Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By shishmish
bezalo je od andjelinog pljuckanja
Korisnikov avatar
By Galadriel
arwen: pile je preslo put jer je opet solo i nema sta pametnije da radi nego da cita forum :zid: :mirnatetko:

Mr.Ja: zenski pilici, dok ne potvrdite gejstvo dalje od moje ulice :mete:

belly: ako si ti moje pile koje je preslo preko ulice, 14.05.2007 u 17:45 prelazim i ja

leobg: pile je preslo put, jer nije shvatilo da pravoj ljubavi
ne treba okretati ledja

sunce: i monaliza je imala pilece grudi

renoir: pile, zvano marko, je preslo put i prosle godine u ovo doba kad sam njime inspirisan napisao jos jednu zbirku pesama
et toq :snob:

egon: daaaa...kad se setim koliko je puta pile preslo put radi srednjoskolskih tuca......eehhh.....sav taj.....mhmhm.... homoerotski naboj.............ili je to do mene :puzzle:

dirty19: poslao sam pile preko ulice, na ovoj strani ima mesta samo za jednog plavusana
:durenje:

zonche: pile je preslo put da mu potpisem svoj prvi cd :cheer: .if you want more procitacete o piletovom jevandjelju u novom poglavlju zonchenite

malac: bolje i pile da predje nego nabildovana telesa
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Sunce: Jebite se, i volite, pilici :peace:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
A777: Drago mi je da se naslo bar jedno pile koje ce preci put i iskociti iz opste ucmalosti i podilazenja na ovom forumu!

Glaistig: Procitalo je kako sam se igrala sa pacicima

Dina: Mislim da je pile krenulo na :grouphug: u kafic, ali Loni kaze da nisam u pravu i da to uopste nije ni bilo pile...

Vanillapuff: Kako Momo dobro sprema piletinu :sweet:

Kittrie: PiLe jE imaLo sVOje raZloGe

Belly: Jel to pile nosilo narandzasti dzemper sa prugama?! Nek mu neko kaze da ga ja cekam.

Treshgrl: Sa druge strane ulice su jeftiniji narkotici

Shishmish: Poslala sam ga po visnjevacu!

Andjela: Ja naravno znam ali reci cu vam za 200 godina

colorado: Ha Ha! CHICKEN!

Machkodlak: E stvarno zasto je pile preslo put? A? A? A?

Delete: Pile je poginulo dok je prelazilo put! Znam tu deonicu i put je jako los. Uopste nije bitno kojom brzinom se pile kretalo!

Dirty: Cemu toliki postovi o tom piletu? Niti ima neko dupe a i nikakav je frajer :durenje:

BBB: Nije mu bilo lako da zivi u promiskuitetnom kokosinjcu

Swanheart: Ako vidim to pile slomicu mu nogu

Status: Pile je ljubomorno na mene i otislo je da nagovori petla da zatvori moje teme o hiv-u.

Zonchenite: I pile ce se naci u Forumlendu.

Zaljubljena: Pile! Naaaajs!

Renoir: Ne mogu da mislim o piletu. Samo Crawen! et toq!

Ra: Jos jedan bedan pokusaj lecenja kompleksa iz detinjstva i privlacenja paznje

Blenta: Bilo je malo ali nije bilo klempavo

Sunce: Fotografisao sam pile dok je prelazilo ulicu. Bilo je tako graciozno, dirljivo, gotovo da sam cuo zvuke Bolera.

Bananica: Bas mi dobro leglo to perje uz onu haljinu.

Sixto: A u kurac!

Morgan: Morganu bi dobro posluzile pilece noge za odredjene rituale
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by blabla-baby
...
Dina: Mislim da je pile krenulo na :grouphug: u kafic, ali Loni kaze da nisam u pravu i da to uopste nije ni bilo pile...
...
:smeh: Ovo tako lici na mene... I Lonija... Mada ce Loni verovatno reci da nisam u pravu i da ovaj komentar Blabla-baby-ja uopste ne lici na nas :smeh:
By Pending-For-A-Bending
Vel_boy: Podrzavam piletov prelazak na drugu stranu ulice
Stefan19g: Jer je na drugoj strani Met ili Dejmon koji ima veci bazen
KlubQueen: Ja sam samo PR. Ja nisam rekao piletu da predje ulicu. Popricao sam s piletom i obecalo mi je da sledece nedelje nece preci put
Blenta: Jer je preko puta Banije apoteka u kojoj moze da se kupi jock strap
Korisnikov avatar
By Sunce
Sunce: Fotografisao sam pile dok je prelazilo ulicu. Bilo je tako graciozno, dirljivo, gotovo da sam cuo zvuke Bolera.
Divno! :giggle: Obozavam onu reklamu za Perfex sa pilicima, a i volim mladu piletinu. Ha!
Originally posted by arwen_evenstar

sunce: i monaliza je imala pilece grudi
Pametno, pametno zapazas!
Originally posted by goran
Sunce: Jebite se, i volite, pilici :peace:
tako je...sve to radite rado. :hyper:
Korisnikov avatar
By Sunce
Dragonite: Meni to pile uopste nije frajer ali u poredjenju sa Statusom jeste.

Dina: Ja se secam da me je tata kad sam bila mala vodio u zooloski vrt i tada sam prvi put videla pile. Kasnije sam ga cesto sretala kako prelazi ulicu i nisam preterano obracala paznju na njega sve dok mi Maza nije rekao da nedeljom jede piletinu. Ja ne razumem toliku opcinjenost piletom, doduse u poslednje vreme cesto sanjam kako uz pesmu Besame Muco plesem sa pilencetom. :dance: Inace meni je uvek bilo tuzno kad se drugi smeju a smesno kad se niko ne smeje piletu.

Zonche: Znaci, pile je definitivno hit godine. Zagrcnuo sam se od smeha kad sam ga video. :rotflmao: JAOOOOOO NA GLAS SAM SE SMEJAO

Sixto: Pile je prdnulo i prešlo put sa mislima u fazonu 'Joooooj provalice me! Kuku, al sam se usrao'. Ma to pile uopste nema kurac, ja ne znam zasto o njemu pricamo.

Galateja: Kad sam bila zaljubljena u famoznu Jasminu često sam sretala pile kako prelazi ulicu. Opčinjavao me je svaki pokret pileta, svako mirovanje, svaka naizgovorena rec. A kad se okrene prema meni imala sam utisak da ću da svršim. Sećam se kako smo se mimoišli na ulici i slučajno dodirnuli telima. To je bilo tako nadražujuće.
Korisnikov avatar
By shishmish
skinuo?
aaaaaaaaaaaaaaaaaa

ja sam gola!!!!
Korisnikov avatar
By Sunce
shishmish: To je pivo iz mene videlo pile. :D
Korisnikov avatar
By Sunce
colorado: Ja se sa piletom nikad ne bih jebao!
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Sunce
...

Dina: Ja se secam da me je tata kad sam bila mala vodio u zooloski vrt i tada sam prvi put videla pile. Kasnije sam ga cesto sretala kako prelazi ulicu i nisam preterano obracala paznju na njega sve dok mi Maza nije rekao da nedeljom jede piletinu. Ja ne razumem toliku opcinjenost piletom, doduse u poslednje vreme cesto sanjam kako uz pesmu Besame Muco plesem sa pilencetom. :dance: Inace meni je uvek bilo tuzno kad se drugi smeju a smesno kad se niko ne smeje piletu.

...
:smeh:

Lici na mene, sva antiprotivna :smeh:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Nikad nisam razumela ovu temu, kontam da ima neka fora, al ne znam koja je...:hmm:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Zvezdas - pile nije preslo ulicu, samo je doslo iz dva u iks
Goran - a ja sam metuo cistog keca. sjebalo me kilavo pile!
Zvezdas - ma sto posto je grobar :lol:

Originally posted by Dirrty19g
i cek...

na kraju, zasto je pile preslo put?!

svi postavljaju pitanja i odgovore a niko mi ne rece koja verzija je ona prava? :)
:lol: :smeh:

super si :kiss:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
BigBadBear - Mozete da kazete da sam bezobrazan i surov, ali ja se ne bih jebao sa mrsavim piletom
Korisnikov avatar
By Machkodlak

Machkodlak: E stvarno zasto je pile preslo put? A? A? A?
:lol: to sam i ja hteo da stavim i dodao bih-
"A KOJE JE BOJE PILE? A? A? A? A ZASTO JE ZUTO? A? A? A?"
:lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by goran

Originally posted by Dirrty19g
i cek...

na kraju, zasto je pile preslo put?!

svi postavljaju pitanja i odgovore a niko mi ne rece koja verzija je ona prava? :)
:lol: :smeh:

super si :kiss:
Ja sam samo plav :blush: ...

@Blabla baby
Pogodio si u centar sto se tice mog komentara, koji je pritom potpuno na mestu! :durenje:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by blenta
zato shto je plavusha
:lukavi:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Paki: Sa druge strane ulice je telefonska govornica. Pile se prikljucilo akciji Predsednicki hotlajn.

Zoe: Ja sam upoznala to pile kad je preslo ulicu. Ljudi to pile je divno, imali smo skroz pogresno misljenje o njemu.

svejedno: pile je bilo osetljivo a ne osecajno. LM meni se takvo preterano iskazivanje emocija ne svidja preterano (nat dat aj hejt doz kajnd of chikens)

Nanny Ogg: ja se slazem sa svejedno (voc els iz nju?) Ne znam za to pile ali ja prelazim ulicu samo zbog neke butchice sa big leather belt-om.

Zoe: Pile je zlo! Sta je sve napricalo jednom drugom piletu o meni, uzas!

andjelat: Nadam se da mu je bolje na drugoj strani ulice
i svidja mi se sto pise da je pile PRESLO ulicu
a ne npr OTISLO na drugu stranu ulice
i lepo je sto ta imenica ne sugerise pol

Seaman: Pjjjiiinc! :dance: Uh, nije pjinc nego pile :(

Tea 92: piLE?
LEpoTA
Korisnikov avatar
By shishmish

Tea 92: piLE?
LEpoTA
:smeh: :smeh:

i ostali su ali ovo je HIT!!!!!
Korisnikov avatar
By Sunce
blabla-baby, fenomenalan si!
Korisnikov avatar
By Sunce
blabla-baby:

Secam se jednog pileta u ulici iz detinjstva. Prelepe zute boje. Ne secam se toliko njegovog izgleda koliko dodira pod prstima, i igre koja je podsecala na balet koji sam nedavno gledao. Moja sestra i ja smo posmatrali pile ali su mi se klinci iz dvorista popeli tada na glavu. Ali dobro, navikao sam ja, stalno sam sa klincima :giggle: zato sam ja baby na forumu. :lol: Pile mi je pomoglo da se resim jedne slave. Pozvali me rodjaci i ja sam izmuvao :yay: da ne odem zbog posmatranja pileta. :smeh: A mozete misliti koji bi to bio boring da sedim među ljudima koji kao da su otkrli sta je to hrana :roll: ...pa tek pitanja koje postavljaju :sigh: . Inace, moja baba kaze da je njenu sestru hranila kao sto ptice hrane pticice. To su radile i Indijke: hranile su svoju decu tako sto su sazvakanu hranu iz svojih usta davale njima poput te ptice. Moja sestra i ja smo na to rekli :shok2: fuuuuuj. I nista nam nije bilo jasno :( Ko zna sa koje slave pile bezi. :giggle:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
:lol: pa ovo je pravi summary mojih postova (i smajlija) :giggle:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 27
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!