Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By shishmish
ako jooj zaskripi onda ti uleci :giggle:
posto ja odoh uskoro
Korisnikov avatar
By shishmish
:oklagija:

zbog l worda si morala na kurs
nisi nikakav fan :pljuje:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by shishmish
:okalgija:

zbog l worda si morala na kurs
nisi nikakav fan :pljuje:
Pa ne skidam ja to za sebe.....mada (Shane :bale: ) cu pogledati ....

Izvin'te sto se mucite :blush:
Korisnikov avatar
By tea92
Napisi to na temu sta ti se jede, a ne odje! :P
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
A doslo mi je tad...pa sam morala da napisem:pokemon:
By Snow_Crystal
Nemam pojma zasto ali mi se ova prva epizoda ICH nije svidela...:pegla:
Korisnikov avatar
By albatros
odgledala sam 1. epizodu 5. sezone-pa,mogla je biti bolja,nista posebno.
By Paranoid Androgynoid
sto ste malodusniiii :wow:
pa tek je prva.. gde je taj optimizam, entuzijazam.. ccc.. hocete da se zavrsi posle petog serijala zbog ovakvih komentara?! :evilgrin:
:giggle:

little things.. little things!
Korisnikov avatar
By frivolus
ni meni se nije pretjerano dopala...

ALI

idemo dalje, idemo dalje :klap: :zastava:
Korisnikov avatar
By anche
svake godine isti komentari. ja da se ponovim: koja od vas ume bolje, slobodno! :eureka:
Korisnikov avatar
By albatros
mislis da ne moze bolje?pogledaj kako je uradjen queer as folk.
Korisnikov avatar
By anche
fale ti derpei, a? :lol:

meni bas i ne :blenta:
Korisnikov avatar
By anche
vish... ;)

elem... stvarno mislis da je qaf bolje uradjen? elaboriraj...?
Korisnikov avatar
By albatros
detaljnije su prikazani odnosi-prijateljstvo,veza,porodica,vise problema u gay svetu su dotakli....ima jos ali me mrzi da mislim :)
Korisnikov avatar
By anche
a pa dobro - vidim da je i ovde prisutna sveopsta tendencija ;)

ja nesto i nemam utisak da je qaf kvalitetnije uradjen od drage mi serije o kojoj je ovde rec. ako bih bas morala da uporedjujem rekla bih da su slicnog kvaliteta uz malu opasku da je l word ipak kvalitetnije kastovan, ili kako se vec kaze na srpskom :)

majkl lik iz qaf-a je sigurno najgori glumac kojeg sam videla u toku 2007 :down:

s druge strane mislim da je brajanov lik odlican, ali je dzastinov mogao biti mnogo bolji i sl.

nezaobilazno moram prokomentarisati likove 2 (i slovima: dve) lezbejke koje su prikazane totalno stereotipno i gde nije ucinjen napor da se izadje iz toga.

elem, posto nisam tv kriticarka po profesiji ovde se zaustavljam i kazem da je trebalo bar da angazuju neku lezbejku da pomogne oko scenarija kako je to lepo uradjeno sa rose troche u south of nowhere. e to je bas bilo lepo :fancyklap:
By rockIt_grL
malo (ali samo malo:) cu se ubaciti sa komentarom,
nisam gledala 4tu sezonu a ni 5.1 ali meni se l word sve u svemu dopada, cast je odlican barem sto se tice leading roles, losa glumica je recimo ona daniela sea, sto je steta, u odnosu na lik koji igra..
a to da li je limunada ili da li su problemi realni, detaljni, sto i bogati i siromasni nose skupe krpice i jedu u skupim restoranima i sl. misslim stvarno, predstavljaju sasvim dovoljno,nije to reality show, ipak je producentkinja radila na ''dinastiji'' ;)
sex i muzika, sasvim dovoljno
By Paranoid Androgynoid
koji sex? gde je sex? :puzzle: :jerry:

daniela sea po meni glumi ocajno od kako se pojavila.
to kako ona glumi, tako je moj kum recitovao pred uciteljicom j.j.zmaja.. totalno taj trip. ne volim nespontane glumce recitatore.. pa nije fora da se gluuuumi nego da se izgleda realno. no lajki!
*bez uvrede i uz duzno postovanje daniele sea :)

mada.. kad' smo kod lose glume, ni Shane nije najbolja sa onim njenim facijalnim ekspresijama aka. "grch" kad se baaaas vidi da se potrudila da dobro odglumi mukicu ili zamisljenost.. :giggle:
mada nju vadi nesto drugo :bale: sto danielu sea ne vadi :canttouchthis:
da nije nje, showtime bi valjda bankrotirao tako da se njoj losa gluma oprasta :trep: :bale:
Korisnikov avatar
By starky
i meni je QaF potpuno savrsen...a L word mi je ok prva i druga sezona,a ostale...dosadno,dosadno,dosadno...
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by anche
majkl lik iz qaf-a je sigurno najgori glumac kojeg sam videla u toku 2007 :down:
da definitivno je najgori...mislim da bi QaF bila mnogo bolja i kvalitetnija serija kada bi njega izbacili, ili jednostavno zamenili

:zev:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by starky
a ostale...dosadno,dosadno,dosadno...
a sto gledas onda? :trep:
Korisnikov avatar
By m..
Enivej, ne svidja mi se sto Tasha hvata sisu od Alice ko da isprobava vekne u samishki (mislim da sam ovo izgovorila vec 20x). Ma prezivecu sve kad sam prezivela Maxov pimpek i Tininog muzjaka kako secka nokte na nogama.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 56
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!