Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Pošto ljudi više ne zovu telefonom da čestitaju praznike već šalju SMS poruke, da vidimo koje ste bisere dobili. Skoncetrišite se, kvalifikuju se samo poruke u rangu lepljenja Kasandrinih slika na Uskršnja jaja!

Moj favorit:
Iz Haga mi Šešelj reče, da čestitam Badnje veče svim Srbima srpske krvi, među njima ti si prvi, nek Krst časni kolo vodi, mir Božji, Hristos se rodi!

:mazi:
Korisnikov avatar
By IriS
"Neka gospod sa nebesa, kupi tebi mercedesa i po želji dobrog Hrista, neka bude dizel 300. Jer je mecka uvek u modi, srećan Božić, Hristos se rodi!"

:roll:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by operativni kadar
...Iz Haga mi Šešelj reče, da čestitam Badnje veče svim Srbima srpske krvi, među njima ti si prvi, nek Krst časni kolo vodi, mir Božji, Hristos se rodi!
:mazi:
Ovo bi trebalo poslati Milki Todorovic ili Bori Drljaci da snime i objave na nosacu zvuka....
:srbin:
Originally posted by kiss addict
"Neka gospod sa nebesa, kupi tebi mercedesa i po želji dobrog Hrista, neka bude dizel 300. Jer je mecka uvek u modi, srećan Božić, Hristos se rodi!"
A ovo Bilji Jeftic
:dude:
By superfly

:hail2:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena

E to je ta

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Dominion
Nista lepse od nase seljanke, kad se sagne da lozi badnjake, suknja kratka a gacice suplje, viri picic ko detlic iz rupe! MIR BOZIJI, HRISTOS SE RODI! :doh:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Jao jebote. :wtf:
Nisam primila nijednu. Ali sam zato prosledila sve varijante koje su pristigle mojima i slala ljudima za koje pouzdano znam da su alergicni na to. :dedamraz:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Dominion
Nista lepse od nase seljanke, kad se sagne da lozi badnjake, suknja kratka a gacice suplje, viri picic ko detlic iz rupe! MIR BOZIJI, HRISTOS SE RODI! :doh:

Ovo je vec preterano...ja jesam za sprdnju...ali...
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by Zaljubljena

i to mi salje strejt ortak koji zna da sam peder :zacepi: :bljak:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Zaljubljena

i to mi salje strejt ortak koji zna da sam peder :zacepi: :bljak:
To je neka sremačka!
100%

:lol:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Krajnje sam iznenadjen, ali ovoga puta ni za novu godinu, ni za Bozic ne dobih ni jednu rimovanu, cirkurarnu SMS poruku...
(Dodushe, ljudi znaju da ih ne podnosim, pa mi valjda zato i ne shalju...)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y

:qqlele:
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
"Svima koji mi nisu poslali novogodisnju cestitku zelim:
1. Da vam izgori jelka.
2. Deda Mraz da se pokenja u vas kamin.
3. Irvasi da kresnu vaseg psa.

Obavestavam sve voljene prijatelje koji su mi poslali cestitku za 2007. da mi se zelje nisu ispunile i molim vas da za 2008. posaljete kes! I usput, srecan Bozic!"

i onda stize odgovor na ovo, posto sam prosledila.

"Jelka izgorela, lampice od Kineza. Deda Mraz se okliznuo, sreca kerovi ga ubili pa se nije mucio. Irvasi su, hvala bogu, dobro. Suse se na tavanu, bice sunke." :lood:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Vanilje_jenta
"Svima koji mi nisu poslali novogodisnju cestitku zelim:
1. Da vam izgori jelka.
2. Deda Mraz da se pokenja u vas kamin.
3. Irvasi da kresnu vaseg psa.

Obavestavam sve voljene prijatelje koji su mi poslali cestitku za 2007. da mi se zelje nisu ispunile i molim vas da za 2008. posaljete kes! I usput, srecan Bozic!"

i onda stize odgovor na ovo, posto sam prosledila.

"Jelka izgorela, lampice od Kineza. Deda Mraz se okliznuo, sreca kerovi ga ubili pa se nije mucio. Irvasi su, hvala bogu, dobro. Suse se na tavanu, bice sunke." :lood:

:smeh:
Korisnikov avatar
By HAL 9000
Originally posted by BellyButton
... (Dodushe, ljudi znaju da ih ne podnosim, pa mi valjda zato i ne shalju...)
Isti slucaj... U stvari dobio sam :

Nista lepse od nase seljanke, kad se sagne da lozi badnjake, suknja kratka a gacice suplje, viri picic ko detlic iz rupe! MIR BOZIJI, HRISTOS SE RODI! od jednog forumasa :)
Korisnikov avatar
By erkondisn
a ja mislio da je cestitanje sms-om vec u opadanju, to je bilo prije par godina u vecem zamahu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!