako ga dodiruju svud po telu.

- Mir, zene bre! Mojne ti mala izvadim slepo crevo sa ovim i ispecem ga ko raznjic! - preteci mahnu Delete carobnim stapicem.

- Zasto me u obraz ljubis!?! Ja necu da ti budem drug! - vikao je on dok je skidao jednu od njih sa sebe.

- Nasrtljivo to, nevaspitano! A, evo smo kod Kraljice! -

Zaustavise se pored nesto vece vile koja je svetlela zelenim sjajem. Kraljica Vila je nosila zeleni perjani sal i koketno zapevavala sa ostalim devojkama

- Ovo je Kraljica Queerija! Kraljice, da vidis sta sam ti dovela! - poce Delete da se sashaptava sa vladarkom.

Queerija se lukavo nasmesi i zatim dade znak drugim vilama koje polako pocese da igraju oko Sixta. Pesma se pojacala.
Vilse su mazno skidale odecu sa sebe dok su svestenika dodirivale rukama. NJihova kosa se mrsila sa mekanom kozom dok su lebdele oko njega u opchinjavajucem plesu.

'To, to, to je ta knjiga fatalna
zbog nje vise nisam ni ja normalna
Obavezno ostani sam
dodji nam na noc, dodji nam da dan
Znamo, ima nade, znamo, idu zime
samo nocas nek sam tvoja
i zauvek ostavi je!

- Dobro si uradila, Delete! Kad knjiga bude nasa, unisticemo je i svet nikada vise nece cuti za onu nadmenu Andjelu! Sta ona misli, da moze okolo da se pojavljuje i diktira ljudima modne trendove za ceo vek, dok mi ovde chamimo u zapecku! - prosika Queerija - Kada vise ne bude bilo dosadnog Orakla, Vilinska Kraljica ce pokazati ljudima kakva je buducnost... puna vatre, igre i pesme. Vatra za njih, igra i pesma za nas dok ih lagano pechemo! -

- Kraljice, carica ste, majke mi! Prvo cu da rasporim onu matoru budalu Egmonta koja me je otpustila! -

Sixto je polako shvatao da je upao u lose drustvo. 'E deda deda, lepo si mi govorio da se ne petljam sa zenama!' mislio je dok je stezao Knjigu Andjelinu u rukama. - Sklonite se od mene! Ja vas se ne bojim! -
Shapat mu je skretao paznju kao krpelj koji sisa krv. Negde na ivici cujnosti, svrdlao je po ushima i trazio da obrati paznju na njega.

Vile su zatvarale krug.
Queerija polete iznas Sixta. - Poslednji svetenik Knjige Andjeline... jadan prizor. Mali, zbunjen i uplasen. Gledam ti pravo u srce i vidim malu uplasenu devojcicu!
Daj nam Knjigu! Daj nam je! Slab si! -

Odjednom je cuo drugacije stihove u vilinskoj pesmi. Kao da je ovako bilo ispravnije...

'Knjiga je davno nasha bila
bojao se covek od lepeta nashih krila
Knjiga je nekada nasha bila
svako je jecao od nas, zlih vila
Andjela nije volela nase zlo
ispod nogu nam je izmakla tlo
bacila nas ovde, na krsh i kamen
da vecito igramo uz crveni plamen
Kaznila nas zbog nasih zlodela
Rekla je da ucinismo strashna nedela
A ona je bice koje voli red
da stvari imaju prirodni sled
Zato je Knjiga ljudima data
iz njenog pukog inata
jednoga dana vratice se vile
i bice jos gore no sto su nekada bile
Daj nam Knjigu, sa nama igraj
Daj nam Knjigu, pesmi se predaj...'

- NIKADAAA!!! - vrisnu Sixto.
Shapat je promenio ton. Sad je cuo hiljade glasova koji su se stapali u jedan, poput ogromnog talasa koji ce svakog trenutka zapljusnuti njegova cula.

tvorvovitovrotviovorotvoriotvoriotvoriOtvoriOTVORIOTVORIKNJIGU!!!

Moc. Sila. Neumitnost. Vreme koje melje sve.

I dedin glas.

Podigao je Knjigu Andjelinu i viknuo punim plucima:

- KRV VAM JEBEM UMRITE SVE REDOM U TESHKIM MUKAMA! -

I otvorio je...

Kraljicu Queeriju je prvu zaslepila svetlost stranica. Bili su tu eoni nagomilanog vremena. Druge vile su opcinjeno gledale. Trebalo im je trenutak da shvate da ih svetlost nije sprzila. Nije ih ni opekla. Samo je ... osvetljavala.
Izvukle su svoje carobne stapice i krenule u napad.

A onda je stiglo pojacanje.
Iz knjige je pocelo da kulja na hiljade duhova. Svi prethodni svestenici Knjige su shvatili da je momak u nevolji i dosli iz groba, odnosno Knjige (sa njom se zivelo i umiralo) u pomoc.
Svoj se ne ostavlja u nevolji.
Bila je to... porodica.

Jedan od starijih duhova je doleteo ispred Queerije. - Kucko, mislis da se ne secam kako ste probale da nam ukradete Knjigu! Kako si mi ubila zenu! Mislili smo da su vile dobre! - viknu dok je zamahivao kosom - e pa sve se vrati, sve se plati! Ovo je krvava zetva ovog sto si sejala! -

Vazduh je bio preplavljen zelenom krvlju dok su vile vristale. Svestenici su ih bacali u vatre, ubijali sa cim su stigli (oruzje staro nekoliko hiljada godina moze sasvim lepo da se izostri cistom zeljom za osvetom), sve dok nije preostala samo Kraljica. SIxto je sa uzivanjem zgazio Delete i jako pritisnuo sandalom dok mala krila nisu prestala da se mrdaju.
Duhovi su poceli da kruze oko Queerije koja vristala od straha.

- NE! JA NE MOGU DA UMREM! JA SAM VILINSKA KRALJICA! VESNIK UZASA! GLASNOGOVORNICA PATNJE! NAJBOLJE ODEVENA ZENA NA SVETU! -

ISPRAVKA. NA ONOM SVETU.

- Sta? Ko si ti?! Zahtevam -

VASE PRAVO DA VAM SE GLAS CUJE JE UKINUTO. POCEO JE VAS TRAJNI BAN.

- Ne! Sta? Koliko ce to trajati!?! -

BOJIM SE, ZAUVEK.

Unicorn ischeznu sa Vilinskom Kraljicom.

Sixto je gledao hiljade predackih lica, sledjen od stida. Ovo je bila njegova najgora nocna mora. Videli su sve njegove slabosti i strahove. Kao i da ne voli zene.
Ni u kom obliku.

Osetio je tup udarac dedinog stapa. Ukazalo se sablasno lice starog Stripija.

Koje se onda razvuklo u osmeh.

- Dobro bre decko, koji deo u 'NEMOJ DA SE PETLJAS SA ZENAMA' nisi razumeo? -
Korisnikov avatar
By andjela
- KRV VAM JEBEM UMRITE SVE REDOM U TESHKIM MUKAMA! -

:smeh:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
:lol:
odvaljena vrata
pa mali ljudi rade mnogo za male pare
pa vilinske pesme...

:klap:
za nove likove, nova desavanja
Korisnikov avatar
By Deksi
WOW!
Samo tako nastavite!Odusevljen sam novim poglavljima.Bravo! :)
Korisnikov avatar
By Sutekh
fenomenalno je, svaki komentar bi bio suvishan :)

bajdvej, zahtevam vishe epix momenata :D (with me ofcourse:D)
Korisnikov avatar
By dungoll
ja nisam odusevljen, ali samo nastavite :) :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Genijalno :wow:

Sixto :smeh: :smeh: kako ste ga skinuli

Unicorn :kosach:
dobro da sam na njegovoj strani flase :lol:
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 65
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!