Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sleepingsun
ovako,pre 2 dana postavila sam svoju 1 temu i skupila hrabrost da iskreno izlozim svoj problem.I dobila brdo reakcija..i par privatnih poruka u kojim su mi ljudi pisali da me razumeju..al da se cuvam vecine forumasa jer retko ko je iskren,svako svakog zajebava,ismeva i bla:elvis:
E sad meni nije jasno..kako je moguce da u gay/bi svetu u Srbiji gde se vecina takve populacije skriva..a sad se dobija prilika elektronski da se ljudi upoznaju,druze.. :stopdrogi:
postoje osobe koje svoje otrovne nezadovoljne klice seju okolo..spustajuci svakom ko traz\i pomoc..ili je nov..ili drugaciji. :seljache:
oVDE ne mislim na mene jer ne mogu da me povrede oni koje ne znam...samo meni dragi ljudi..vec mislim na osetljive dusice kojima je jedna losa rec dovoljna da se iskompleksiraju za jako dug period...
i umesto da se volimo i budemo happy sticajuci new friendships:right: CEMU POTREBA ZA ISMEJAVANJEM I IRONIJOM?????
why love cant be always in the air::pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by sleepingsun
vecina takve populacije skriva
Zato sto je internet idealan medij za skrivanje i onda mozemo da trolujemo i pametujemo do mile volje :adiktusha: Da sam pismeniji sad bih upotrebio neku stilsku figuru

Za utehu, mislim da vecina ljudi ovde pise ono sto ti nikad ne bi rekli licem u lice
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ne znam...msilim da je vecina toliko razocarana u pojam mljubavi,vernosti..lepote i svega ostalog povezanog sa optimizmom..pa zele svima drugima koji misle drugacije da zabiju noz u glavu:nerd:
pateticno..al nema veze.
a sto se tice iskrenosti..lako je to biti..navodno iskern preko neta:gitara:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Adenim
Koliko godinica ti imas?

I mene zanima.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Draga, ti si potpuno u pravu, da te sada ne citiram.

Avaj, elektronika narodu ... u elektronskom relmu svi su muskarci lepi, sve zene postene i obrnuto :D Nemoj lupati glavu time, tako je bilo, tako i ostace .... ako je za utehu, ni u str8 elektronskom relmu nije nista bolje.

Ali, ponajbolje ne razmisljati o tome i biti onakav kakav smatras da trebas da budes ... kako realno tako i elektronski :snob:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
23:P
tek napunih.
a u ovoj godini mi predvidjaju veliku ljubav svi astrolozi. :zvizdi:
xi xi a ja sam veliki veseljak i idealista pa bice ok
Korisnikov avatar
By DarkAngel
budi ono sto jesi i veruj u svoje ideale. Ne gledaj na tudje komentare, jer svuda ces hodati kroz trnje da bih dosla do zvezda, a put kojim si ti krenula je po meni vredan trnja!!!
Korisnikov avatar
By sleepingsun
a da..
pa znam ja da ima licemera i medju strejterima:blenta:
ali mi nezamislivo da i gay/bi imaju potrebe za idiotskim cinizmom kad su u pitanju iskreni saveti i molbe..i razumevanje koj nedostaje upravo medju strejterima:nesiguran:
iako za mene je svet 1 a ljudi dobri il losi:vruce:
Samo zelim reci please people it doesnt hurt to be good to each other:blenta:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
oh h h thank u
pocrvenecu
kuckam ti na private kasnije:setnja:
Korisnikov avatar
By greek_lover
ali mi nezamislivo da i gay/bi imaju potrebe za idiotskim cinizmom kad su u pitanju iskreni saveti i molbe..i razumevanje koj nedostaje upravo medju strejterima:nesiguran:
Ah, oduvek je bilo lepse gledati coveka kako se davi u govnima nego mu pruziti ruku da izadje iz istih .... cinizam, izvinjavam se, ali u vecini slucajeva potpuno istinit.

It doesn't hurt, slazem se, ali s druge strane it is so last season.

Elem da nerazvodnjavamo, citiram DarkAngel: budi ono sto jesi i veruj u svoje ideale. Ne gledaj na tudje komentare, jer svuda ces hodati kroz trnje da bih dosla do zvezda.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja imam "teoriju" da su negativci na netu obicno "manji od makovog zrna" uzivo. Nemam mnogo prilike da tu "teoriju" proveravam jer nemam nikakvu zelju da ih upoznajem... Sta god da ih je motivisalo na zlobu - ne interesuje me. Svi mi bismo mogli naci u sopstvenim zivotima razloge da budemo neprijatni prema drugima i povredjujemo ih (ukoliko mozemo). Samo sto za to (po meni) nema opravdanja...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Dina
Ja imam "teoriju" da su negativci na netu obicno "manji od makovog zrna" uzivo.
Kada je Morgan bio nevaljao u real lifu to se videlo i na forumu, ali onda se Morgan promenio (biti bitch je postalo passe) i to se odrazava na sve Morganove virtuelne zivote.

Morgan nikada nije ismevao druge, niti zna da koristi ironiju.
Neki ljudi smatraju da je dovoljan uslov za zlocu, jedino ako govorish istinu, jer istina je ta koja najvishe boli. Ljudi (oni umniji) su imuni na ismevanje, ali niko nije imun na istinu.
Od kada je Morgan nauchio da laze, recimo da ga manje ljudi mrzi iz dubine dushe, neki i dalje zele da Morgan bude silovan od strane slonova...ali to nije tako strashna ideja. Mada Morgan izbegava odlazak u zoo vrtove i safari upravo iz tog razloga.

Sve u svemu, istina je da postoje ljudi koji se razlikuju u realnom zivotu i ovom virtuelnom. Moramo ih razumeti, jer nisu SVI sposobni da budu ono shto jesu pod pritiscima okoline (drushtva, porodice, stranaca.) Neki zbog straha od posledica, drugi su samo frustrirani. Oni zasluzuju nashe iskreno sazaljivanje a ne osudu i potcenjivanje.
Jedan od glavnih uslova uzivanja u svojoj kozi jeste biti svoj. Dobar, zao, neutralan, sve ostale nijanse nisu toliko bitne, koliko chinjenica da je potrebno da vas boli kurac za mishljenja drugih. Jedino tada mozete biti slobodni.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
e..e.e.e.e..e..e.e.e :elf:
SA OVIM SE SLAZEM
Studiram psihologiju..gde nam kazu da ti jaki na recima i ogovaranjima zavuku se u misiju rupu kad teba nesto nekom reci u lice..naravno da nema izgovora za zlobu..najlakse je okrenuti glavu i podjebavati nekog ko stisne petlju i pita vas za savet..ili nesto 2.
Ali nema veze..uvek ce se naci dobrih ljudi..da brinu o 2ima:paki:
ja imam teoriju..kao u onom prelepom filmu pay it forward...pomozi nekom koga ne poznajesh..cisto jel mozesh...i taj ce pomoci nekom 2 koga ne poznaje..i tako u nedogled...:paki:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
I agree..little black witch:brada:
Ali ne zasluzuju svi da budes iskren prema njima...a pod izgovorima iskrenosti svako moze da pljuje po svakom..sve iz gorepomenutog straha bolje ja da pljujem i povredjujem da neko to radi meni. :njanjanja: :njanjanja:
treba biti ono sto jesii..2ih je zaista i previse..
Korisnikov avatar
By sleepingsun
^Posle smrti sve te sitne duse i bogati ljudi,mocnici cija moc sad je prestala da vredi..shvatili su da je LJUBAV jedino sto se moglo preneti iz 1 u 2 dimenziju..al tad je vec bilo kasno^ :klap: :vrcka:
By Pending-For-A-Bending
Ja sam po prirodi ironica->sarkastica->cinican.

Ti kazes da to ne treba biti. Ali zar to ne znaci da NECU biti svoj, tj. prirodan?
Korisnikov avatar
By sleepingsun
treba biti..ako ti je to u prirodi.ja s prijateljima jako ironisem...
Ali ne i ironija po cenu povredjivanja nekog.Kapish??:mama:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
mislim na ironiju tipa ha ha ti si ovakav onih sto ne smeju reci u lice pa idu izokola:lizalica:
a glupost ne moze da povredi..jer sazaljevaj tog ko je glup:balon:
Korisnikov avatar
By sleepingsun
cenim ja mnogo toga:D
p.s.ti si bas slatki medo-mislim na slici/kupicu ti velikog u Rodicu na snizenju:gric:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Meni je fascinantno to, da ti sa 23 godine nemas sama potrebu da ponekad budes makar malo sarkasticna (bilo ovde, bilo u svom zivotu).

To me navodi da pomislim da ti je zivot bio zaista bezbrizan, potpuno, sto je retkost ovde... ili bilo gde.

Inace, tvoju temu nisam primetio, tako da ne mogu da komentarisem.
Ali mogu ti reci, da u mom slucaju, sarkazam izazivaju teme koje smatram potpuno besmislenim i debilnim...
Na srecu, nije bilo previse takvih tema, makar za mene...
Da li je to mozda zato sto sam i ja imao svoje ispade sa takvim temama, pa retko koju dozivljavam kao debilnu, ne bih znao.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by goran
Da sam pismeniji sad bih upotrebio neku stilsku figuru
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
a da..
pa znam ja da ima licemera i medju strejterima:blenta:
iako za mene je svet 1 a ljudi dobri il losi:vruce:
To ja pokusavam pojedincima ovde da objasnim vec godinu ipo dana koliko sam na forumu-sa manje ili vise uspeha.
Gay populus u Srbiji deli sudbinu ostatka drustva i u tom smislu pati od nesposobnosti pristojne komunikacije sa drugim ljudima.
But hey....dont let that get to you...I did not :bye:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!