Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By carpe diem
Sinoc sam sam prijateljicama bas delila misli na ovu temu... nekada mi se cini da su mi mainstream ljudi mnogo pristupacniji nego `moji` ljudi. Ti mainstream ljudi nisu bili povredjivani i zato su mnogo otvoreniji prema ljudima...iako na kraju krajeva sa njima se nikada ne osecam da su me do kraja razumeli... sa druge strane su alternativni krugovi kojima se divim i obozavam ih i oni su `moji ljudi`. ti isti ljudi se jako tesko otvaraju, jako tesko dobijam njihovo poverenje, vise sam procenjivana nego na bilo kom drugom mestu. od silnog straha da ne budu povredjeni, povrede ljude koji zele da im budu potpora...
u svakoj diskriminisanoj grupi postoji diskriminacija...i sto je grupa manja, jace se oseti otudjenje... zakljucak je da posle niza povredjivanja neki ljudi postaju paranoicni, cinicni i sarkasticni.
Korisnikov avatar
By Hys.
Verujem da neki ljudi misle da je super uber ultra kul biti "ladan" ili "prividno neemotivan" ili "hejter"
Meni smesno.
To ko pekinezer koji laje besomucno.
Sve to mi nekako govori i o preteranom trudu, a ako cemo o "kuloSti" zar nije kulije da komuniciras opusteno...
To govori i da ne kapiras net isuvise ozbiljno, kao i da posedujes odredjenu dozu civilizovanosti :nokti:
Sto se tice tripa :grouphug: ja sam u tom tripu. Zato sto je biti bitch so last season :roll:

ps. Ono sto mi je oduvek bilo fascinatno jeste da vrlo cesto osobe koje su vrlo uljudne, civilizovane mice /ne mislim samo na net, nego i uzivo/ kada su zaista izazvane su gore od najlajavijih bitcharki. Naime, ne laju, vec grizu.
:trep:
By Çâðê_DUP
To ko pekinezer koji laje besomucno
:roflmao:

Posto sam se zaklela da necu prokomentarisati nista na forumu, pre bih ruke odsekla, evo, odsekla sam levu, kucam ovo desnom rukom.

devokice, svaka ti cast za ovo sto si napisala.
Ono sto mi je oduvek bilo fascinatno jeste da vrlo cesto osobe koje su vrlo uljudne, civilizovane mice /ne mislim samo na net, nego i uzivo/ kada su zaista izazvane su gore od najlajavijih bitcharki. Naime, ne laju, vec grizu.
Ja sam se identifikovala sa ovim pasusom. na netu ne da nisam fina, nego sam vrlo opasna, brz um koji klizi lako

:carica: kopa dzigerice protivnicima, melje glave tastaturom uz demonski smeh. Uzivo sam totalna suprotnost, nasmejana lica, ali kad sam izazvana, zaista grizem i bolje je ne stajati mi na zulj.

Odoh sad da pokusam da nastavim da zivim sa ovom desnom, preostalom rukom, sasvim je dovoljna desnica, slozicete se. Ako dodjem u iskusenje da opet nesto prokomentarisem, iskopacu sebi plavo oko da budem kao Deryl Hannah.

Pozdrav, ja i moja desnica

zakljucak je da posle niza povredjivanja neki ljudi postaju paranoicni, cinicni i sarkasticni.

Tako je!

:katemoss:
By fazza
Originally posted by sleepingsun
CEMU POTREBA ZA ISMEJAVANJEM I IRONIJOM?????
Nemam pojma. Pitaj Angelinu777. :roflmao:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
imagine there is no countries
it isnt hard to do:peva:
nothong to kill or die for
and no religion too
Imagine all the pople
living life in peace
YOU MAY SAU I AM A DREAMER
but im not the only one
i hope some day youll join us
and the world will be as one
Imagine no possesions
i wonder if u can
no need for greed or hunger
a brotherhood of man:peva:
:svetac:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!